Or not.

Tiedättekö mitä. Minun pitäisi olla juuri nyt New Yorkissa. Kipittää ?lupukoissani? taksien seassa (esimieheni kutsuu Loubutineja lupukoiksi?). Syödä kuppikakkuja ihmisvilinässä. Juoda kuplia kattoterassilla auringon laskiessa. Niin ja hengittää New Yorkia.

En työkiireiltäni valitettavasti päässytkään lähtemään, mutta ulkoistin tämän matkan taas ystävälleni Charille. Char on käynyt puolestani jo Shanghaissa ja nyt New Yorkissa. Kannattaa olla näköjään minun kaveri, heh.  Toivottavasti pian kumminkin ehtisin myös itse lähteä minimatkoille. Parasta kumminkin on, että juuri rakas ystäväni Char pystyi lähtemään matkalle, sillä hän takaa minulle varmasti virtuaalisen matkaelämyksen kauniine kuvineen ja ihanine juttuineen.

Elämä on vain täynnä valintoja ja laitoin nyt muut asiat etusijalle. Toivottavasti kumminkin vielä joskus pääsen unelmieni kaupunkiin. Onneksi pääsen sentään nauttimaan New Yorkista virtuaalisesti Charin ja Maj:n kuvien kera ja niin pääsette muuten tekin :)

Aurinkoista sunnuntaita ihanat

Kommentit (7)

Lora

First things first ja kyllähän se suurkaupunki siellä odottaa sinua sitten :)

Tsemppiä töiden kanssa, mukavaa jos ovat kivoja työkiireitä :)

Luin tuossa ballerina postauksesi, ihania uutuuksia olet hankkinut. Oman vaatekaappini uumenissä odottaa muutama vaaleanpunainen laatikko kevätpäiviä, onneksi täällä toimiston käytävillä voi ballerinoilla tepastella :)

Kivaa viikkoa, ollaan taas vähän lähempänä kevättä!

Sofié

Oh you lucky lady!

Voi ihanaa! En ollut kuullut kenkiä kutsuttavan tuolla nimellä aiemmin ennen kuin esiMIEHENI sen minulle tokaisi. Toivottavasti löydät haavekaupungistasi unelmiesi lupukat :)

Sofié

No joo, sanos muuta! Toivottavasti saan edes tuliaisia. *Vink vink*

Nämä ovat superkivoja työkiireitä, joten ei haittaa vaikka se NY jäi nyt näkemättä. Kyllä se pysyy varmasti hetken vielä siellä ;)

Kivaa sunnuntaita E!

Sofié

Niin minunkin mielestä ;)

Char on pari kaukomatkaa velkaa ja parastahan olisi jos hän lähtisi seuraavalle kerralla matkalle MINUN kanssani :)

Hanna

New York on ollut jo pitkään oma haavekohde ja vihdoin tulevalla viikolla sinne suuntaan. Lupukan =) liikkeiden sijainnitkin on jo paikallistettu.

Fiipi

Sie olet kyllä ihana ystävä!

Ihanaa sunnuntaita, olen matkalla ostamaan iPadia :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010