tapastellen

Barcelonan häät kestivät siis kaikessa kauneudessaan kolme päivää. Ensimmäisenä päivänä vieraat tutustuivat toisiinsa tapastellen ja vermuttia maistellen. Toisena päivänä juhlittiin häitä ja kolmantena kokoonnuimme vielä brunssille.

Hääsuunnittelija oli löytynyt Gracian kaupunginosasta sievän tapas-paikan nimeltä Meeatings, jossa kokki teki ruokaa samaa tahtiin mitä vieraat söivät. Meeatings oli ruokansa, sekä pienten yksityiskohtien puolesta oikein ihana paikka, sellainen Pinterestmäinen (=Sofiémainen). Paikkaa vuokrataan paljon juhliin ja varsinkin yritysten käyttöön.

Kaunein morsian, kukkakruunu päässä ja iso hymy kasvoilla

Moni teistä (myös allekirjoittanut) haluaisi mennä naimisiin ulkomailla. Jos te haaveilette häistä Barcelonassa, niin voin erittäin lämpimästi suositella meidän hääsuunnittelijaa Lauraa. Kaikki meni aivan nappiin ja juhlat näyttivät kuin omilta Pinterest-tauluiltani. Vähän ehkä harmittelin, että nyt häät ovat ohi ja en näe Lauraa ainakaan ihan hetkeen, mutta sovimme että syksyllä näemme Barcelonassa antiikkihuonekalujen metsästysretkellä.

Itse häistä minulla ei ole kuin muutama kuva puhelimessani, sillä päätin kerrankin olla ilman kameraa ja nauttia ihan vain vieraana olosta. Näin jälkeenpäin vähän tosin harmittaa, sillä siellä oli niin kauniita yksityiskohtia, joita mieluusti olisin jakanut teidän kanssa. Toivottavasti saisin lainata muutamaa hääkuvaajan kuvaa, jotta näkisitte millaisista häistä oikeasti oli kyse.  Instagramiin laitoin muutaman kuvan, joten sieltä näette edes vilahduksen häähumusta :)

Aurinkoista alkuviikkoa! 

Kommentit (1)

Lora
Liittynyt8.9.2013

Vaikuttivat kuvien ja kertomuksesi perusteeella aika ihanilta häiltä, mahtavaa kun saitte juhlistaa hääparia kolmen päivän ajan :)

Instakuvia ihastelinkin jo, kukkaseppeleet olivat <3

Ruuasta puheen ollen oletko käynyt ikinä Eataly- ruokapaikassa? Vanhempani päätyivät sattumalta Milanossa kyseiseen ruoka/markettipaikkaan paikallisen opastama ja ihastuivat kovin. Ruokapaikka koostuu eri ruokakojuista/ravintoloista jotka myyvät niin ruoka-annoksia kuin tuotteita joita voi ostaa mukaan. vähän niinkuin ruokatori ja pienet ravintolat yhden katon alla useammassa kerroksessa. Vanhempani sattuivat la-iltana vierailemaan paikassa niin kyseisenä iltana oli myös live-musiikkia :) Eataly-paikkoja löytyy Italian lisäksi mm. Nykistä.

Ihan must paikka itselle käydä testaamassa kun Italiaan joskus pääsen :)

Aurinkoista kesää!

 

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010