Ajattelin nyt kertoa hieman blogistani, sillä tänään teitä uusia lukijoita on varmasti monia . Profiilistani voitte käydä lukemassa minusta jo joitakin tietoja, mutta ajattelin nyt valottaa vähän enemmän teille blogistani. Blogini sinällään ei ole muuttumassa mihinkään, ainoastaan blogialustani. Luulen, että siirto uuden alustan alle oli minulle ja blogilleni pieni piristysruiske. Blogini on koulun ohella ihan äärettömän kivaa vaihtelua normaaleihin päivärutiineihini, joten toivon sen tuovan iloa myös teille.

Blogini on ennen kaikkea hyvän mielen blogi. Kirjoittelen pääasiassa ruokaan ja matkailuun liittyvistä jutuista, mutta tulevaisuudessa kirjoittelen paljon sisustukseen liittyvistä projekteista ja kauneuteen liittyvistä jutuista. Blogini pääosassa eivät ole kuvat itsestäni, sillä pidän kameran takana olemisesta. Otan mielleläni vastaan lukijoiden  resepti- ja postaustoiveita, sillä tehän blogiani luette.

Ehditte vielä muuten osallistua arvontaani, jossa arvon Suomen Muodin huipulle -voittajan, Linda Sipilän  suunnitteleman  asusteen. Kommentoimalla tähän postaukseen olette mukana arvonnassa. Vastaamisaikaa on kello:18 asti. Ilmoitan voittajan vielä illalla :)


Kommentit (19)

Kaitaliina

Jätinkin kommenttia viime postaukseen, mutta se on tainnut hävitä jonnekin tässä muutossa. Eli onnittelut vielä uudesta blogialustasta. Innolla odotan mitä syksy tuo tullessaan sinun blogissasi.: )

coco

Jee, vihdoin täällä. Pystyn nopeammin myös kommentoimaan tänne. Tervetuloa vielä senkin ihanuus! Mä mielelläni katselisin kuvia myös sinusta jos se vaan yhtään tuntuu luontevalta, olet niin nättimys! Nähdään viimeistään syksyllä taas!

...ja voi kun saisin tältä seisomalta hypätä tuohon kuvaan. <3

Aurora

Innolla odotan mitä kaikkia uudessa blogissa tuleekaan olemaan :) on ollut myös todella kivaa kun olet viime aikoina laittanut blogiisi kuvia itsestäsi. Ymmärrän kuitenkin todella hyvin jos et halua tehdä siitä tapaa :) Onnea vielä uuteen blogiin! :) tai blogipohjaan ;)

Absolutely white

Onnea, onnea uudesta blogialustasta ja varmasti myös suurenevasta lukijajoukosta! :-) Toivon tietysti, että blogisi sisältö jatkuu samanlaisena - ihanan raikkaana ja kivoja kuvia sisältävänä.

Sofié

Voi ei! En ole ollenkaan huomannut :/ Niitä on aina mennyt roskakoriin ja ties minne, onneksi tämä löysi perille :)
Syksy tuo varmasti aika paljon koulujuttuja, sillä huomenna aloitan ihan oikeasti kauppakorkean puolella. Olen siellä opiskellut viimeiset kolme vuotta vähän niinkuin "salaa", mutta huomenna olen ihan virallisesti kauppislainen :)

Sofié

Huh, vihdoin täällä ja Vaasassa. Kummastakin muutoksesta olen iloinen.Kiitos sinulle senkin söpöläinen!
No kun pisamat häviävät niin minusta tulee yhtä sinertävä kuin smurffeista :D

Niin minäkin! Jostain syystä en saa teleporttia päälle. Taaskaan. Big fail ja error joka kerta :D

Nuku hyvin massussi kanssa <3

Sofié

Kiitos! Maisemissa ei sitten todellakaan ole valittamista. Kuva on Borneolta, Sibuanin saarelta:)

Sofié

Kiitos! Täällä on oikein kotoisaa, hieman pitää tosin järjestellä layouttia ja muuta. Mutta eikös tälläiset siivoukset ja järjestelyt kuulukkin muuttoihin? :)

Sofié

No blogissani ei nyt kyllä ihan hirmuisesti uusia juttuja sisustusjuttujen lisäksi ole tulossa. Aion nimittäin laittaa kodin uusiksi :). Tänään valitsin jo hieman kankaita ja huonekaluja :)

Olen muuten aina sitten enemmän kuin kiitollinen kaikista kehitysehdotuksista ja postaustoiveista! Eli niitä kiitos!

Oman nassun näyttäminen ei ole minulle luonteva juttu. Se ei tunnu omalta eikä blogilleni sopivalta.Se tuntuu jopa hieman pelottavalta. Olen täällä blogimaailmassa teille Sofié, mutta oikeassa elämässä olen joku toinen :) Mutta tottakai aina silloin tällöin saatte myös palasia minusta :)

Kiitos paljon kommentistasi!

Sofié

Täällä ollaan kaunokainen! No minäkin olen odottanut teitä, mahtavaa olla täällä! Kiva kun minut on otettu näin kivasti vastaan :)

Vi ses snart!

Sofié

Kiitos paljon <3

Minä lupaan-se jatkuu ihan samanlaisena mitä se on tähänkin asti ollut. Mihin minä herkkusuu kakkuni hylkäisin tai kamerani jättäisin?

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010