Auringon suukkoja, pikkusia pisamia, punertavaa ihoa, hiekkaa hiuksissa, hiertäviä kenkiä, ryppyisiä mekkoja, onnellisia ihmisiä ja hymyjä huulilla. Ne ovat hyvin kesäisiä asioita ne. Onnellisia ja kesäisiä. Just nimenomaan niitä.

Olen aina luonteeltani suhteellisen aurinkoinen, mutta varsinkin kesällä jollain lailla rentoudun ja synnyn uudelleen. Se ehkä näkyy täällä blogissanikin aurinkoisemmilla ja rennommilla höpötyksillä ja jutuilla. Kesällä kun mikään ei ole ihan niin metrilleen.

Olen talvella ihan todella kalpea, mutta ei mennyt kuin muutama päivä Italian auringossa ja muutuin lakanasta pavuksi. Vaikka noin yleisesti ottaen pelkään aurinkoa, mutta kyllä kai sitä kesällä edes hetken kuuluu makoilla auringossa ja värjätä itsensä terveämmän väriseksi. Näin ainakin minä tein, suojakertoimia tosin unohtamatta ;)

Kuvissa näkyy auringossa loikoillut Sohvi, jolla on meressä pestyt hiukset, hiekalla kuorittu iho ja auringon suukoilla tahritut kasvot. Kuvissa on siis Sohvi muuten au naturale, mutta huulikiilto on aina must. Siis aina.

Dress: 21Forever, shoes: Bruno Bresciani, earrings: Adia Kibur

Viime viikolla olin kirsikkapuiden alla samanlaisten mutta eriväristen korvisten kera. Muistatteko? Löysin jenkeissä ollessani uuden korumerkin, Adia Kiburin. En ollut tästä aiemmin kuullutkaan, mutta hurmaannuin täysin. Oletteko te? Onneksi Adian koruja voi myös tilata :)

Kommentit (17)

Elisabete

Sofie, sinä kaunokainen! Joka kerta kun julkaiset kuvia itsessäsi ei voi muuta kuin huokailla. Sinulla on mielettömän kauniit luonteenpiirteet. :))

Elisabeth

Itse olen taas sitä mieltä että ripset pitää aina olla kunnossa. Muuten voin kesällä olla au naturale, mutta naisellisuus tulee esiin ripsistä :) Kauniita kuvia, ja upeita korviksia! Käynpä heti katsomassa tuota merkkiä!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

suikkis

Voi kun kaunis Sohvi! Olet aina kaunis, mutta etenkin näissä kuvissa oot niin kaunis! Jotenkin paistaa näistä kuvista, että oot rentoutunut, lomaillut ja nauttinut elämästä...Ihania kesäpäiviä!

Sofié

Niin, ripset ovat myös hyvin tärkeä juttu. Itse vain yleensä meikkaan huulet ennen ripsiä. Siinä mun tärkeysjärjestys :)

Se on ihana merkki! Voi kun niitä saisi Suomesta :)

Sofié

Italiassa tuli kyllä oikeasti relattua. Makasin vain ja söin. Nukuin kaikki jet lagit ja univelat pois :)

Mutta siis, se on toi aurinko, rusketus ja Italia ;)

Maria

Hei Sofiè,

Oli hauska törmätä sinuun eilen. Kiitos upeasta ja inspiroivasta blogista! Olet ihana! Mahtavaa kesän jatkoa! :)

Maria

Elisabete

Hih, kasvonpiirteitä tarkoitin. :D Ei pitäis tehdä montaa asiaa yhdellä kerralla. :D

Sofié

Hei Maria :)

Oli tosi ihana kun tulit moikkaamaan ja kertomaan, että luet blogiani. Se on ihana saada teille suloisille lukijoilleni kasvot.

Vaikutit niin herttaiselta tapaukselta ja olen niin kiitollinen antamastasi palautteesta <3

Hyviä opintoja ja ihanaa elokuuta :)

Mariina

Kuinka ihania kuvia ja sinä erittäin kauniissa mekossa ja ballerinoissa. Näitä on ilo katsella.
(Pakko sanoa, että kyllä on maistunut pulled pork, kiitos siitä reseptivinkistä)

Mariina :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010