Joulukoristeet sen kuin lisääntyvät..


Ripustelin ikkunaani kaksi Nordalin isoa joulukoristetta. Kuvat eivät tosin anna joulupalloille oikeutta, sillä kuvissa ne näyttävät normaalin kokoisilta palloilta. Oikeasti ne ovat ison appelsiinin kokoisia, joten ikkunaan ei tarvitse laittaa kovin montaa palloa. Kuvasin palloni sinisen hetken aikaan, jolloin taivas muuttui kauniin sinertäväksi.

_____________________________

My Christmas décor is expanding. I put two Christmas balls from Nordal into my window.  Those decorative items look quite small in the pictures, but actually those are same size as oranges. Therefore,  you don?t have to put so many of them. I took these pictures in the evening and at the same time the sky turned into beautiful bluish.

Kommentit (12)

Reetta

Oi miten kauniita palloja ja ihana idea laittaa niitä ikkunalle roikkumaan :) Sininen hetki on kaunis!

Sofié

No niin on :D

Minulla on Canonin 450D ja Olympuksen yhteistyökampanjan johdosta saatu Olympus e pm mini 1 :)

Minna

Ok, kiitos tiedosta :) onko toi olympus pen mini muuten mielestäsi yhtä hyvä kun canon tai saako kuvista lähes vastaavanlaisia?

Sofié

No päiväkäytössä kyllä, mutta iltakuvissa olen huomannut että vaikka ISO:t on samat niin kohinaa on Olympuksen kanssa enemmän. Mutta jos kuvaat ihan normaalikäytössä, niin on ihan sama kumman ostat :)
Stockmannilla on itseasiassa nyt hyvä tarjous Olympus e pm mini 1:stä. Sen mukana tulee tuo 45mm ja hinta oli siinä 500 e:n hujakoilla :)

Anna

Ihan tylsää kun kaikilla mun suosikkiblogeilla on menossa "kuivakausi". Sinä, Char ja Adalmina :/

Sofié

No voi. Pitää kumminkin muistaa, että bloggaaja tekee usein myös päivätöitä tai käy koulua niin kuin minä. Huomenna tentin jälkeen saatte minulta seuraavan postauksen :))

Minna

Ok, kiitos tiedosta :) En tiedä kameroista hirveästi, mutta saako tolla minillä otettua esimerkiksi tarkkoja kuvia liikkeestä tai tärähtävätkö kuvat helposti? Kai se riippuu vähän säädöistä ja valon määrästä, mutta haluaisin ostaa juuri minulle sopivan jos siihen kerran 500 e pistän :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010