Meillä jokaisella on varmasti tällaisia muovisia ja materiaalisia unelmia. Joillekin ne ovat autoja, toisille laukkuja.. Minulle ne ovat kenkiä.  Kuvissa näkyvät kengät joista olen unelmoinut jo hyvin hyvin kauan. Niin kuin te jo tiedättekin, olivat nämä Louboutinin Décolletét synttärilahjani. Jos minulle tuli ikää lisää, niin tuli myös senttejäkin. Kasvoin 10 senttiä pituutta yhdellä Ninasin vierailulla ;)

Pinterestissä näkemäni ajatus ?life is short ? buy the shoes? oli ehkä viimeinen sinetti ostopäätökselleni. Sitä paitsi, olenhan kumminkin nainen niin kai meillä kaikilla on jotain tällaisia sijoituskohteita? Tällä hetkellä sijoitan mieluummin kenkiin kuin tauluihin. Kuka muutenkaan kävelee kymmenen sentin koroissa kahdeksankymppisenä? Silloin voidaan sijoitella niihin tauluihin. Huomaatteko, että yritän puolustella itselleni/teille näitä kenkiäni?

Pidän todella klassisista ja simppeleistä asioista ja sen takia minulla ei ole ollut muita vaihtoehtoja näille avokkaille. Halusin itselleni nimenomaan nämä klassikkokengät, enkä mitään muuta edes harkinnut. Tiedän, että nämä nimenomaiset kengät tulevat olemaan jalassani vuodesta toiseen, sillä niiden malli ei vain kulu minnekään.

Nämä ovat myös sellaiset kengät joita voin pitää töissä, juhlissa ja rennosti vaikka farkkujen kanssa. Korko ja lesti mahdollistavat myös sen, että näillä koroilla ei pelkästään patsastella, vaan näillä myös kävellään ;).  Kenkäni pääsevät myös tällä viikolla ensimmäisen kerran käyttöön. Olen niin onnellinen tästä paristani - oi ihana turhamaisuus!

_________________________________________

I think that we all have material crushes sometimes. In my case we can?t speak about material crush anymore actually, rather material love. I have loved those heels for so long and finally those are mine. I think we complete each other-don?t you think?

After dreaming about those shoes for so long, I finally have them.  Those are my reward and a birthday gift to myself. Besides, I?m a woman anyway, so I guess it is acceptable to invest a little bit on high quality shoes. Who even walks with 10 cm heels on her 80?s anyway? If I want to use that kind of heels in my life, the time is right now. Ladies keep this in mind: ?life is short-buy the shoes.?

Kommentit (41)

Tiina

Niin kauniit! Ehkä joku päivä minullakin tuollaiset. Täytyy olla haaveita, toiveita ja unelmia, joita seurata!

Char

Mikko! Pitikin tulla sulle kommentoimaan, että hitsit kun en tajunnut kenet tapasinkaan :) Mutta oli mukava nähdä!

ella bella

Olen ostanut itse eräältä toiselta "puoliluksus"-merkiltä Ranskasta ihan samanlaiset kengät (miinus punainen pohja) viime kesänä ja niillä on tullut kyllä mentyä! Olen ehtinyt käyttää niitä jo hameiden ja mekkojen kera, sukkahousuilla ja ilman, housujen ja jopa kerran hätätapauksessa miehen farkkujen kanssa :) Pohjan ja kantalapun on suutari kerran vaihtanut. Eli voin povata teille pitkää ja onnellista yhteiselämää!

Maya

Hyvän valinnan teit! :) Itselläni tämä sama malli on kevään ostoslistalla ja toivon saavani ne käyttöön myös Vaasassa ;)
Muistaakseni Nina's -liikkeen kautta löytyisi suutari, joka tekee puolipohjallisia Louboutinin kenkiin. Kannattaa kysellä suoraan heiltä, jos pohjallisten laitto kiinnostaa :)

Enni

Niin, nämä ovat kyllä klassikot! Mun jalassa nää on aika killerit, mutta ehkä jos olisivat yhden koon pienemmät, niin ei tarvitsisi yrittää pitää niitä jalassa. Se voi johtua siitäkin :(

Katri

No ei ollenkaan hassu kysymys! Mulla onneksi edelleen sama kengän numero 38! Ei olis kovin kiva todeta - varsinkaan tällaisten kaunokaisten kohdalla, ettei enää mahdukaan jalkaan...

Hei tuli mieleen näistä sun kengistä Sami Sykön kolumni, jossa hän kirjoitti 50-luvun tavasta onnitella uudesta vaatteesta. Näistä sun kengistä vois tehdä kyllä saman - Onnea uusille kengille siis :)

Sofié

No niin, sitä juuri pelkäänkin :D

Vaikka toisaalta kengät ehtivät varmasti kulua näissä Suomen oloissa parissa vuodessa, joten katsotaan sitä kengän kokoa sitten kun se on ajankohtaista. Jos on.

Oi, Sami on mahtava!
Katria siis kiitellen,
kirjoittaja ja kengät <3

Sofié

Haha, niin Aira on aika kova mimmi. Ihan jokainen ei kävele 80-vuotiaana koroissa. Toiveissa on, mutta se jää nähtäväksi ;)

Kiitos onnitteluista :)

Maikki

Mä ostin viime viikolla Chanelin Flap Bagin ja sen ostoa olen nyt yrittänyt perustella itselleni (ja miehelle varsinkin, huh!) lähestyvillä kolmekymppisillä jne.

Louboutinit ovat seuraavana luksusostoslistallani mutta koska laukkuun upposi niin paljon rahaa niin joudun ehkä odottelemaan sinne neljäkymppispäivään asti...heh :)

Sofié

Oi, se on unlemalaukkuni! Uskon, että olet joutunut keskustelemaan sen tarpeellisuudesta. Kerran kuin mainitsin kuinka monta lappusta sellainen maksaa, niin meillä kotona meinattiin saada sydänkohtaus. Samaan hengenvetoon ilmoitettiin, että sellaista on ihan turha odottaa lahjaksi ;)

No, mutta näitä materiaalisia unelmia pitää olla ;). Sitä paitsi, klassikot ovat aina klassikoita :)

Sofié

Hei :)

Niin ballerinoilla pääsee kovempaa eteenpäin.

Kyseessä on siis nahkapohja ja ns. sisäkengät. Ne eivät sovi Suomen sorakelihin. Yleensä teetän kenkiin puolipohjauksen, mutta jos haluan näihin punaisen pohjan, niin ne pitäisi lähettää Pariisiin. Ystäväni ovat useasti tehneet niin ja palvelu on kyllä toiminut :)

En usko myöskään niin. Nämä ovat se aarteista suurin, joita varjellaan ja pidetään huolta <3

Liina

Aira Samulin kävelee noissa koroissa kahdeksankymppisenä mutta me ei kaikki voida olla airasamulineja! :) Onnea!

Hanna

Niin täydelliset kengät, ehdottomasti Louboutinin kauneimmat. Näistä kengistä olen itsekin haaveillut, eikä kuvat uusista kengistäsi yhtään helpota kenkäkuumetta :)

ruma ankanpoikanen

Ovat ne kyllä ihanat. En oikein itse osaa käyttää korkokenkiä, viihdyn paremmin ballerinossa, mutta nuin kauniita kenkiä voisi ihailla vaikka hyllyltä. Koristeena :)

Se, mikä minua on mietityttänyt, ovat nuo punaiset pohjat. Entä jos (ja kun) ne kuluvat käytössä? Laittaako esimerkiksi Helsingissä kukaan suutari punaisia pohjia tilalle..? Vai tyydytkö vaikkapa mustiin pohjiin :) Uteliaisuudesta kyselen.

Mutta loistava hankinta kaiken kaikkiaan, tuskinpa koskaan joudut katumaan hetkeäkään!

Sofié

Kiitos :´)

Ne ovat ja mikä parasta, näyttävät vielä paremmilta jalassa mitä laatikossa ;)

Sofié

Totta, mikään ilta tai työpäivä ei voi noissa kengissä mennä pilalle ;)

Olen salaa tepastellut ne jalassa ja kotosalla ja on kyllä heti niin paljon parempi mieli :)

Sofié

Hih, no kyllä mä vähän tarvitsin. Kotiin ja sisustukseen olen valmis sijoittamaan, mutta juhlakengät eivät ole ennen kuuluneet tälle sijoitettavien asioiden listalle.

Kiitos <3

Sofié

He ovat <3

Mietin pitkään, että otanko platolla vai en, mutta haluan käyttää näitä myös töissä, niin päädyin klassisempaan malliin :)

Sofié

<3 Vaikka olen aiemmin sanonut, ettei materialla ole väliä, mutta nämä saadessani perun sanani :D

Sofié

Hei kaunis :)

Ehkä vähän hassu kysymys, mutta onko kengänkokosi suurentunut raskauksiesi myötä?

En siis ole raskaana tai mitään, mutta mietin vain kuin toisilla jalan koko muuttuu paljon ja toisilla ei taas ollenkaan.

Sofié

Hei Mikko!

Eikös olekin. Kiitos :)

Me ilmeisesti tykätään samoista paikoista kun aina nähdään :)

C tajusi vasta meidän näkemisen jälkeen, että se olit juurikin SINÄ!

Kiitos samoin Mikko :)

Sofié

No joo, liian monta vuotta olen jo arponut. Paitsi näitä kenkiä ja ballerinoja kyllä löytyy kaappien täydeltä, mutta ei yhtiäkään Louboutineja en ole aiemmin omistanut <3

Sofié

Hei Hanna,

uskon! Tiedän myös, että tulen ihailemaan omaa pariani vielä monet kerrat niin jalassa kuin laatikossakin :)

Sofié

Hih,

minun piti ostaa nämä jo Malesiassa asuessani, mutta tajusin että olisin pilannut ne siellä monsuunisateessa ihan saman tien. Vaasassa näitä kenkiä ei olisi tarvinnut, joten sen takia olen siirtänyt näiden ostoa näin pitkään.

Kiitos ihana <3

elina/heartbeats

Vau! Onnea uusista kengistä ;) Nuo on kyllä mielettömän upeat, saavat tämän laukku-tytönkin pään pyörälle! Ehkä joskus nuo koristavat myös omia jalkojani ;)

Maria

Oi noihin ei tarvitse mitään perusteluja... Ihanuudet!! Nainen tarvitsee aina kengiä... ja joskus jopa niitä laukkuja ;)
Onnittelut <3
-Maria

marsku

Voi kuinka kaunis pari kenkiä!:) Tuo on kyllä sellainen must have, että pakko joskus itsekin lähitulevaisuudessa tuollaiset hankkia!! Ei kyllä mikään ilta tai juhla voi mennä noin upeilla popoilla pilalle! ;)

http://marsqn.blogspot.com

Tarja

Kengät ovat upeat! Ei tarvitse edes keksiä mitään puolusteluja, nuo kuuluvat kaappiisi :) Hyvää Syntymäpäivää! <3

-hanna

On ne vaan upeat :) Itseltäni löytyy samanlaiset ja välillä otan ne laatikosta ihan vain ihaillakseni niitä ;)

-hanna

Annika

Erinomainen pointti tuo ikä, eipä korkokenkien ostossa todellakaan kannata odotella liian kauan.

Mikko

Upeat - tosi hyvä ja klassinen sijoitus! Onnittelut myös merkkipäivästä.
Ja olipa taas hauska törmätä sattumalta kaupungilla :) Kivaa viikkoa!

Vierailija
Vierailija: ruma ankanpoikanen

Ovat ne kyllä ihanat. En oikein itse osaa käyttää korkokenkiä, viihdyn paremmin ballerinossa, mutta nuin kauniita kenkiä voisi ihailla vaikka hyllyltä. Koristeena :) Se, mikä minua on mietityttänyt, ovat nuo punaiset pohjat. Entä jos (ja kun) ne kuluvat käytössä? Laittaako esimerkiksi Helsingissä kukaan suutari punaisia pohjia tilalle..? Vai tyydytkö vaikkapa mustiin pohjiin :) Uteliaisuudesta kyselen. Mutta loistava hankinta kaiken kaikkiaan, tuskinpa koskaan joudut katumaan hetkeäkään!

Kyllä löytyy helsingistä punaisten pohjien asentaja (tietty kaikissa muissakin väreissä). Suutari Haukanvuori Fleminginkatu 21 Helsinki/Harju/Kallio Suutarina toimii Viiskulman Suutarin perustaja Jens Haukanvuori. http://www.suutarihaukanvuori.fi/ Punaista pohjaa löytyy kahdessa punaisen sävyssä ja kahta paksuutta 1 ja 1,8 mm. Tervetuloa :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010