Tiedättekö mitä? Teidän ihanat kommentit ovat saaneet minut hymyilemään ja antaneet minulle uutta motivaatiota blogin pitoon. Olen ihan häkeltynyt teidän kauniista sanoista, kiitos niistä! En oikein tiedä, että miten teitä kiittäisin. Rutistaisin kaikkia jos vain pystyisin. Kommenttinne auttavat minua ihan todella paljon määrittelemään blogini sisältöä ja suuntaa. Ihanaa oli kuulla, että millaisia lukijoita minulla oikein on! 
Maanantainahan on ystävänpäivä, eikös? Ajattelin, että ilmoitan silloin, että kuka saa minulta ystävänpäivälahjan. Eli vielä voitte kommentoida ja kertoilla itsestänne minulle tähän postaukseen. Oli muuten aika jännittävää, kun jotkut olivat minut tunnistaneet blogini kautta. Viimeksi eilen koulussa yksi teistä lukijoistani vinkkasi miulle, että hän oli blogini löytänyt. Minua siis saa kyllä tulla nykäisemään hihasta, vaikka muutoin yritänkin pysytellä blogin taustalla.

Kommentit (3)

Saija

Hei ihana, valitettavasti sunnuntaina loppuu näyttely, mutta uusia tulee varmasti tulevaisuudessa, nyt kun olen päässyt vauhtiin ja haluaisin vain maalata! :) Mutta nauti Helsinkireissusta ja toivottavasti ensi viikolla on ihanat kevätaurinkoilmat!

Sofié

Saija:Tottakai ne merkitsee. Mutta mun postaukset on reseptien takia ehkä hieman yksinpuhelua. Eikä se haittaa, kun kumminkin tiedän että tei ihanat täällä käytte. Mutta mulle kaikenlainen vuorovaikutus on todella tärkeetä, niin tykkään saada teiltä kommentteja ja haluan niihin myös vastata.Onko sun näyttely vielä ensi viikolla? Tulen nimittäin silloin Helsinkiin, niin haluaisin nähdä livenä sun upeita teoksia ja ehkä uskaltautuisin myös sua moikata ;)

Saija

Ihana tunteiden purkaus! :) Mä en laittanut mitään kommenttia, kun ajattelin että tiedätkin että sun nättiä blogiasi seurailen. Se on kyllä huippua tää vuorovaikutus ja se kuinka paljon huomaa että kommentit merkitsee, vaikka ne tulee tavallaan vierailta ihmisiltä. Mutta aina ilahduttavat. Nyt olen huomannut kun olen valvonut näyttelyäni, että ihan uskomattoman onnelliseksi tuun jokaikisestä ihmisestä joka sisään astuu ja kun pääsee juttelemaan ja kuulemaan muiden ajatuksia. :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010