Te Instagram-kaverini tiedätte, että lähdin päivätyöni johdosta vähän kauemmas työmatkalle, joten blogini hiljenee hetkeksi. Joitakin postauksia olen teille tehnyt valmiiksi, mutta matkalla ollessani en valitettavasti ehdi kovinkaan paljoa blogini parissa puuhastelemaan.  Tekin varmasti lomailette parhaillaan, joten tämä virtuaalinen ystävyytemme hiljenee nyt hetkeksi.

Jos jostain olen ylpeä itsestäni, niin se on pakkaamistaitoni. Nytkin lähdin vain käsimatkatavaroilla ja matkalaukulla, jossa oli kolme paria sukkia. Tätä ihmettelen itsekin, että miksi edes laitoin ne sukat sinne. Don?t really know.

Huominen päivä minulla on vapaa-aikaa, joten se matkalaukku pitää täyttää huomisen päivän aikana. Olen todella pettynyt itseeni, jos se laukku ei tule täytenä takaisin Helsinki-Vantaalle :). Tällä jenkkireissulla kun sitä aikaa ei ole mitenkään kovin paljoa niin sanottuun ?hölyn pölyyn?, niin pitää olla hyvinkin tehokas. Ja se tehokkuus mitataan huomenna, että kuinka paljon saan yhden päivän aikana ostettua. Wish me luck!

Nyt kumminkin nukkumaan. Olen ollut hereillä 24 h putkeen, takana on 14 tuntia matkustamista ja täällä on jo ilta.

Kommentit (9)

Sofié

Kiitos!
Täällä ei kello ole edes viittä aamulla,mutta kun se

uni ei vain tule :/

Heidi

Jäi nyt vaivaamaan tämän postauksen jälkeen, että mikä olet ammatiltasi. Kiitos, jos vastaat :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010