Otsikko on vähän hämäävä, sillä tänään ei ole vielä syntymäpäiväni. Pian kumminkin olen taas vuoden lähempänä kolmosta ja nollaa. Iiik? Minne ne vuodet meni?

Noh, onneksi tätä pientä ikäkriisiä voi helpottaa itseään lahjomalla. Mistään spontaanista lahjasta tässä ei tosin ole kyse, sillä tätä lahjaa on mietitty ja mallattu useampi vuosi. Arvaatteko jo mitä kassi sisältää? Pienenä vinkkinä voin sanoa, että kassissa on jotain korkeaa ja taitaa siellä vähän jotain punaistakin vilahtaa ;)

P.S. Olen leiponut ja valmistellut tätä päivää koko eilisen illan ja tämän aamun. Saan tänään nimittäin ystäviäni sunnuntaibrunssille. Olen tehnyt muutamia aika kivoja juttuja - kuulette niistä pian lisää. Kivaa sunnuntaita!

___________________________________________

The title is a bit misleading, because today is not my BD.  Anyway, soon I will be very close to that magical three and zero. OMG! I can?t believe it. When did I become an adult?

Fortunately I can pamper myself in the middle on my age crisis with nice BD gift. This gift is not that spontaneous actually, because I?ve wanted to have those for so long - couple of years actually. Can you guess what is inside that paper bag? I can say that it contains something high and red ;)

Kommentit (12)

Ellis

Uuu, lahjapaketista paljastuu kuvauksen perusteella jotain kaunista ja ylellistä, joka sopii kuin nakutettu kantajalleen! :)

Brunssi-ideoita jäädään täälläkin odottelemaan, herkullista ja iloista sunnuntaita sinne! <3

Tarja

Minulla on joku aavistus, mitä pussista löytyy :)

Ja kuulepa "nuorukainen": sinulla on edessäsi elämäsi parhaat vuodet. Monesti ajattelee, että elämä ei voi enää paremmaksi mennä ja sitten huomaa, että kyllä se voi. Itsestä ainakin tuntui, että 30 vuodesta eteenpäin asiat vain paranivat. Ja 40v: sitten se vasta huippua onkin :) Tosin jos tämän fyysisen puolen kohdalta asiaa miettii, niin ehkä kaikista mieluiten olisin 35v lopun ikääni - sen jälkeen alkoi rapistuminen... :D Puhun tosin vain omasta puolestani.

Ihanaa synttärin odottelua (omanikin ovat parin viikon sisällä, huomattavasti isommissa lukemissa...)!

PS: jään innolla odottelemaan brunssijuttua minäkin! Reseptisi ovat ihania!

Sofié

Heh, no niin taitaa tehdä ;)

Ps. älä laita mua high maintenance -kategoriaan :D. Mä oon self-maintenance ;)

Kiitos samoin sinulle ihana <3

Sofié

No varmasti te pidempiaikaiset lukijat tiedätte jo pussini sisällön.

Kivat nuo heittomerkit ;). Niinpä, jos nelkyt on uusi kolkyt niin sittenhän kolkyt on uusi kakskyt.

Harmillista vain, että painovoima tekee tehtävänsä, halusi sitä tai ei.

Ruttumummot on ihaninta mitä tiedän, mutta itse en koe olevani valmis rutistumaan ihan vielä. Sen takia sitä tankataan seerumeita ja muita.

Voi, onneksi olkoon jo etukäteen <3

Niitä on tulossa kyllästymiseen asti, trust me ;)

Tarja

Heittomerkit siksi, että en äkkiä keksinyt muuta nuorta merkkaavaa sanaa ja nuorukainen on minusta jotenkin miehinen sana. Ja sinusta on miehisyys kaukana :) Mutta nytpä tiedän, mikä on se kuvaava sana: neitokainen :)

Juu, ikäkäsitys on varmasti muuttunut. Nelkyt ei ole enää sama asia. Kuin ei ole viiskyt - kun äitini täytti 50v, pidin sitä kunnioitettavana ikänä. Nytpä se tuokin vuosiluku lähenee yhä nopeammin ja se on saanut aivan uuden merkityksen.
Ihnaa sunnuntaita <3

rilla

Oi, minä olen melkoisen varmasti arvaavani oikein pussin sisällön. Vinkki punaisesta, yhdistettynä Nina's:iin ... ei tule mieleen muuta kuin Louboutinit ;)

Onnea kovasti myös tulevista synttäreistä. Tarjaa kyllä tässä myötäilen, ihan tyttönen olet vielä! Jos jotain pitäisi itse tuosta vastaavasta ajasta muuttaa, niin ehkäpä se olisi se, että olisin toivonut ymmärtäväni, kuinka kovin nuori vielä silloin olin. Vaikka suht nuori olen olevinani vieläkin.

Sinä jos kuka, osaat kerätä vuosia kauniisti :)

Henna

Juu, kyllä noilla vinkeillä on jo helppo arvata kassin sisältö :)

Sde kolmonen ja nolla tulisi täyteen myös mulla tänä vuonna, itse ajattelin sijoittaa Parikoihin :)

Sofié

Hihi, neitokainen käy hyvin ;)

Silloin kun täytin 25, niin olin oikeasti järkyttynyt. Minulla oli tuohon ikään itselleni niin paljon tavoitteita joita en ollut silloin vielä saavuttanut. Noh, pari vuotta on taas mennyt eikä niitä lapsia ole edelleenkään. Näin jälkeenpäin olen siitä tosin enemmän kuin tyytyväinen.

Kiitos samoin Tarja :*

Sofié

Hih, osuit oikeaan ;)

Hehe, no en nyt sentään. Pyöreät kasvot ja paksut posket hämäävät...

Rilla, sinä olet niin mahtava nainen! Oikeasti!Kaiken kiireen keskellä teet niin hienoa blogityötäkin vielä :*. Olet niin esimerkillinen äiti :)

Hehe, noh katsotaan miten niitä vuosia kerätään jos joskus saan lapsia ;)

Sofié

Heh, eikö ;)

Siis ihan vielä ei 30 tule täyteen, mutta lähellä ollaan ;)

Parikat ovat kuin karkkeja <3

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010