Paljon kiitoksia kaikille teille kakkuani äänestäneille. Äänenne eivät olleet turhia, sillä kakkuni sijoittui kilpailussa toiseksi. Finaalijoukko koostui kymmenestä eniten ääniä saaneista kakkuresepteistä ja näiden joukosta tuomaristo valitsi maistuvimman makuparin. Tuntuu aika hienolta, että pikkuruinen blogisti pärjäsi näin hienosti isojen leivonta- ja kakkublogien seassa! Eli kai tästä herkuttelusta on jotain hyötyäkin ollut, vaikken mikään ammattileipoja olekaan :). Voitto meni Decapitated food-blogille! Paljon onnea vielä voittajalle ja nauti voittomatkastasi! Liemessä blogista voitte käydä kurkkailemassa kuvia maistamistilaisuudesta. Alla on vielä kakkuni kuva ja raadin kommentit  :)

 


Kuva: Jenni Häyrinen
Kolmen kerroksen juustokakku, Avec Sofié

Kolmen kerroksen juustokakku sai toiseksi eniten pisteitä raadilta. Kakun ulkomuoto on visuaalisesti hyvin näyttävä sekä houkutteleva. Tarinaa kakun luomisesta olisi lukenut mielellään enemmänkin.  Kakku ei ole tavallinen juustokakku, vaan luovuus näkyy ja maistuu upeissa kerroksissa. Toteutus on työläs mutta vaivan arvoinen - kakun rakenne on myös hyvä ja suutuntuma on miellyttävä. Kakun valmistanut yhteistyökumppanimme ihmetteli kuitenkin raa?an keltuaisen välttämättömyyttä kolmannessa täytteessä. Suklaakerros sopii hyvin yhteen kahvin kanssa, mutta etenkin herkkä mustikkaisuus peittyy vahvan espresson alle. Ehkä kevyempi kahvi olisi sopinut makupariksi paremmin? Kakun väri sekä maku muodostuvat luonnollisesti: varsinkin teollisen maun välttäminen on erittäin taidokas suoritus.
Reseptin kakkuun saatte täältä :)

Kommentit (12)

Jonna

Onneksi olkoon, vaikka Noma meni nyt ihan vierestä, on tämä upea suoritus ja upea on kakkukin.

Sofié

No joo. Sinne meni Kööpenhamina ja Noma :/. Onneksi sinne pääsee itsekin, niin ehkä jonain päivänä.
Minusta oli upeaa, että tähän kilpailuun panostettiin näin paljon. Oli ilo huomata, että kaikkien makuparien toimivuus testattiin eikä ääniä eniten saanut automaattisesti vienyt palkintoa kotiin :)
Täten pienet blogitkin saivat jalansijaa isojen vierellä :))

Sofié

Kiitos! Kakkostila ei tunnu tällä kerralla ollenkaan häviöltä :))
Pitää kyllä testata voittajan leivos :)

S.C.

Onnea kakkostilasta ja upeasti parjasit kilpailussa, mutta ihmekko tuo kun noin herkullisen nakoinen kakku! Varmasti maistu yhta hyvalle kun mita kuvassa nayttaa, nam nam :) Olisinpa itsekkin yhta taitava leipuri kuin sina <3

http://iseesc.blogspot.com/

Nti Papu

Onnea kakkossijasta, kakkusi on kyllä niin herkkullisen näköinen kuten aina muutkin kokkauksesi! Veikö kauan aikaa reseptin kehittely vai tuliko se ihan luonnostaan? :)

Elma

Onnea kakkossijasta. Minulle sinä olet voittaja. Valmistin näitä kakkuja 4 kappaletta poikani lakkiaisiin ja saivat valtavasti kehuja. Maku on kohdallaan ja ulkonäkö aivan huippu! Valmistaminenkaan ei nyt niin hirveän vaivalloista ollut: hiukan vaan aikaa ja tarkkuutta. IHANA resepti.

- Elma -

Sofié

Kiitos!

No ei itseasiassa. Olen tehnyt vähän samantapaisen kakun jo monta kertaa, mutta espressosuklaakerros oli uusi juttu. Tein kakun juuri ennen deadlinea ja nyt harmittaa ettei minulla ollut käytössäni enempää aikaa :(

Sofié

Et tiedä miten ihanalta tuntui lukea eilen viestisi kun kävelin koulusta kotiin. Oli ihan tosi pimeää ja olin ihan poikki, mutta sitten kun avasin blogini kännykästäni ja luin tämän viestisi, niin muistin taas miten ihanaa tämä bloggaaminen on <3 <3

Kiitos paljon! Olit päiväni pelastus <3

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010