Binary Datablog_full_img_3421.jpgw300

Sain kutsun vaateliike DOPPiin ihastelemaan tämän kevään ja kesän muotia. Vaateliike DOPP on toiminut Vaasassa jo 11 vuotta. Aiemmin he ovat myyneet myös muita merkkejä, mutta tällä hetkellä he panostavat neljään suureen tanskalaiseen merkkiin. Heidän valikoimistaan löytyy Jackpot, InWear, Part Two ja Soaked in Luxury. Liike on panostanut myös asusteisiin, joten DOPP tarjoaa kaiken mitä nainen pukeutumiseensa tarvitsee aina Wolfordin sukkahousuista lähtien. DOPP toimii ehkä meille suomalaisille hieman tuntemattomalla tavalla,  pitkälle viedyllä palvelukonseptilla. Asiakas saa upeiden vaatteiden lisäksi rehellisen vastauksen siihen, että mikä pukisi häntä parhaiten. Suomessa ei olla ehkä totuttu siihen, että vaateliikkeessä saa kunnon palvelua, joten DOPPiin mennessä kannattaa varautua kunnon prinsessamaiseen kohteluun.  Liikkeessä toimii kaksi pukeutumisneuvojaa ja he auttavat asiakkaita löytämään juuri oikeanlaiset vaatteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. DOPP järjestää myös asiakasiltoja, jolloin asiakkaalla on paremmat edellytykset tutustua tuotteisiin rauhassa. Asiakasiltoja järjestetään liikkeissä usein ja stylisti on mukana auttamassa asiakkaita. Minulla kun on aika tummat hiukset ja piirteet muutenkin, niin olen erittäin onnellinen, että musta väri on saanut väistyä raikkaiden sinisten sävyjen tieltä. Sinisten sävyjen lisäksi vaatteissa oli nähtävissä myös hentoa puuteria. Vaikka miten mustasta pidänkin, mutta olen sen niin monta kertaa todennut, että musta imee minusta kaikki värit, joten otan innolla vastaan viileitä sinisen sävyjä. Ihon sävyni takia minulle taas eivät puuterin sävyt toimi, vaan mielumminkin raikkaat ja värikkäät sävyt. Pienenä äitini pukikin minut aina vihreään, tummanpunaiseen tai violettiin ja täytyy kyllä todeta, että kyllä se äiti tiesi että mitkä sävyt ne tyttärelle sopivat. Part Two juhlii tänä vuonna 25-vuotis syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi he ovat luoneet Part Two 25-linjan. Tykkäsin ertitoten juurikin tästä mallistosta. Malliston vaatteita on nähtävillä toisessa ja kahdeksannessa kuvassa. Jos tykkää maanläheisistä väreistä ja erikoisista leikkauksista, niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa malliston tarjonta. Ja jos haluaa uusia vaatekaappinsa ja ammattilaisten neuvoja pukeutumiseen, niin kannattaa suunnata DOPP:iin.   

Kommentit (11)

Sofié

Ansku:No kiva kun ne miellyttävät teitä :)) No yhdet korkkarit kun jätät kuukaudessa ostamatta, niin muutaman kuukauden päästä sulla on järkkäri ;)Mä tein esimerkiksi viime kesänä valinnan, että ostanko kalliimman laukun vai linssin ja käännyin linssiin :)

Sofié

Lumo:Jep, liike on todella raikas :)Haha, sama täällä! Huiveja ei koskaan voi olla liikaa :)

Lumo

Kivan näköinen liike.Katseeni osui etenkin kivan näköisiin huiveihin, onneksi liike on niin kaukana, eten pääse hypistelemään, huiveja kun on jo kaapissa kymmenittäin...

Sofié

Kiva kun löysit minun blogini ja kiitos kovasti kommentistasi :)))Ja mitä valokuvaukseen tulee, niin kuvailen Canonilla.Tällä hetkellä minulla on vain tuollainen perusjärkkäri, 450D. Haluaisin jo kovasti uuden, mutta budjetti tulee kyllä nyt tällä hetkellä ainakin aika kovasti vastaan. Aiemmassa postauksessa lukijani kyseli linsseistäni, niin sieltä kommenteista löydät vastauksen niihin :))

Anonymous

Löysin blogisi vasta äskettäin ja olen aivan ihastunut! Sulla on ihana tyyli kirjoittaa ja inspiroivia kuvia, piristävää luettavaa tähän blogien "mainstreamiin" sisältönsä suhteen:) ja koska itsekkin olen tämmöinen valokuvausfriikki niin pakko tiedustella vielä tähän loppuun, että minkä merkkisellä kameralla kuvailet?:)

Sofié

Lisa:Kiitos :) Tervetuloa vain uudelleen :)Maria:Liike on ihan todella kiva, myyjistä puhumattakaan :)Ihailen beigeä aina muiden päällä, mutta sitten kun yritän pukea sitä itselleni, niin ihon sävyni näyttää ihan sinertävältä. Ja mustan kanssa näytän ihan harmaalle. Kun on tummat piirteet, niin musta ei kyllä ainakaan minun kohdallani ole se paras väri. En edes omista ihan hirmuisen montaa paria mustia kenkiä tai ei meillä kotonakaan ole oikeastaan mitään mustaa, yritän ilmeisesti alitajuisesti karttaa mustaa väriä :)

Maria

Näyttää kuvien perusteella ihanalta liikkeeltä. Sama juttu mulla mustan ja beigen kanssa, eivät vain mulle sovi kasvojen lähelle, vaikka muuten kummastakin väristä tykkään.

Lisa

Hyvä postaus! Ihania kuvia ja ihana blogi muutenkin. Olen ekaa kertaa vierailulla ja täytyypäs tulla joskus uudelleen. Mukavaa sunnuntaipäivää!-Lisa

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010