Sisustusprojektini etenee ehkä vähän hitaanlaisesti ja hatarin askelin, mutta parempi kai se kun ettei se etenisi ollenkaan. Matto on edelleen sama vanha, enkä ole ollenkaan varma haluanko sittenkään sitä nukkamattoa mihin päädyin Mattomietteitä-postauksessani. Lattian väriä kun ei noin vain vaihdeta, niin toivon löytäväni jonkun vähän isomman maton, mikä peittäisi tuota punertavuutta henkivää lattiaa (josta en pidä sitten ollenkaan).

Tiedättekö sen fiiliksen kun aamulla heräätte ja olohuoneen lattia on täynnä erilaisia ja hyvin epämääräisiä lehtipinoja. Jos te ette sitä tiedä, mutta minä ainakin tiedän. Kokemusta tästä on hyvin monen vuoden takaa. Tätä joka-aamuista siivousaskaretta helpottamaan ostin vähän aikaa sitten meille lehtitelineen. En ollut oikeastaan koskaan ajatellut sellaista tarvitsevani, kunnes näin tuon Kartellin Magazine Rack -lehtitelineen.

Aluksi pelkäsin, että näyttääköhän kotini nyt ihan muoviselta kun sieltä löytyivät jo entuudestaan Kartellin Victoria Ghost -tuolit joista olen kertonut teille Uudet tuolit ja loppuunhengitetyt pionit -postauksessani. Olohuoneen pöytäkin henkii muovisuutta, sillä  Invicible pöytäni on myös kokonaan muovia. Pähkäilin pöydän kanssa Kartell Invicible Table -postauksessani, mutta päätin pitää sen ja olen päätökseeni todella tyytyväinen.

Sohvapöytää jatkamaan ostin tuon lehtitelineen, mikä jopa näyttää siltä, että se kuuluisi pöydän jatkoksi. Kotini näyttää niin paljon kotoisammalta ja lehdetkin pysyvät nyt yhdessä paikassa. Ainakin toivon niin. Lehtitelinettä on myös helppo liikutella paikasta toiseen, sillä sisäpuolella on piilossa kantokahva. Täten lehtitelineen saa helposti mukaan vaikka makuuhuoneeseen, niin epämääräiset lehtikasat eivät siirry olohuoneesta makuuhuoneeseen ;)

_____________________________________________

My home decor project is proceeding quite slowly and with small steps, but I guess that?s better than not proceeding at all. While ago I bout that magazine rack from Kartell. I had not even thought that I would need one, until I saw that rack.

At first I was afraid that my home would look too plastic, because I already had Kartell Victoria Ghost chairs, which I?ve told you about in this post. In addition to those chairs, our living room table is also made entirely from plastic.

My new magazine stand looks like it would really belong next to the living room table. Therefore, I think that our home don?t look too plastic like. My new magazine rack is also very easy to move from place to another because of the handle, which is hidden inside. Thus, the magazines follow easily wherever you want to read them.

Kommentit (8)

Kristen

Voisi laittaa tuollaisen tai jonkin muun lehtitelineen ostoslistalleni. Lehdet ovat nimittäin vallanneet asuntoni ja lehtipinoja on vähän joka pöydän kulmalla, sängyn vieressä, sohvan vieressä jne.

Sini

Meille on tulossa tälläinen Linie Designin Sirius-matto. Se on valkoinen ja villaa. Tuntuu tosi lämpöiseltä ilman tuota nukkamaton pölynkeräävyyttä. Ja näyttää kuitenkin pehmoiselta. Näitä saa esim. Askosta (tilaustavaraa toki), kannattaa käydä kurkkaamassa jos tykkäisit :)

Tickler

Tuo lehtiteline on aivan kuin tehty tuohon! Luulin kuvia katsoessani, että se onkin osa pöytää!

Pieni lintu

Teillä on niin kaunista, vaaleaa ja pelkistettyä - olen kateellinen niille, jotka osaavat pitää sisustuksen yksinkertaisena.

Sofié

Minä niin tiedän tuon tunteen. Meillä on kaikki paikat täynnä lehtiä. En vaan millään raaski heittää niitä pois, sillä niissä on kumminkin niin paljon sellaista mitä saatan joskus tarvita :)

Sofié

Hei, kiitos vinkistä!

Olen ihan pulassa tuon maton kanssa ja en jotenkin viitsi tilata mitään ellen ole ihan varma. Tuo sinun mattosi taas näyttää todella pehmoiselta ja lokoisalta. Itse haluaisin myös maton missä olisi hivenen enemmän tekstuuria :)

Kiitos!

Sofié

Niin no, tämä pelkästymisprosessi on kyllä vienyt oman aikansa :)

Mutta tehän ette näe miten paljon kaapeissani on tavaraa ;)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010