Lähden tänään ranskalaisen sisareni kanssa illalla Tukholmaan ajatuksella, kaksi tyttöä ja viiden tähden viikonloppu. Kerroin teille viime viikolla, että ranskikseni muuttaa Pariisiin töihin, joten tarvitsimme kunnon tyttöjen viikonlopun kahdestaan.

Emme ole pitkään aikaan tehneet kunnolla mitään yhdessä. Joten tämä muutaman päivän intensiivihengailu on meille kummallekin varmasti hyväksi, koska tiedämme että syksyllä koittaa karu vaihe, kun emme enää asu samassa maassa.

Meitä odottaa Tukholmassa kaikkea ihanaa, sillä olemme varanneet kivan hotellin ja pöydät herkullisista ravintoloista. Harmikseni vain lempiravintolani BAR on kiinni nyt heinäkuussa, mutta onneksi Tukholma on tulvillaan hyviä ruokapaikkoja. Jälkkärihetkelle menemme kummitätini lempipaikkaan, Stockholm Grandiin, herkuttelemaan Marie Antoinette ? tyyliin.

Ja koska kyseessä on tyttöjen matka niin siihen kuuluu shoppailua eli kävelyä kaupasta toiseen. Haluaisin käydä ainakin Massimo Duttilla, josta olen kertonut teille MassimoDutti, I love you -  ja Massimo Dutti -postauksissani.  Asplundilla ja Svenkt Tennissä ajattelin käydä katsomassa hieman sisustusjuttuja. Mitään sen kummempaa en periaatteessa tarvitse, mutta ehkä muutama Estrid Ericsonin lasipurkki olisi kiva vielä saada :)

Haluaisin mennä Fotografiskaan, mutta olemme sopineet ettemme tee mitään ravintolavarauksia suurempia planeja, vaan teemme juuri niin kun sillä hetkellä tuntuu.  Toivottavasti ilmat vain hellisivät meitä, jotta voisimme olla mahdollisimman paljon ulkona ja kävellä kauniissa Tukholmassa.

Tietokonetta en nyt valitettavasti ota mukaan, mutta kameran kylläkin. Tukholman juttujani voitte seurata parhaiten Instagramin kautta, joten nähdään siellä. Nähdään taas ensi viikolla, ihanaa kesäviikonloppua muruset :)

P.S. Niin ja jos teillä on jotain must to do ?juttuja Tukholmaan liittyen mielessä, niin kertokaa ihmeessä!

Kommentit (15)

EmJei

Kuulostaa hyvin, hyvin samanlaiselta kuin oma ja ystäväni viikontakainen viikonloppu Tukholmassa! Toisin sanoen erittäin hyvältä siis. :) Listaasi voisit lisätä Joe and the Juicen -ihanat poitsut vääntävät tuoreista hedelmistä mitä herkullisimpia juomia ja tilaustasi saat mennä hakemaan kuullessasi oman nimesi, "Sofiè och Go away doc!"

Heli

Suosittelen lämpimästi Tukholman saarien välillä liikkumiseen Hop on-hop off -lauttoja! Merellistä tunnelmaa, Tukholma kauneimmillaan!

Ullalaa

Ihanaa viikonloppua teille! Palattiin juuri eilen äiti-tytär-reissulta Tukholmasta, ja oli kyllä ihanaa. NK:lla oli hyvät alet ja paljon vielä kokoja jäljellä, kannattaa piipahtaa. Toivottavasti ilma vielä hellii, alkuviikosta oli ainakin kaunista. Stureplanilla on pieni drinkkibaari nimeltä Pontus, suosittelen :)

Fabulous

Kuulostaa todella mukavasta tuo teidän viikonlopun suunnitelma. Tukholma on kyllä todella ihana kaupunki.

Tässä jutussa listasin 10 eri sisustusliikettä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-3. Ehkä joku niistä on sinulle uusi tuttavuus.

Viimeksi käytiin lounaalla Södermalmilla uudessa Nytorget Urban Delissä, siitä voit lukea tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-12. Todella kiva ja viihtyisä paikka!

Laadukasta pikaruokaa saa Mood-ostoskeskuksen Vigårdasta, siitä lisää tästä: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/travel-2. Hyvä paikka lounastaa ostoskierroksen välissä.

Toivottavasti näissä oli jotain sellaisia paikkoja, joita et tiennyt aikaisemmin :)

Sofié

Mietin itseasiasiassa noita juttuja tälle päivälle, mutta ranskis haluaa shoppailla
:)

Sofié

Heippa söpöläinen! NK on tämän päivän listallamme tottakai. Kiitos Pontus vinkistä, siellä voisimme piipahtaa ennen illallista :)

Sofié

Kiitos paljon vinkeistä. Sisustuspaikat oli muuten tuttuja, mutta Moodissa en ole aiemmin käynyt. Siellä pitää ehdottomasti piipahtaa tänään.Kivaa viikonloppua!

Sofié

Kiitos :)

Menen tällä kerralla ranskiksen ehdoilla, sillä haluan että hänellä on ihana viikonloppu. Hän haluaa mieluummin
olla kapungilla kuin merellä, jote, saaristoreissut jäävät ensi kerralle :)

Noita saaristoreissuja pitää siis tehdä ensi kerralla :)

Lumivalkoinen

Siis mitä ihmettä? Mulla on BARiin pöytävaraus ensi viikolle :O
Oli pakko tarkistaa ja näin sanotaan heidän sivuillaan:

LUNCHSTÄNGT 8 JULI-2 AUGUSTI MEN ÖPPET SOM VANLIGT PÅ KVÄLLARNA!

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010