Tässä on kuvia kodista jossa juhlimme uutta vuotta. Harvoin menee kotiin, jossa materiaalivalinnat menevät yksiin omien mieltymysten kanssa. Kuvan kodissa meni. Olen jo kauan aikaa miettinyt, että millaisen haluan oman asuntoni olevan. Näiden vuosien varrella materiaalivalinnat ovat menneet monesti uusiksi. Tällä hetkellä olen kyllä sitä mieltä, että mitä neutraalimmat materiaalivalinnat, sen parempi.

Tulevaan keittiööni haluan ehdottomasti kaasulieden ja laattalattian. Laattalattia on paljon helpompi pitää puhtaana kuin puulattia, sillä laatat eivät pelästy edes kaatuvia tomaattikeittoja yhtä pahasti kuin puulattia ;).

Kuluneina vuosina olen haaveillut myös ihan koonaan valkoisesta lattiasta. Se mieltymys kaatui siihen, kun olin yhden viikonlopun ystäväni luona. Minulla on luonnostaan todella tummat hiukset, joten pystyin lattialla olevista hiuksista seuraamaan, että missä olin kävellyt.. Tummassa lattiassa taasen näkyy jokainen leivänmuru ja pölyhiukkanen, joten se ei tule kysymykseenkään. Näin ollen luulen, että minulle kaikista paras vaihtoehto on tuon värinen lattia mikä näkyy toisessa kuvassa.

Keittiön tasojen haluan myös olevan rauhallisen harmaat. Ennen halusin keittiön tasojen olevan puuta, mutta tällä hetkellä haluan betonitasot. Keittiö on minulle kuin olohuone, joten haluan siitä toimivan ja käytännöllisen. Paljon kaappeja ja laatikoita, minne voin kätevästi kätkeä kaikki kipot ja kupit.

_____________________________

These pictures are taken in that home where we celebrated our New Year?s Eve. I wanted to share these pictures because I would have chosen exactly the same materials to my own home. I?ve played some ideas on my mind about my own home. At the moment I believe that for person like me natural materials are the best choice.

I want that my future kitchen consists a gas stove and tile floor.  Tile floor is easier to clean than a wooden floor. Because I nearly live in my kitchen I want it to be as practical it can be.

Before I dreamed about white wooden floor. I woke up when I visited my friend?s home. I have naturally very dark hair so I was able to follow where I had walked from my fallen hair.. The dark floor does not come into question because I can see every crumb and dust on it. Therefore, I believe that the best alternative for the color of the floor can be seen in the second picture.

I would like to have concrete kitchen worktops. The kitchen is like my living room, and therefore I want it to be functional and practical. I also dream about lots of cabinets and drawers where I can easily hide all of my mugs and cups :)

Kommentit (21)

Lona

Ihania kuvia!! =)
Tiedätkö mistä toi keittiötaso on hankittu? Ihanan sävyinen..juuri sellainen minkä haluaisin!

Tiia

Tosi ihanan näköinen sisustus noissa kuvissa :) Itsekin tykkään melko hillitystä ja ehdottomasti vaaleasta sisustuksesta :)

ursula

Kaunis koti.

Minulla on kaasuliesi sekä laattalattia eteisessä ja keittiössä. Valkoisia laattoja valkoisin saumoin. Todella helppo pitää siistinä.

Sofié

Niin, on pojalla silmää :)

Tykkään myös väreistä, mutta olen äkkiä kyllästyvää sorttia ja sitten jossain vaiheessa huomaan, että kaikki väriläiskät ovat yhtäkkiä piilotetti kaappeihin. Olen tässä vuosien varrella viisastunut ja huomannut, että minun kannattaa hankkia ihan vain kaikkein simppeleimpiä juttuja :)

magdalena

Onpa todella kauniin näköinen koti (:

Minäkin haluan toimivan keittiön ja paljon säilytystilaa. Olen myöskin astiahamstraaja ;) Etenkin Pentikiä ja Iittalaa löytyy paljon.

Heidi

Ihana koti, mutta vau, mikä pöllösormus! Ja mä en edes pidä itse sormuksia, mutta tuo on jotenkin niin hieno, että haluaisin samanlaisen. Mistähän se on hankittu? Jos vaikka kävisin edes sovittelemassa sormusta :)

susanna89

Kaasuliesi on vissiin tehokkaampi kuin muut? Italiassa on joka puolella kaasuliedet, tosin niitä pitää tarkistaa ja huoltaa puolen vuoden välein.. Sain aiemmin pienen kammon kun Nizzassa naapuritalon kaasuliesi räjähti, mutta enköhän vielä ala opetella käyttämään sellasta!

Sofié

Heippa!

Huomasin juuri äsken sähköpostisi ja vastaan siihen ihan kohta :))

Eikö! Tämä koti oli juuri sellainen mistä itse pidin. En tarvitse suurta asuntoa sillä, kunhan koti on vain toimiva ja mieluinen niin pienempikin riittää :)

Heh, no kiva jos sieltä löytyy myös astiahamstraaja! Kyllä taas nauratti kun joululomalla olin kuin Iittalan kävelevä mainos, sillä kertaakaan en tainnut tulla liikkeestä ulos ilman kassia :D

Voisin esitellä teille uusimmat ostokseni pian :)

Sofié

No kaasuliedellä on paljon parempi tehdä ruokaa kuin normaalilla liedellä. Kaasuliesi kuumenee nopeasti ja lämpötilaa on helpompi säädellä. Ilmeisesti uudet induktioliedet alkavat ajamaan lähes samaa asiaa kuin kaasuliedet :)

No ilmankos italialainen ruoka onkin aina niin maukasta! No tuo on kaasuliesin huono puoli, mutta luulisi että tämän päivän tekniikalla ei räjähdyksiä enää nykyaikaisissa liesissä tapahtuisi.

magdalena

Juu, siis minunhan ei pitäisi koskaan astua jalallani Pentikiin tai Iittalaa myyviin kauppoihin. Huononpi juttu vaan, että asuin ennen hyvinkin lähellä Iittalaa, enkä nykyäänkään turhan kaukana (:

Ja ehdottomasti uusia ostoksia esittelyyn! (:

Riikka

Meillä on valkoiseksi maalattu lankkulattia, ja vaikkei hiukseni siinä erityisemmin näykään, vaaleat kuin ovat, niin ihan kaikki muut roskat näkyvät. Varsinkin keittiössä. Vanhassa asunnossa lattia oli tosi tumma ? ja myös se koetteli hermoja toistuvasti, siinä kun näky myös ihan kaikki (hiukseni mukaan lukien). :)

Villiina

Toi kylppärin kiviseinä on aivan mahtavan näköinen! Muutenkin todella kauniin näköinen koti. :)

Hanna

Me laitoimme miehen kanssa keittiöön tummat puutasot, mutta nyt ollaan mietitty, että kivi olisi lienee ollut käytännöllisempi ratkaisu... Ja tummat lattiat oli ihan must, ja todella kauniit ne on vieläkin, mutta juu, pöly näkyy kyllä välittömästi. Imuirointitiheys on kyllä aika kiitettävä jos haluaa pitää siistit lattiat. Valkoinen lattia on alkanut innostaa muakin, mutta onneksi keittiössä on valkoiset laatat:) Valkoinen sisustus on hurmannut mut ja olenkin remonttireiskaillut välillä miehen kauhuksi asti; valkoinen sisustusmaali on hieno keksintö;)

Ai niin, ja piti kommentoida tuota arki-aihetta joka taisi olla jossain toisessa kirjoituksessasi: juurikin itse mietin aihetta ja tajusin kuinka hirvittävän paljon pidän arjestani: kävellen tehdyistä kauppareissuista yksin tai miehen kanssa, siivoilusta ja kodin järjestelystä ja sisustusfiilistelyistä, ruuanlaitosta, yhteisistä hetkistä miehen kanssa sohvalla peiton alla telkkarista lempisarjaa katsellen... Kaikkein ihanin tapa viettää viikonloppuakin on ihan vain "arkiset" puuhat ja koti-illat <3 Nyt kun kaksi työtä, gradu ja kuoroharrastus pukkaavat pitämään kiireisenä niin sitä arvostaa kiireettömiä (arki)hetkiä entistäkin enemmän!

Ihanaa viikonlopun odotusta sinulle! :)

Sofié

Niin, valkoinen on ihana väri, mutta lattiassa se ei välttämättä ole se kaikista käytännöllisin vaihtoehto. Kaunis lattia on kyllä varmasti. Tummassa lattiassa näkyy joka ikinen hapankorpunmuru ja muut pikkuiset muruset, trust me- I know :D

Näiden erilaisten lattioiden välillä valitsisin ihan neutraalin lattian, jota ei tarvitsisi koko ajan olla hinkkaamaassa. Ehkä se on vähän tylsä, mutta ainakin ystävällinen silmille :)

Sofié

Siis tuo seinä oli ihan todella kaunis!! En saanut linssini takia kunnollisia kuvia kylpyhuoneesta, mutta se oli tosi tosi kaunis :)))

Sofié

Hei!

En ole mikään siivousintoilija, puhdasta pitää olla, mutta imurointi ja lattioiden pesu kerran viikossa pitäisi riittää. Tumman tai valkoisen lattian kannssa se ei tosin taida olla mahdollista :) Hienoa, että sielläkin on joku remonttireiskailija. Nimim. Huonekalut ovat vaihtaneet täälläkin useasti väriä :)))

Niin, arki on ihanaa! Kun olin vaihdossa, niin muistan ikävöineeni vaatteiden pesua ja ruoanlaittoa melkein itkukurkussa! Jopa silitystä, vaikka oikeasti inhoan sitä :D. Lomailu on ihan kivaa, mutta kaipaan rutiineja ja tekemistä. En tykkää olla tekemättä mitään ja itseasiassa en osaa olla tekemättä mitään :)

Kiva kuulla, että siellä ruudun takana on myös toinen gradulainen :)) Olen aina halunnut osata laulaa. Vaikka yleensä ajattelen että ihan kaiken voi oppia- kaikki on vaan itsestä loppujen lopuksi kiinni. Tosin, jos ei omista lauluääntä, niin se laulaminen ei ole ehkä se paras vaihtoehto :D

Kiitos samoin :) Nautitaan arkisista jutuista ja opiskelijan vapauksista vielä kun voidaan :)))

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010