Viime viikonloppuna vietin ystävieni kanssa jokavuotisia ja pienimuotoiseksi perinteeksi muodostuneita rapujuhlia. Olemme juhlineet rapujuhlia tosin aina ihan kaupungissa ja niin teimme myös tänäkin vuonna ja nautimme saksiniekkoja ystäväni vanhempien kotona. Olemme ostaneet jokaisena vuotena rapuja eri paikoista ja tänä vuonna taisimme löytää voittajan. Tänä vuonna ostimme ravut Tehtaankadulla sijaitsevasta Aitokaupasta ja voin lämpimästi suositella heidän rapujaan. Liemi oli juuri sopivasti maustettua, joten ravut maistuivat erittäin hyviltä.

Vaikka tiedossa ei olekaan uusia rapujuhlia ihan heti, mutta  haluaisin syödä rapuja taas pian uudestaan. Harvemmin nimittäin tulee istuttua pöydän ääressä monta tuntia ja saksiniekkojen  kanssa pöydässä kuluu tunti jos toinenkin. Siinä rapujen syönnin lomassa sitä sitten voi helposti vaihtaa kuulumiset ystävien kanssa pidemmän kaavan mukaan. Hmm. Pitäisiköhän sitä viikonloppuna herkutella taas rapujen merkeissä? Ja jos ravut ei teille maistu, niin grillatkaapa artisokkia tilalle, sillä niitä syödessä kuluu myös tovi jos toinenkin.

Onkos teillä muuten rapujuhlia tiedossa? Tai oletteko käyneet maistelemassa jonkun ravintolan rapumenua? Haluaisitteko muuten nähdä rapujuhlien asuni? Kivaa loppuviikkoa :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010