Sain tässä vähän aikaa sitten yhden aika hauskan yhteistyöehdotuksen. Sähköpostin luettuani olin aivan varma, että joku on nähnyt minut aamubussissa menossa toimistolle, sillä minä todellakin tarvitsin tuollaiset kuvissa näkyvät laitteet. Tehän tiedätte, että roskikseni vetää kaiken itseensä ja se on kuin pieni musta aukko.  Näiden muiden ominaisuuksien lisäksi se saa myös johtoni aivan solmuun. Minulla on yleensä laukussani huulikiiltopussini lisäksi monia erilaisia johtoja. Laukkuni sisältää kameroiden, kännyköiden, läppärin ja kuulokkeiden johtoja, ja välillä ne ovat aivan solmussa. Yleensä se aamubussimatka meneekin rattoisasti johtoja selvitellessä eikä musiikkia kuunnellessa.

En mene edes lähikauppaani ilman kuulokkeitani, sillä kuuntelen musiikkia ihan minne tahansa menenkin. Yleensä minulla onkin laukussani ainakin kahdet kuulokkeet, sillä  jos toiset sattuvat menemään rikki. Kuulokkeet vaan sattuvat tykkäämään toisistaan niin paljon, että ne menevät auttamatta heti ihan yhteen myttyyn. Mutta eivätpä enää sillä sain Wish Bros'in jampoilta tuollaiset aika coolit johtojen järjestelijät. Poikaystävänikin oli tästä yhteistyöstä aika iloinen, sillä nyt hänen ei enää tarvitse katsella minun johtokasojani :)

Yleensä ne parhaimmat ideat ovat niitä simppeleimpiä ja käytännönläheisimpiä. Näin se on myös noiden Wishbhone-johtojenjärjestelijöiden kohdalla. Ulkonäkö, yksinkertaisuus ja käytännöllisyys erottaa nämä saamani johtojenjärjestelijät muista vastaavista. Täten olen hirmuisen iloinen, että sain kauniit ja käytännölliset johtojenjärjestelijät helpottamaan arkeani. Wishbhoneja myy tällä hetkellä  poikien oman verkkokaupan lisäksi myös Stockmann ja Verkkokauppa.com.

Tapasin tässä aiemmin keväällä yhden todella herttaisen neitosen ja hänellä oli samanlainen ongelma johtojen kanssa kuin minulla. Hän oli tuunannut johtonsa aika hauskasti ja värikkäästi ja olenkin tuunannut lenkkikuulokkeeni samalla tavalla. Haluaisitteko nähdä johtojenselvittelijän DIY-version? Se ei ehkä ole ihan niin design mitä Wishbhonet, mutta niitä kelpaa esitellä esimerkiksi lenkkipoluilla :)

Kommentit (8)

Sofié

Mä oon ihan varma, että tämän keksinnön idean takana on nainen. Jokainen tuntemani mies laittaa aina kaikki johdot kauniisti rullalle, mutta me naiset.. Me emme sitä tee :D

Hih, taskun partiotaidon näytteitä <3

Elisabete

Tää sai kyllä hymyn nousevan korviin :D Loistava tuote, meinaan itse myös saan aina ekaksi selvitellä solmut ennen kuin pääsen itse aiheeseen. Hih!

Linda

Heh, ai sullakin on aina johdot solmussa. Mulla on ainoastaan kännykän laturin ja mp3-soittimen kuulokkeiden piuhat kassin pohjalla, ja nekin menee päivässä ihan käsittämättömään solmuun. Mulla oli jossain vaiheessa sellainen tarra johdoissa, millä ne sai niputettua, mutten laiskuuttani koskaan onnistunut järjestelemään johtoja tarroilla. Joten selvittelen iloisena johtoja jälleen ihan päivittäin :)

Fiipi

Onpa hauska idea! Ja toisaalta kaikkea sitä ihmiset keksii :D Mulla ruukaa mennä kuulokkeet säännöllisin väliajoin rikki (koputtaa puuta) mutta mulla on kuulokkeet joissa 5 vuoden takuu ja aina kun huomaan ettei toisesta kuulokkeesta kuulu, kiikutan kuulokkeet ja takuulapun vain naapuri Cittariin ja saan uudet tilalle. Välillä vaan nolottaa kun se on aina se sama mies joka ne ottaa vastaan... Mutta maailman parhaimmat kuulokkeet enkä vaihtais merkkiä kyllä millään! Säilytän kuulokkeet pienessä Marimekon pussukassa niin siellä ne pysyy onneksi suht siistissä "solmussa".

Sofié

Hih, mikä ihme niissä johdoissa oikein on? Niiden ei tarvitse olla kuin minuutti siellä kassissa ja ne ovat jo aivan mytyssä. Kannattaa kokeilla tuota kuvissa näkyvää laitetta, sillä se on ainakin helpottanut minun arkeani :)

Sofié

Siis ne oli aina ennen aivan solmussa! Ja taitaa ne kameran ja tietokoneiden johdot olla tälläkin hetkellä kietoutuneita toisiinsa. Hah, mulla oli Aasiassa ollessa tuollainen samanlainen, mutta enpä tainnut minäkään sitä ihan hirveän usein käyttää :)

Sofié

Hih, tuo sana ruukaa särähtää aina korvaani :)

Kerran kokeilin, että tomiiko se täällä meillä kotioloissa ja sain vain hölmistyneen ilmeen aikaiseksi. Ei sitä ymmärretty laisinkaan :)

Mulla nyt sattuu kulumaan kuulokkeet kuukaudessa. Oikeasti kutsun niitä "kuulaimiksi", mutta tuohon tekstiin en viitsinyt kirjoitella niin :)

Voi kun olet järjestelmällinen, että laitat kuulaimesi aina pussukoihin :)

En ole vieläkään onnistunut löytämään hyviä kuulokkeita ja siis monet on tullut testattua. Yksi pahimmiksi solmukuulokkeiksi voin tosin todeta KOSS-kuulokkeet. Niiden johtojen materiaali oli käytössäni hyvin hyvin epäkäytännöllinen :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010