Harvemmin ehdin käydä missään bloggaajille järjestetyissä tapahtumissa, sillä ne osuvat aina keskelle päivää jolloin normaali työpäiväni katkeaisi ikävästi. Iittala/Fiskars on ollut pienestä pitäen lähellä minua, joten kutsun eiliselle pressiaamiaiselle saadessani varasin heti kalenteristani sille ajan. Sillä enhän haluaisi jäädä paitsi ensi syksynä julkaistavien uutuustuotteiden ensikatselmuksesta tai mahtavien i-tyyppien tapaamisesta :)

Olen jo jonkun tovin odotellut ja tainnut joskus mailiakin laittaa, että miten mahtavaa olisi jos Iittala laajentaisi myös kodin tuotteisiin. Itse ainakin näkisin itseni kuivaamassa hiukseni laadukkaisiin Iittala-pyyhkeisiin tai nukkuvani pellavaisissa Iittala-lakanoissa. No vielä ei niitä lakanoita ole tulossa, mutta paljon muuta mahtavaa, aina valaisimista säilytysratkaisuihin :)

Yksi Iittalan uusista säilytysratkaisuista on nimeltään Vakka ja sen Iittalalle suunnitteli pariskunta Aalto+Aalto, eli Elina ja Klaus.  Oli ihana tavata tämä superherttainen pariskunta, joka haluaa tehdä meidän arjesta selkeää ja käytännöllistä. Vakka piilottaa kätevästi sisäänsä arkipäivän tilpehöörit ja toimii kätevästi vaikka yöpöytänä. Vakkaa on saatavilla kahdessa värissä ja kolmessa eri koossa. Itse odottelisin kovasti näkeväni vielä Vakkaa pyykkikorin koossa, sillä mikä olisikaan kauniimpi tapa piilottaa pyykit silmiltä? Vakkaa saa siis myös valkoisena ja puunvärinen Vakka on varmasti myös helppo maalata, jotta lasten lelut löytävät myös kätevän piilopaikan. 

Eilisellä aamiaisella tapasin siis myös tämän ihanan pariskunnan Vakan takana ja pääsin juttelemaan myös heidän kanssaan. Taitelijoiden kanssa on ihana höpöttää, sillä sitä ei ikinä tiedä mihin keskustelu vie. Näiden hassujen höpöttelijöiden kanssa puhuimme aina Elinan kauniista pisamista (kröhöm, yllättäen), Frendeistä ja tomaattikastikkeista. 

Minä: ?Anteeksi, saanko ottaa käsistäsi ja kupistasi kuvan?? Herra Aalto: ?Totta kai, tässä tilassa ei voi saada huonoja kuvia.? Minä: ?No siinä tapauksessa sinua ei varmaan haittaa myöskään kasvokuva :D.?

Vakan lisäksi Iittala Talossa nähtiin myös Harri Koskisen suunnittelema harmaa huopainen Meno-kassi. Meno sopii monenlaiseen menoon, sillä sitä valmistetaan kolmessa eri koossa ja muodon, sekä materiaalin lisäksi se vetää itseensä painaviakin tavaroita. Lehtikorin lisäksi käyttäisin Menoa mökillä puiden säilytyspaikkana ja veneillessä ja picniceillä ruokien kantokassina. Kauppakassinakin se toimisi vallan mainiosti :)

Tehän tiedätte, että miten intohimoinen viherpeukalo minä olen/haluaisin olla. Herbieni on palvellut minua nyt 1,5 vuotta, mutta muutama asia siinä on häirinnyt minua aivan valtavasti. Sen peseminen on vaivalloista ja kun yritit kasvavat liikaa, ne palavat lamppuun kiinni ja myöskin se sähkönkulutus mikä tulee juoksevasta vedestä ja halogeenivalosta on vähän häiritsevää. Syksyllä Fiskarsin tuotevalikoimiin tulee Kitchen Garden ?pöytäpuutarhalaite, joka on konepestävä ja omaa ne muutkin parannukset joita olen toivonut Herbieeni. Eli jos olet hankkimassa pöytäpuutarhalaitetta, odota vielä hetki!

Eilen näin myös lisäykset, jotka tullaan tekemään Iittalan Sarjattomaan. Sarjaton tulee nimittäin ensi syksynä lisääntymään ja pienentymään. Kupeille tulee kavereiksi myös espresso-kupit, mutta itse odotan eniten valkoista Letti-kuviollista aamiaiskuppia. Se on niin äärettömän herkkä ja kaunis. Jippii, seuraava keräyskohteeni on siis löytynyt!

Eilinen aamiainen pidettiin normaalissa kodissa, mikä sijaitsi ihan Helsingin keskustassa. Tämä ihana koti oli oikea paratiisi, sillä pikkuinen talo oli piilossa kerrostalojen sisäpihalla. Miten ihanaa olisikaan asustelle omakotitalossa ihan keskustassa? Kodissa oli asukkaiden huonekaluja yhdisteltynä Iittalan tuotteisiin. Tuotteet sopivat kotiin paremmin kuin hyvin ja tulivat niin eri lailla esille mitä esimerkiksi myymälöissä. Iittala kuuluu kotiin, joten kodinoloisessa ympäristössä tuotteet tulevat parhaiten esille

Kiitos vielä ihanat i-tyypit!

Kommentit (14)

Nina C

Kiitos Sofié, kun kävit! Oli niiiiiin mukava lukea tämä postaus. Nähdään taas:) Ihanaa viikonloppua!

kirsi

Voi että, tämä olikin mukava yllätys! Vähän instan perusteella sinulta odotinkin aiheesta postausta :)

Lindis

Kiva postaus, osaat kuvailla tunnelmaa tosi hyvin ja toki kuvasi tukee tarinaa mainiosti. Ei, ihme että jaksan vuosi vuoden perää täällä sun nurkilla käydä :)

Hyvää loppuviikkoa!

Anu

Huippua nähdä kuvia tuolta :) Mielellään enemmänkin, jos haluat näyttää. Asunto näyttää mahtavalta, kelpaisi :)

Sofié

Heippa!

Kiva että oli iloinen yllätys! En yleensä halua kirjoitella näistä tapahtumista, sillä luulen, että monia ehkä ärsyttää tämäntyyppiset postaukset. Tiedän kumminkin että siellä ruudun takana on yhtä isoja Iittala-faneja kuin minäkin niin tästä kirjoittelin mielelläni :)

Sofié

Voi Lindis <3 <3

Kiitos, että jaksat käydä täällä Sohvin nurkilla :`)

Aurinkoa ja pisamia <3

Sofié

Heippa!

Kiva että tykkäätte. En yleensä julkaise postauksia mistään pressitilaisuuksista, sillä ne ei ole lukijamielessä ehkä sitä mukavinta materiaalia. Eilisen aamun kuvat tosin julkaisin todella mielelläni, niin sisällön kun kuvituksienkin takia.

On minulla muutama ja voisin ne vaikka lisätä illemmalla. Jep jep, kelpaisi myös tänne :)

unns

Oi, ihania juttuja tulossa syksyllä! Sarjattoman lisäykset kuulostavat hyviltä, varsinkin tuota lettikuvioista aamiaiskuppia odotan innolla! Vakka näyttää myöskin tosi kivalta, sellaiselta säilytysratkaisulta, jota ei tarvitsisi piilottaa kaappiin :) Näenkö oikein, että tuossa yhdessä kuvassa Lanternin sisällä on lamppu? Jos on niin ihana idea!

Sofié

Heippa!

Niin on! Se valkoinen Letti-kuppi tulee kyllä minunkin astiakaappiini :)
Se sopii ihanasti Ego-sarjan kahvikuppieni kanssa.

Joo, Vakkaa ei tarvitse piilotella. Jos siitä tulee pyykkikori malli, niin olen heti i-kaupassa!

Kyllä on! Iittala laajentaa nyt vahvasti myös kodintuotteisiin ja syksyllä heiltä on tulossa valaisimia ja yksi niistä on nimenomaan tuo Lantern-lamppu :)

Sofié

Heii!

Oletpa herttainen kun muistat lempipaitani <3

Voisin mielelläni ottaa toisen samanlaisen, sillä kun en raaski käyttää omaani kun ihan silloin tällöin ettei se mene piloille.

Laittaisitko minulle s-postia? :)

Klaus+Aalto

Olipa hauskasti ilmaistu! Kiitos vierailusta ja oli hauska tavata. Kuvat puhukoon puolestaan... ;) Ja tulihan se Chandler ilme - onneksi se ehti piiloon.

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010