Minun täytyy myöntää, että olen ollut vähän huono syömään jenkeissä ollessani. Kesällä söin viimeisenä kolmena päivänä vain hedelmiä ja marjoja, sillä kaikki muu maistui joko liian makealle (jopa maustamaton jogurtti) tai teennäiselle. Palasin siis kotiin muutaman kilon laihempana mitä lähtiessä, mikä ei ole ehkä se yleisin skenaario rapakon takana ollessa. En ole yleensä millään lailla nirso, mutta jopa kurkku maistui hyvin omituiselle ja se jäi syömättä. Lihaa tai varsinkaan kanaa en voinut edes ajatella syöväni.

Chicagossa taasen tuntui, että en muuta tehnytkään kun söin ja kokeilin erilaisa ravintoloita. Ruokatarjonta oli aivan eri luokkaa mitä etelässä ja elin syödäkseni enkä toisin päin. Kokeilimme työkavereideni kanssa monia eri ravintoloita ja yksi näistä oli American Bisto –tyylinen Dillman’s, jossa kävimme kerran lounaalla. Annokset olivat totta kai aivan jättimäisiä ja salaatti oli kylvetetty öljyssä, mutta muuten kaikki oli kohdallaan, jopa tuon ûberkanuniin tarjoilijan kutrit

Käytimme tosi paljon Yelp-palvelua etsiessämme hyviä lounas- tai illallisravintoloita ja ainakin meidän kohdallamme kaikki ravintolat menivät ihan nappiin. Olisin niin halunnut mennä syömään Girl & Goatiin, mutta valitettavasti pöydän olisi saanut vasta ensi vuoden puolelle. Noh, toivottavasti joku toinen kerta sitten :)

 

 

 

 

Kommentit (5)

Vierailija

Stephanie on mun lemppari top chefejä ja olin niin fiiliksissä kun pääsin syyskuussa käymään the Girl & the Goatissa. Se oli ihana! <3 Oltiin alkuillasta paikalla, joten paikka oli aika rauhallinen, mutta muuten mua vaivas jenkeissä monessa paikassa "meluisa halli" -tunnelma, jota ei pelastanut edes kiva sisustus.

Muuten, melkein vastapäätä Girl & Goattia on "rennompi" (oli G&Gkin rento) Little Goat, jota paikalliset ylisti myös. Ja jos on pienemmällä porukalla menossa, niin aina kannattaa kokeilla onneaan "communal tablessa" :)

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Voi, uskon! Sydän itki suuresti kun en päässyt sinne :´(

Työkaverini löysi Yelpin kautta The Purple Pig -ravintolan ja yritettiin sinne monena iltana, mutta turhaan. Käy ensi kerralla siellä: http://thepurplepigchicago.com

Jep, toi on muuten ihan totta. Yksi asia mitä en myöskään ihan ymmärrä ovat ne annoskoot. En vain kertakaikkiaan voi käsittää miten isoja annoksia joka paikassa oli. Monta kertaa jäi jälkkärikin tilaamatta kun tuli paha olo jo pelkästä ajatuksesta :D

 

 

Vierailija

Chicago on ylivoimaisesti lempikaupunkini ravintolapuolen saralla. Olen itse käynyt Girl & the Goatissa 3 kertaa ja se on ehdottomasti yksi lemppariravintoloita maailmalla! Sain jopa entiseltä esimieheltäni Girl and the Goatin Stephanie Izardin keittokirjan Girl in the kitchen Izardin omistuskirjoituksella. Uskon, että tykkäisit hänen resepteistä! Purple Pigissä oon käynyt pari kertaa ja sekin toimii. Jos ikinä meet takaisin Chicagoon, suosittelen että painelet suoraan paikan päälle G&G, koska saat pöydän varmasti, kun kerrot hostille että olet Suomesta. Meilläkin oli kolmen kk:n jonot ko. raflaan.Toinen vaihtoehto on, että voit syödä baarin puolella ja kolmantena kannattaa luottaa hotellin conciergeen... He ovat ihmeidentekijöitä. Muita hyviä rafloja Chicagossa on Slurping Turtle, Pump Room, Avec, Vera ja Sable Kitchen Bar :) -Brit 

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010