Bernsin brunssi kuuluu Tukholman klassikoihin. Tällä kerralla minulla ei ollut aikaa muuta kuin käydä kuvaamassa kyseinen paikka, mutta ensi kerralla en suostu maistelemaan notkuvien pöytien tarjontaa vain silmilläni. Miljöö ja asettelu on minulle puoliruokaa ja Berns onnistui vakuuttamaan minut pelkällä ulkokuorellaan.

Bernsin ruokasali oli ihan todella kaunis. Yritin napsia mahdollisimman paljon kuvia, mutta halusin antaa rauhan myös herkkujen nautiskelijoille, joten salin puolelta en kehdannut ottaa kovin montaa kuvaa.

Berns sijaitsee ihan Tukholman ydinkeskustassa joten brunssille voi kätevästi kävellä muutamassa minuutissa esimerkiksi Sergelstorgetilta. Pöytiä ei  oltu katettu perinteisillä brunssitarjottavilla, vaan Aasian erikoisuuksilla. Suosikkini sushien lisäksi oli tietenkin jälkiruokapöytä. Bernsin erikoisuuksiin kuuluu muun muassa jälkiruokabuffet ja joulubuffet.

Yritin miettiä, että mikä paikka vastaisi Suomessa Bernsiä ja mieleeni tuli Helsingin Kappeli. Kappelin saleihin saisi katettua brunssin varmastikin yhtä kauniisti kuin Bernsiin. Tila on tietenkin hivenen pienempi, mutta paikkana vähintääkin yhtä kaunis.

Sitten vielä sellainen juttu, että muistakaapas äänestää kakkuani ;)

__________________________________

One of the Stockholm's classics is Bern?s brunch. The building itself is amazingly beautiful. At this time I didn?t have time to taste their delicacies, hopefully next time. Serving tables were full of all kinds of Asian specialties. My favorite of course was the dessert table. I couldn?t get my eyes off from those mini crème brûlées.

You can find Berns easily from the heart of Stockholm. If you want further information, you should check their own web page. Next time when I go to Sweden, brunch at Berns is in my must to do-list. definitely!

Kommentit (17)

Sonja

Hei! Löysin blogisi tässä muutama päivä sitten, ja eilen selasin vanhoja postauksiasi läpi. Tykkään jo nyt tosi paljon, ja kuvasi ovat niin kauniita! Luulen että tästä tulee yksi suosikkiblogeistani... :)
P.S. Olet tosi nätti! Tuossa oli muutama kuva sinusta, ja varsinkin se kuva jossa olit laivalla oli ihan wow... :)

Sofié

Hei!

Tervetullooo :)

Kiva, että tykkäät! Se on minulle kaikista tärkeintä, että lukijani pitävät blogistani!

Vai, että ihan wow, hahah! Olen ollut aiemmin tosi tarkka ja jyrkkä omien kuvien laittamisen suhteen, mutta kun teiltä saan noin kannustavia kommentteja niin miksi en omia kuviani tänne myös joskus laittaisi :)

Kiitos paljon :))

Huli

Voi kiitos tuhannesti tästä vinkistä! Mä olen totaallinen brunssihullu, blogistanikin löytyy arvostelu vaikka kuinka. :) Seuraavan kerran kun Tukholma taas kutsuu, on tänne päästävä.

Laitan nimen ihan kalenteriin muistiin.

Perra

Berns on tosiaan huikea paikka! Olimme maaliskuussa Bernsissä Hurtsin keikalla ja niin upea miljöö kyllä kruunasi keikan! Olen menossa taas lauantaina Hurtsin keikalle Jäähalliin, mutta voi olla että fiilis ei yllä siellä ihan samalle tasolle...

Katrine

Sulla on todella hieno blogi, nousi heti suosikikseni kun vähän aikaa sitten tänne ensimmäistä kertaa löysin! Ja täytyy sanoa nyt kun olen susta kuviakin nähnyt, että olet aivan upean näköinen, kauneimpia näkemiäni naisia :)

Petra Pauliina

Kuulostaa ja näyttää kyllä ihanalle paikalle! Tämä ja Mosebacken Jazz-Brunch kuuluu ehdottomasti "tätä-pitää-kokeilla"-listalle :)

On ollut hauska seurailla matkaanne blogipäivitysten kautta, mutta samalla on myös tullut kova ikävä omia ystäviäni ja tyttöjen iltojamme... Kyllä ne hyvät ystävät tekevät elämästä niin paljon ihanemman! :)

Sofié

Sen takia minut Ruotsiin lähetettiinkin, että esittelisin teille paikkoja, jotka eivät välttämättä muuten tulisi tutuksi :)

Kun avasin Bernsin oven sanoin kovan ääneen "herran jumala"! Could I be more excited :D?

Joulun aikoihin heillä on joulubrunssi, niin kannattaa pitää se mielessä jos suuntaat Ruotsiin joulun tienoilla :)

oi pitää tulla katsomaan :))

Sofié

Oi, Hurtsilla on muutama hyvä biisi! Keikka on varmasti ollut ihan mieletön varsinkin noiden puitteiden takia :)
Pidä hauskaa tulevalla keikalla!

Sofié

Oi kiitos :`)) Tämä on ollut pieni harrastukseni koulujuttujen ohella. Vuodessa tästä harrastuksestani on tullut vähän niinkuin elämäntapani.

Olen ollut aika arka kuvien laiton suhteen aiemmin. Olen halunnut pitää itseni vähän niinkuin taka-alalla ja kirjoitukseni ja kuvani etu-alalla :)

Kiitos paljon sanoistasi, et tiedäkkään miten paljon ne merkitsevät minulle :)

Sofié

Jaahaas, tuo brunssi pitää laittaa korvan taakse!

Hihi, no hyvä! Kaikki tekevät postauksia vähän eri kantilta ja tyylillä niin lukijoiden on varmasti kiva nähdä juttuja meiltä kaikilta :)

Niinhän se menee. Ihmiset ja yhdessä vietetyt hetket ovat elämän oikeita timantteja, ei se materia. Kun olen asustellut täällä Vaasassa ja sukulaiset ja monet lähimmät ystäväni eivät ole minua lähellä, niin olen vasta oikeasti tajunnut heidän tärkeyden. Noh, enää 6 kk ja sitten voin pakata elämäni laatikoihin ja suunnata kohti rakkaita ja uusia haasteita :)

No kohta on joulu, niin pääset taas heidän luokseen!

Lumo

Vaikuttavan näköinen miljöö ja ruokakuvatkin kauniita!

Kappeli voisi ympäristönä olla oivallinen, mutta S-ryhmän ruoat eivät oikein vakuuta...

Sofié

Nimenomaan! Miljöönä hieno, mutta ruoan pitää olla muuta tasoa kuin ketjuravintoloiden. Minua itseasiassa harmittaa, että Kappeli on S-ryhmän alla. Luulin sen olevan osa Palacea, mutta ei :/

Katri

Todellakin, aivan upea ruokasali! Hyvä vinkki Tukholman reissuja varten, kiitos. Kappelihan on ollut nyt remontin alla, toivottavasti lopputulos on tyylikäs, ja jostain tämänkaltaisesta voisi sielläkin kenties nauttia...

Sofié

Siis olin ihan kuin taivaassa kun astelin tuonne sisälle! Harmitti vain, että en kerennyt maistelemaan mitään :/
Maistelehan puolestani ;)

Niin, Kappeli oli kyllä pienen remontin tarpeessa. Toivottavasti se olisi remontin jälkeen enstistäkin upeampi!

Johanna

Olen yöpynyt muutamaan otteeseen Bernsissä ja käynyt syömässä sekä Bernsin Bistrossa sekä tuossa Asiatiskassa. Bistrossakin oli hyvä ruoka, mutta tuon fuusio aasialaisen ruoka on kyllä jotakin aivan jumalaista. Olen kirjoittanut siitä postauksenkin http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.com/2011/08/melkein-muotiviiko... eli ensi kerralla, älä jätä mistään hinnasta väliin ruokailua siellä :) Ihania reissukuvia, jälleen!

Sofié

Oi mahtavaa! Kiitos paljon linkistä!

Siis et usko miten minun sydäntäni särki lähteä niiden ruokapöytien äärestä tyhjin vatsoin! Jos jotain rakastan, niin se on ruokaa! Ja seuraavan kerran kun menen Tukholmaan, niin Berns on ensimmäinen paikka jonne menen. Mielenkiitoisin juttu mitä jälkiruokapöydässä näin oli créme brûlée thaimaalaisittain :) Hmmm :)

Mä rakastan Aasia ihan kaikella tavalla ja oli hienoa, että brunssi olikin koottu kaikista Aasian erikoisuuksista :)

Siiri

Mahtava blogi! ihanan persoonallinen ja niiin nättejä kuvia kaikkialta, täst tuli mun uus lemppari :D jonkun aikaa selailtuani tajusin myös että sun täytyy olla se ilonen tyttö joka matildan eessä kerto meille vaihtovuodestaan :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010