rakkaan Charin kanssa

Tämä loppukesä ja syksy on ollut ainakin minun elämässäni ja ystäväpiirissäni  aikamoisten muutosten aikaa. Vaikka miten jotkut muutokset tuntuvat aluksi vähän pelottaville ja surullisille, niin aina niistä vain tuntuu selviytyvän. Kun muistaa aina nähdä sen ikävän asian positiivisen puolen, niin elämä voi olla aika ihanaa kaaoksenkin keskellä. Kunhan muistaa nauttia ihan niistä pienimmistäkin hetkistä ja sateisista päivistä.

Kun palasin Kööpenhminasta kotiin, niin kotona odotti muutakin kuin pimeä koti ja tyhjä jääkaappi. Pöytä oli katettu, kynttilät paloivat ja vastassa minua oli ystäväni, jonka tekin täältä blogimaailmasta tunnette. Nyt minun ja Jennin lisäksi Töölön mummeleihin ja pieniin urheisiin naisiin on liittynyt myöskin Char

Olen super onnekas, sillä en tiedä parempaa kämppistä kuin tuo hassu neiti. Char ymmärtää näitä yöllisiä nörttihetkiäni ja kuvauskaaoksiani. Vihdoinkin minulla on joku jolle kokata sekä myös joku joka siivoaa jälkeni. Heh ;)

Tämä bloggaaminen on olut hieman vaikeaa kun on ollut yksin, niin nyt saatte varmasti vähän monipuolisempaa kuvamateriaalia ja enemmän ruokapostauksia. Tuntuu myös hyvältä kun kämppiksenä on joku joka ymmärtää näiden some-juttujen perään eikä tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa vaikka nököttääkin koneen ääressä pitkälle iltaan. Ja mikä parasta, sisustusinspiraatio saapui Charin muuttaessa kotiin

Nyt saman katon alta löytyy kaksi tyyliblogia, toinen on painottuneena ruokaan ja toinen sisustukseen. How cools is that?! Luvassa on siis vähän erilainen syksy kummankin blogilla, mutta uskon että parempi sellainen. Myös teidän kannalta :)

Char ei niinkään viihdy keittiössä, joten nämä keittiövuorot ovat merkattu minulle. Ihan kynttilöitä Charimuksen ei tosin tarvitse syödä, vaan olen ajatellut kokkailla hänelle kaikkea kivaa. Eilenkin hän sai pastaa illalliseksi ja minun taasen ei tarvinnut pahemmin siivoilla – perfect!

Tervetuloa siis vähän erilaisten postausten pariin. Luvassa on pyjamabileitä joka ilta, kasvispainotteisia ruokia, herkkuhetkiä sekä sisustusinspiraatiota.

Vaikka talon uusi asukki on ollut hieman itkuinen, niin olen tehnyt kaikkeni jotta se itku loppuisi. Laulanut, tanssinut, tehnyt ruokaa, soittanut hassua musiikkia ja höpötellyt iloisista asioista. Kohta se itku kääntyy hymyksi, trust me

Translation: Life can be pretty amazing when you are slightly strange. So dear Char, don't cry anymore - just enjoy!

P.S. The longer you live in the past, the less future you have to enjoy.

PPS. When the past calls, let it go to voicemail. It has nothing new to say.

 

 

Kommentit (26)

Tämä on jotenkin niin mainio juttu! Paljon onnea ja iloa sekä mahtavia kuvaushetkiä teille söpöläisille! :)

Norppa Kuinka purjehtijaksi tullaan

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Heippa sinä!

Viikonloppuna yritin kuikuilla sinua taas koneessa, että jos olisit ollut samalla lennolla. Miksi me ei ikinä olla siivillä samaan aikaan?!

Tämä on ja sopii tähän hetkeen mainiosti :)

Ihanaa, että olette toistenne tukena! On vähän surullisella tavalla hyvä, että toinen tietää erittäin hyvin miltä tuntuu.. Nousujohteista syksyä molemmille!

Lisbeth

Ihana uutinen, ja ihanaa että löydätte sen positiivisen jutun sieltä ikävien asioiden keskeltä! Tulevaa blogi-syksyä innolla odottaen, ja molemmille teille aurinkoisia ja hymyn täytteisiä päiviä :)

Pipa
tuesdaymorning.weebly.com

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Siis tämä on ihan perfect-solution. Tämä oli taas yksi hyvä esimerkki siitä, että asioilla on oikeasti tapana järjestyä. Vaikka Charimus on vielä hieman itkuinen, mutta kohta se itku iloksi muuttuu :)

Ei huono juttu lainkaan. On se vaan niin kivaa olla kotona kaksin eikä yksin. Onnea ratkaisullenne. Terkut Riitta by Nuppu Home -blogista

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Ei niin, tämä meni "horribly great".Ja siis blogillenihan tämä on niin arvokasta. Nyt saa paljon kivempia kuvia ja kokkailuja aikaiseksi kun on joku jolle kokkailla :)

Oi teitä ihania! Voisko parempaa järjestelyä tähän tilanteeseen löytääkään!

Elämän vuoristorataan mahtuu kaikenlaista, mutta on todella ihanaa, että teillä on toisenne siinä tukenanne!

Tanssi, laula ja kokkaa! Ja terveiset myös Charille tätä kautta! Nauttikaa tyttöjen jutuista ja itkekää tästedes silkasta ilosta! ❤❤❤

-Emilia

 

 

 

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Ei voisi <3

Niin, pitää vaan muistaa että siihen kyytiin mahtuu ylä- ja alamäkiä. Pitää vaan muistaa nauttia kyydistä ja antaa elämän viedä, niin se vain on. Se on todella ihana juttu se :(

I'm doing so- dance while you still have knees and smile while you still have teeth :D

Oletko sinäkin Sofie eronnut? Olen lukenut blogiasi epäsäännöllisesti, mutta jotenkin ymmärsin tästä postauksesta niin? Mutta mukavaa, että sait kämppikseksi hyvän kaverisi! :)

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Yep, kerroin siitä teille viime kuussa, mutta se vanha postaukseni jäi vanhaan blogikotiini. Täällä en nyt henkilökohtaista elämääni halua sen syvällisemmin ruotia, sillä jokaisella meillä on ne omat ongelmamme ja huolemme.Eikä blogini ole muutenkaan mitä realityä :)

 

Se on tosi ihanaa se :)

Lora
Liittynyt8.9.2013

Hihkaisinkin jo tuonne Charin blogin puolelle miten innostavaa seurata teidän varmasti upeaa kämppiselämää tässä syksyn aikana :)

P.s Mistä löydät noita ihania kaulakoruja!? :D

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Niin, luulen, että teille lukijoille tämä järjestely on aika über jees :)

Hih, en tiedä miten onnistun näissä koruostoksissani aina niin hyvin. Tuo kuvassa nähty koru on DAY Birger Mikkelsen ja ostin sen köpiksestä :)

Voi, miten mukava järjestely teillä :) Aivan ihana. (Melkein) aina kaikella on joku hienompi ja isompi tarkoitus elämässä; eroamisilla, ystävillä, sattumilla ja tapahtumilla. Itsekin kun katselen elämääni taaksepäin, ne kaikista kipeimmätkin ratkaisut ovat tuoneet jotain hyvää mukanaan. 

Tsemppiä ja nokka kohti uusia tuulia!!

Rilla

Moikka, Ihana blogi? :) Paljastaisitko mistä on tuo kaunis korusi valkoisen kauluspaidan kanssa?

Voi miten mukavaa. Kaikkea hyvää teille! :) Kiva kyllä seurata teidän yhteiseloa, voisin kuvitella, että inspiroitte toinen toistanne vielä entisestään.

- Cara

&hearts; Todella paljon tapahtunut, sitten viime vierailuni .. Olin blogilomalla loppukesän & alkusyksyn, joten ei ihmekään. :) Kaikkea hyvää kämppiksille! ^^

Ja TODELLA kovasti tahtoisin päästä osallistumaan kotikirppikseenne, josta lueskelin äsken myös .. (Ja tajusin vihdoin tykätä blogin sivusta Facebookissakin!) Torstai on tämän viikon ainut vapaapäivä töistä, ja toki junat kulkee kätevästi täältä Mikkelistä - ja olisihan se mahtava päästä penkomaan teidän aarteita! Ihastuin niihin antiloopin(?) sarviin.. Kengänkokokin "mätsää" kanssasi! Täytyy harkita vielä, mutta voi olla että vierasmäärä on jo täyttynyt?

Satu, Indie by heart

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010