Olen suurien laukkujen ystävä. Kannan aina niin paljon mukanani, niin pikkuiset clutchit eivät menooni oikein sovi. Laukustani löytyy aina niin järkkäriä kuin läppäriäkin. Löysin kyseisen laukun Viron matkallani, mutta konjakkinen väri jäi hieman askarruttamaan mieltäni. Olen saanut jostakin sellaisen päähänpinttymän, että konjakki ei sovi minunlaiselleni brunetelle. En tiedä mistä olen tämän päähänpinttymän itselleni taikonut, mutta olen aina karsastanut konjakin värisiä laukkuja ja kenkiä. Jos laukku olisi ollut tummanruskea olisin juossut kassalle saman tien. Heti matkamme jälkeen aloin kumminkin katua päätöstäni. Kävin viime viikolla Helsingin Aleksanterinkadun Zarassa ja siellähän se laukku sitten roikkui. En enää epäröinyt vaan marssin kassalle. Laukkuja on myös mustana, mutta en osaa käyttää mustaa. Jos pistän mustaa päälleni muutun harmaaksi. Niin, taitaa tuokin olla jokin päähänpinttymä :).

Laukku on todella hyvän kokoinen ja sinne mahtuu 15-tuumainen kannettava leikiten. Laukun sisällä on kangaspussi, joka myös samalla suojaa laukun nahkaista pintaa. Ainoana miinuksena laukussa on, että sen sisällä ei ole erillisiä taskuja, joten pienet erilliset tavarat saattavat hävitä laukun syvyyksiin. Laukkua voi kantaa niin kädessä kuin olallakin. Itse kantaisin laukkua kantohihnoista, sillä en tiedä miten ohut kantohihna kestää kantamuksiani.

_____________________________________

Here is my new leather bag from Zara.  I have always thought that I can't wear cognac because I'm a brunette.  I don't know where is this thought from, but despite my thoughts I decided to buy cognac colour shoulder bag. They sell the bag also in black, but shades of brown looks better on me. My new bag is quite spacious, so my 15" laptop fits there perfectly.

Kommentit (12)

satuvw

Oi, konjakin värinen läppärin mahduttava laukku on itsellänikin ollut ostoslistalla jo kauan, mutta sopivaa ei vain ole tullut vastaan. Lisäksi sinne pitäisi tosin samanaikaisesti mahtua se järkkäri...

Sofié

No nyt sitten kipin kapin Zaraan! Laukkuun kyllä mahtuu niin läppäri kuin se järkkärikin :).

Petra Pauliina

Iiik mikä ihana!! Mä pidän myös eniten konjakinvärisestä nahasta, se vaan on niin klassisen kaunis. Täytyykin käydä vakoilemassa Zarassa lähempää tuota kassia... ;)

Sofié

Ihii! Mä oon tykästynyt tummanruskeaan. En tiedä miksi karttelen konjakinvärisiä juttuja. Ehkä tapani tulee muuttumaan :) Käy ihmeessä vakoilemassa :)

satuvw

Meilläpäin ei ikävä kyllä ole Zaraa, Oslosta taitaisi löytyä. Joten etsintä ja odotus jatkuu :)

Sofié

Meinasinkin kysyä, että löytyykö teiltäpäin Zaraa ja arvasin näköjään oikein. Mutta eikös Norjassa toimi ketjun nettikauppa ;)

Jaana

Ihana laukku! :) Mä oon myös konjakinvärisen nahan ystävä, tuo kivasti lämpöä asuihin.

Sofié

Hei!

Kiva kun kommentoit, sillä löysin ihana blogisi kommenttisi kautta :)
Kannattaa metsästää laukkua pian, sillä ystäväni yritti kysellä sitä tänään Aleksanterinkadun myymälästä ja sieltä se oli ilmeisesti myyty loppuun :(

Johanna

Tutun näköinen laukku ;) Ostin omani jo alkukesästä, enkä ole katunut ostosta hetkeäkään.

Se pitää kyllä paikkansa, ettei olkahihna kestä oikein pienempääkään painoa, vaan antaa helposti periksi pidikkeistä.

Kannattaa muuten käsitellä nahka heti, oma laukkuni värjäytyi todella pahasti, kun osuin keskelle ukkoskuuroa. Onnekseni sain vaihdettua laukun uuteen <3

Sofié

Alkuksesästä jo? Miten en ole nähnyt laukkuja kun vasta nyt?!
Niin, itselläni on niin paljon tavaraa koko ajan mukana, niin olkahihna ei kyllä kestäisi kantamuksiani.

Joo, olen nahkaisten tuotteiden kanssa varovainen ja suojasin jo laukkuni :)
Ulkokenkiin teetään kuuliaisesti uuden pohjan, vaikka nahkapohja olisi miten hieno juttu tahansa, mutta Suomen oloihin se ei vain sovi :/

Marianna

Oi tää on kyllä upea! Näköjään en ole ainoa, joka etsii tilavaa laukkua. Itselleni vain tärkeä kriteeri on tuo olkahihna (eli tukeva sellainen), koska tykkään kulkea kädet vapaina kantamuksista. Joten etsintää pitänee jatkaa, mutta toivottavasti pian löytyisi, sillä olisi kiva saada yliopiston taas jatkuessa uusi koululaukku.

Blogisi vaikuttaa muuten todella kivalta, taisit saada juuri uuden seuraajan :)

Sofié

Eikö olekin! Ja se vain paranee kunhan nahka vähän patinoituu :)
Tässä yksilössä hihna on todella ohut ja ei todellakaan sieltä tukevammasta päästä, joten en suosittele laukkua sinun tarpeillesi.
Tämä onkin minulle uusi "koululaukku", jonne mahtuu kaikki läppäristä jumppakamoihin :)

Oi, kiitos. Kiva jos jäät seurailemaan :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010