Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Electroluxin kanssa liittyen heidän kansainväliseen design kilpiluun, Design Labiin. Viime vuonna finaaliin ei yltänyt katsomon lisäksi yhtään suomalaista, mutta jospa tänä vuonna olisi toinen tarina :)

Tänä vuonna kilpailun henki on aiempia vuosia sosiaalisempi sillä  kilpailijat kirjoittavat blogeja ja töden jakaminen sosiaalisessa mediassa on helpompaa. Tuomaristo on myös kommentoinut töitä julkisesti ja töiden kommentointi onnistuu myös sinulta ja minulta.

Tällä hetkellä kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että jäljellä on 100+ työtä, joita yleisön on mahdollista äänestää. Viisi eniten ääniä saaneet kilpailijat pääsevät suoraan seuraavalle tasolle, joten kilpailutyön jakaminen sosiaalisessa mediassa ja ideointiprosessin avaaminen blogissa on hyvin tärkeää.

Ilokseni meillä on tänä vuonna suomesta kaksi kilpailijaa, Aleksandr Pylsy ja Janne Palovuori. Kilpailussa on tänä vuonna kolme erilaista teemaa (social cooking, natural air ja effortless cleaning) ja kummankin suomalaisen kilpailutyöt löytyvät social cooking ?teeman alta. Jannen ja Aleksandrn töihin voitte käydä tutustumassa täällä, niin ja muistakaa myös äänestää! Äänestysaika loppuu 12.5 joten vielä on aikaa tukea meidän upeita suomalaisia designerlupauksia :)

P.S. Electrolux Global löytyy muuten myös Pinterestistä ;).

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010