päivän asu vuohen kanssa...

En lähde ikinä kotoa ilman kameraa Pariisissa ollessa, sillä sitä ei ikinä tiedä mitä oven takana on.  Kadun varrella on kymmenittäin ravintoloita, joten lounaspaikkoja on riittämiin. Lähdin maanantaina lounaalle ja oven takana minua odotti yllätys, pieni vuohi. Lauantaina siellä oli kanin poikasia, mutta maanantaina vuohi? Ja en ole maalla, vaan ihan Pariisin keskustassa?

Niin kuin kuvasta näkyy, täällä on ihan kesä. Iltaisin on tosin vielä aika viileää, mutta päivisin paistaa aurinko. Tämä ilma on ranskiksillekin vähän omituinen, sillä hekään eivät ole tottuneet tällaiseen maaliskuuhun. Minulle tämä ilma on taas aivan mahtava, sillä näin kesää rakastavana ihmisenä olen ollut aika iloinen herätessäni kun taivas on ollut sininen ja siellä on ollut keltainen pallero tuijottamassa suoraan silmiin minua.

Päälläni on revityt farkut, nahkatakki ja ballerinat, tietenkin. En tiennyt ulos mennessä, että tulen olemaan kuvattavana, ja varsinkaan vuohen kanssa. Näissä kuvissa näkyy siis minä, aurinko ja vuohi :)

Ihanaa viikonloppua

Kommentit (5)

Hah, hah miten se vuohi oli oven taakse eksynyt? Minäkin haluan ballerinat jalkaan ja ulos, mutta ei.. Huomenna sataa lunta ja ballerinat saavat pölyttyä kaapissa vielä tovin. Ihanaa Pariisia ja viikonloppua!

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

He markkinoivat jotain vuohenjuustoa :)

Kaninpoikasista en tosiaan tiedä, että mikä niiden tarkoitus oli. 

Olen tottunut täällä ballerinakeleihin, joten luvattu lumisade ei ole kyllä kiva ylläri :D

Oi voi, toivottavasti ei vaan vuohi ja kaninpoikasetkin olleet myös ravintolaan matkalla.. takaoven kautta :(

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

No eivät nämä varmastikaan olleet, mutta pitää muistaa, että ranskikset syövät paljon monipuolisemmin mitä me. Niin kania, kuin sammakoitakin. 

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010