Le Blog de Betty

The Blond SaladFashion Toast

Pictures: Le Blog de BettyThe Blond Salad, and Fashion Toast

Luen oikeastaan aika vähän blogeja, mitkä käsittelevät pelkästään muotia. Tykkään lukea sellaisia blogeja, joissa on kirjoituksia vähän kaikesta. Ulkomaisista muotiblogeista seuraan Fashion Toastia,  Le Blog de Bettya ja The Blonde Saladia.  Bettya Ja Chiaraa aloin seuraamaan ihan vain sen takia, että pitäisin yllä kielitaitoani. Nykyään tytöt kirjoittavat ranskan ja italian lisäksi myös englanniksi, mutta aluksi he kirjoittelivat vain äidinkielillään. Nyttemmin näistä bloggareista on kasvanut omien maidensa muoti-ikoneita. Heillä on omia vaate- ja kenkämallistoja ja ovat muutenkin todella aktiivisesti mukana muotimaailmassa.

Olen aika visuaalinen ihminen, niin minulle on todella tärkeää, että blogien kuvat ovat hyviä, niin visuaalisesti kuin muutenkin. Tykkään varsinkin Betyn kuvista. Ne ovat todella laadukkaita ja leikkisiä.

Olen todella huono etsimään uusia blogeja ja näitä mainitsemiani olenkin seurannut jo useamman vuoden. Eli jos teillä on jotain hyviä blogeja mielessä, niin vinkatkaa ihmeessä, niin omistanne kuin muidenkin. Kommenttienne ansiosta olen löytänyt myös teidän luoksenne :)

_____________________________

Usually I don't read blogs which are only about  fashion. I like to read blogs where is posts about something else as well. My favorite foreign fashion blogs are Fashion Toast, Le Blog de Betty, and The Blonde Salad. I started to follow Betty and Chiara, just for the reason that I would maintain my language skills.

I'm a pretty visual person, so it is really important to me that  the pictures in the blogs are good. I like especially those photos that Betty has.  Quality and taste is everything to me. Betty's pictures present  these aspects, and her pictures are quite playful as well.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010