Siirtolapuutarhaa, omenaa ja kanelia.Ystäväni saapui luoksemme eilen Italiasta, sillä hän juoksee huomenna Helsingin maratonin. Otin asian leikilläni puheeksi hänen kanssaan muutama viikko sitten, että hänen pitäisi tulla harjoittelemaan Venetsian maratonia varten ja juosta Helsingin maratoni. Unohdin koko jutun, kunnes sain tiistaina viestin: "lentoni saapuu torstaina klo:19". Lento saapui ja niin saapui herrakin.

Olen nyt tässä aamulla yrittänyt syöttää hänelle luomu ruispuuroa, mutta vastaanotto ei ole ollut järin hyvä. Ajattelin että puuro menisi hieman paremmin alas, jos keittäisin omenanpalasia mehussa, kanelissa ja hunajassa. Ei kelvannut ei. Tein puurolle kaveriksi Petran aamujuoman; omenaa, porkkanaa, inkivääriä, spirulinaa ja hiilihapotettua vettä. Se kelpasi jo vähän paremmin  :)

Yleensä pidän tosi yksinkertaisista astioista. Väriä saa olla, mutta en pidä kuvioista. En tiedä mikä minuun on oikein iskenyt, mutta olen alkanut pitämään Marimekon Siirtolapuutarha-sarjasta. Se on todella jotain aivan erilaista muuhun astiakkaappini sisältöön verrattuna. Ihan koko sarjaa en kyllä ajatellut kerätä, mutta kuvissa näkyvä kupponen on oikein kiva puurolautanen. Olen myös ehkä hieman ihastunut Marimekon liilaan Sukat makkaralla kaatimeen. Se sopisi karahvikokoelmani jatkoksi ;)

 


Kommentit (4)

Sarah

Oooh... Ihanan syksyiset ja lämpimät värit kuvissa! Mä olisin empimättä syönyt sun puuroa, näyttää niiiin hyvältä.

Arvaa mitä! Rakas sisko on käymässä joten edessä on viikonloppu täynnä ihania ravintola/kahvila/drinkkibaari-hetkiä, puistokävelyjä ja shoppailua. Toivoisin vain, että voisin pian viettää samanlaisen viikonlopun sinunkin kanssa!

Sofié

No uskon että sulle se olisi kelvannut :)

Ihanaa, että olet saanut H:n sinne! Minä tulen sinne sinun luoksesi pian! Ja sitten kyllä syödään suklaata ja tehdään kasvohoitoja koko viikonloppu!
Alan katselemaan lentoja heti kunhan saan vaan koulujutut selville <3

Petra Pauliina

Toivottavasti juoma maistui! Minun on kyllä pakko hankkia blenderi, että pääsen itsekin sekoittelemaan juomia. Tähän asti olen ollut riippuvainen mehubaarien tarjonnasta.

Oon myös huomannut, että Marimekolla on paljon kivoja uutuuksia! Huomaa, että suunnitteluun ja markkinointiin on panostettu, minun mielessäni ainakin merkki on kokenut jonkinmoisen kasvojenkohotuksen. Sukat makkaralla on sitäpaitsi erityisen kiva :)

Sofié

Minulle se maistui todella hyvin! Tämä ei nyt ole varsinaista mainostamista, mutta minulla on ollut Philipsin Robust-sarja käytössäni nyt kuukauden verran ja sarjan blenderi on kyllä ihan mahtava. Ihan inhottaa palata käyttämään vanhaa blenderiäni, sillä siitä ei ole mihinkään kokeilemani blenderin jälkeen. Robustissa on myös sellainen smooth-toiminto, joten keitoista tai mehuista saa ihan samettista. Ainoa miinus on laitteen korkea hinta, mutta Robust on kehitelty kovaan ammattikäyttöön, joten ne kestävät paljon paremmin kuin normaalit blenderit.

Niin on! Aluksi vähän nihkeilin, sillä en ole ollenkaan retrohenkinen. Harmi vain, että Sukat makkaralla-sarjaa ei ole läpinäkyvänä. Menisi siten varmasti paljon helpommin kaupaksi.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010