Tänään on aika jännä päivä ihanalla tavalla, sillä juhlin muutaman tunnin päästä ystäväni häitä

Today is going to be quite wonderful day because my friend is getting married.  The wedding reception will be held in the old barn, so I?m waiting a lot to see the venue. Yesterday my friend reminded me that I should also bring warm clothes because after the sunset it can get pretty cold. In the end of her message she wrote ?see you at the church?. How lovely is that

Kommentit (13)

Ida

Toivottavasti juhlat onnistuivat, onnea hääparille! Olen itsekin vielä ihan juhlahumussa, vaikka ystäväni häät olivat jo viime viikolla. On ne häät vaan ihania:)

Sofié

Heippa!

Ei ole tökeröä ollenkaan, kiva kun kerroit :)
Itse en tosin sellaisen tarpeessa ole, sillä säästän tällä hetkellä uuteen kameraan.
Toivottavasti saat linssisi myytyä :)

Sofié

No olí kyllä. Niili taas virtasi hyvin vuolaana pitkin päivää :´)

No huomenna saatte pieniä maistiaisia ystäväni ihanista häistä. En malta odottaa että pääsen huomenna jakamaan ne kanssanne. Latohäät ovat kyllä aivan ihana vaihtoehto, mutta on niissä kyllä järjestäminen. Suomessa on yksi ainut catering jolla on autossa juokseva vesi. Eli jos hääpaikassasi ei ole vesipistettä niin voin lämpimästi suositella ystäväni valitsemaa cateringia :)

Sofié

Häät olivat aivan ihanat! Näette niistä huomenna kuvia. Niin, tässähän tulee ihan hääkuume kun kaikki menevät ympärilläni naimisiin. Lapsiakin syntyy, mutta ne saavat kumminkin vielä odottaa. Häät ovat uskomattoman ihania<3

Heidi

Kyllä se on vain niin että aina kun katson sun blogisi kuvia; henki salpaantuu. :) x

Lora

Oikein ihania juhlia Sofie, päiväsi on varmasti tulvillaan lämpimiä ja tunteikkaita hetkiä. Muistan itse kun ihana ystävättäreni meni naimisiin..muutama ilon kyynel vierähti sen kauniin päivän aikana.

Toivottavasti saisimme nähdä vilauksen latohäistä, merenranta häiden lisäksi latohäät on yksi vaihtoehto jos päädyn joskus naimisiin :)

Empska

Mekkosi näyttää aivan ihanalta tuossa kuvassa, mistäköhän se mahtaa olla? :)

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

<3: Empska

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010