Pakkauspostaus tulee vähän myöhässä sillä olen jo täällä määränpäässäni. Oleilen tämän viikon  Lissabonissa työjutuissa ja alla näette matkalaukkuni sisällön. Olen maailman mahtavin pakkaaja, mutta sillä on kääntöpuolensa ? purkamisesta en pidä sitten ollenkaan. Pakkaamistaitojani tosin usein kahdehditaan ja olenkin valottanut tätä matkustusstrategiaani teille Packing Tips -postauksessani.

Matkustan siis tälläkin kerralla pelkillä käsimatkatavaroilla ja sen takia laukun sisältö pitää valita hyvin huolellisesti. Kun mukaan ei mahdu kuin kaikki välttämättömin, niin valitsin matkalaukkuni täytteet viime viikonloppuna harkiten.

Lissabonin sääoloja seuranneena en oikein osannut päättää, että mitä pakata, sillä sääolot ovat vaihdelleet lempeän lämpimästä aina syksyisen sateiseen. Tämä ei tosin ole hupimatka, joten päivät kuluvat sisätiloissa, niin siitä sateesta ei tarvitse edes huolehtia. Pysyvätpähän ne ballerinatkin paremmassa kunnossa ;)

Olen käynyt kerran aikaisemmin Lissabonissa ja kaupunki vei kyllä sydämeni saman tien. Portugalissa saa ihan äärettömän hyviä kalaruokia ja erinäisiä tilpehöörejä niiden seuraksi. Täten odotankin loistavia lounaita ja iloisia illallisia.

Tehän tiedätte, että olen aika tehokas kaupunkimatkailija. Muistatteko kun olin syksyllä Milanossa ja minulla oli tunti aikaa tehdä pieni kaupunkikierros (=shoppailuretki Massimo Duttille ja kenkäkauppaan). Niitä patsaita voi ihmetellä sitten vähän myöhemminkin, ne eivät muutu, mutta kauppojen valikoimat kyllä ;).  Täten olen taas kartoittanut Massimon liikkeet ja ladannut kartat puhelimelleni. Toivon myös, että jossain vaiheessa voisin saada tunnin itselleni ja ikuistaa Lissabonin teille Lumiallani.

Pahoittelen jo nyt hidasta sähköposteihin ja kommentteihin vastailua. Olen tosin ajastanut teille postauksia, joten ihan hiljaista täällä ei ole. Kuullaan taas :)

Translation: I'm loving Lisbon at the moment!

Kommentit (10)

Sofié

Heh, noh en vain tykkää laittaa ruumaan mitään ja varsinkaan jos pitää vaihtaa konetta. Mielummin pakkaan vähemmän tavaraa mukaan kun jännitän että saapuvatko tavarani edes perille :)

Niin, purkaminen ei ole niin kivaa puuhaa. Purin laukkuni samantien kun tulin äsken kotiin, sillä muuten se olisi majaillut lattialla vähän pidemmän tovin ;)

Sofié

Heippa :)

Ne ovat Pretty Ballerinasin ja ostin ne viime kesänä heidän popup:sta :)

Sofié

Hei superturisti :)

Niin, tunnissahan ehtii nähdä jo paljon. Sen opin esimerksik Milanon matkallani :)

Alle viikon reissulle varsinkaan ei tarvitse pakata ihmeellisyyksiä mukaan. Lissabonissakin olisin pärjännyt vieä paljon vähemmällä mitä olin pakannut.

P.S Jouduin kyllä ojentamaan ostoskassini työkaverilleni turvatarkastuksessa, sillä muuten olisi voinut tulla laukuista ja painorajoista sanomista. Itse kun checkaa sisään, niin kukaan ei ole vahtimassa paljon ne käsitavarat oikeastaan edes painavat ;)

Emmi L.

Ihanaa kuulla etten ole ainoa superturisti niin kuin eräs matkatoveri kerran tokaisi :D Mä kanssa ehdin tekemään ihmeitä juurikin tunnissa. Samoin pakkaaminen on helppoa vaikka mukaan mahtuisi vaan vähän tavaraa. Nauti Portugalista! <3

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Hanna

Mukavaa työreissua :) Ihastuttavia asuja olet pakannut mukaan matkalle, uskomatonta, että pärjäät pelkillä käsimatkatavaroilla. Täällä toinen, joka tykkää kyllä pakata, mutta se purkaminen onkin jo toinen juttu.

Sofié

Hih, no ei se huono juttu ole. Onneksi työkaverit ymmärtää. Kävin myöhään illalla vielä oliivi-ostiksilla ja skannasin putiikkeja samalla. Ihan just in case -tyyppisesti jos satun paikalle kun ne ovat auki ;)

Nyt aamiaiselle :)

Henna

Ihana Lissabon! Voin kyllä rankata sen omaksi suosikkikaupungiksi Euroopassa, ehkä tähän vaikuttaa se, että oltiin siellä häämatkalla <3
Mahtavaa matkaa, vaikka työasioissa siellä oletkin!

Lora

Ihanaa reissua vaikka työn merkeissä meneekin.

Nauratti tuo Massimo Dutin liikkeiden lataus puhelimelle. Arvaa vaan toiminko itse samoin. Siinä vaiheessa kun lomakohde on valittu, tarkistan löytyykö kohteesta MD:n liikkeitä :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010