Olen aikamoinen aamuvirkku, joten herään automaattisesti kukonlaulun aikaan. Tänään herättyäni pomppasin Joponi selkään ja suuntasin aamukahville Töölöntorille. Aamukahvin juonti torilla on juuri niitä juttuja, joita rakastan kesässä. Kaupunki hieraisee unihiekkojaan silmistään, lokit laulavat ja kahvi höyryää. Kesä, älä katoa! Aamukahvin jälkeen pyöräilin Töölön kaduilla ja odottelin, että Anton&Anton aukeaisi. Pienoisen odottelun jälkeen setä avasi ovet ja pääsin sisään lempikauppaani. Tällä kerralla mukaan tarttui mustaa kvinoaa, punaista riisiä, luomu ruishiutaleita, mustapippurikastiketta ja ruisleipää. Ennen kuin palasin kotiin kaarsin vielä Töölöntorin kautta ja ostin itselleni kesäisen kimpun ja kasviksia :)

 

Kommentit (9)

Katri

Ihan mahtava aamu sulla on ollut! Herkun näköisiä kasviksia ja kaunis kesäkimppu. Samat tunnelmat täällä, kesä sais vaan jatkua. Aurinkoista elokuuta!

Petra Pauliina

Oih, ruisleipää ja vielä sydämen muodossa! Nyt tuli kauhea koti-ikävä, etenkin kun koko Suomen kesälomani ajan herkuttelimme ihanalla kymenlaaksolaisella lähiruoalla :) Ihmeellistä kyllä, jo puolen vuoden jälkeen alkaa kaipaamaan suomalaista ruokaa...

Sofié

Äsh! En tiedä miksi sinun kommentit menee aina roskakoriini!? Tämänkin kommenttisi huomasin vasta äsken :( Eli älä ihmettele, että jos en vastaa sinulle ihan heti..

Minulla oli kyllä aika kiva aamu! Olen aamuvirkku ja minusta aamut ovat muutenkin vuorokauden parasta aikaa :)

Niin saisi! Kohta pitää taas körötellä Vaasaan ja alkaa asennoitumaan syksyyn ja talveen. Mutta enää yksi koulusyksy ja sitten onkin taas kesä :)

Sofié

Hihi! Kyllä Antonissa & Antonissa on kaikkea ihanaa! Se on aivan ihana paikka :) Aijaa, oletkin ilmeisesti ollut synnyinkaupunkini läheisyydessä? Loviisassa kenties? Kun teillä Turkulaisilla on aina tapana käydä Loviisassa :).

Niin alkaa! Malesiassa olisin tehnyt mitä tahansa jotta olisin saanut riisin sijasta perunaa :D. Söin aamiaiseksi, lounaaksi ja illallisekse sushia. Thaimaassa pääsin onneksi kanan makuun :)

Petra Pauliina

Loviisa ei ollut huono arvaus, vähän itäänpäin mennään eli Kouvolaan. Sieltä on tämä tyttö lähtöisin :)

Maija

Hei!

Eksyin tänään blogiisi Charin blogin kautta. Selailin postauksia läpi monta sivua, ennen kuin tajusin, että olen nähnyt sinut jossain. Näytit niin kovin tutulta. Burberryn hiuspanta paljasti sinut! Olet se tyttö, joka onnistuu aina näyttämään uskomattoman hyvältä Tritonian aulassa. :)

Terveisin,

" Surullisen kohtalon kokeneen kirjakaupan myyjä"

Sofié

Heiiiii!!!

Olipa kiva, että löysit tänne :)))))

Oli muuten aikamoinen sattuma, että kommentoit juuri tänään, sillä mietin sinua aamulla. Patistin poikaystävää painattamaan lopputyönsä uudessa työpaikassasi, sillä halusin kapinoida yliopistopainoa vastaan :) Lasku tipahti tänään luukusta ja tulit samalla mieleeni :)

Olen aidosti onnellinen puolestasi, että kaikki kääntyi kaikesta ikävästä huolimatta parhaimmin päin. Pian nähdään kirjojen painatusten merkeissä uudessa työpaikassasi tai jumppailujen merkeissä gymillä :)

Ja voi kiitos kauniista sanoistasi :)))))

Sofié

Melkein!! Suomenruotsalaiset yleensä kokoontuvat Loviisaan aina kesäisin, niin ajattelin sinut heti sinne automaattisesti. No Kouvola ei ole kaukana tämän neitokaisen syntymäkaupungista ;) Sanotaanko, että meri on aina ollut lähellä sydäntäni. Arvaatko kaupungin? :)

Petra Pauliina

No totta... taitaa olla aika suosittu kesänviettopaikka. Mutta minähän olen siis vain leikisti suomenruotsalainen: opiskelujen kautta tutustunut siihen kulttuuriin :)

Oletan, että mennään Kouvolasta etelään satamakaupunkiin vaiko kenties tattoon kotikaupunkiin? Vaikka Turku on kaunis kaupunki niin Kymenlaaksoa ei silti voita mikään, olen kai näin "vanhemmalla iällä" tullut kotiseuturakkaaksi. :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010