"Näihin ihaniin blogeihin saatat uppoutua tuntikausiksi ja kadottaa ajantajusi. Pian huomaat, että tiedätkin jo mitä haluat syödä ensi viikolla, millaisen nojatuolin haluat olohuoneeseen, mikä laukku on ihan pakko saada heti ja mihin upeaan paikkaan reissaat seuraavalla lomalla. Jos haluat tietää, mikä on juuri nyt uusinta uutta muodissa, sisustuksessa ja ylipäätään ihan kaikessa, löydät oleellisen näistä blogeista."

                  -Maria Veitola, tuomariston jäsen-

Huomasin kalenteristani, että ensi viikolla juhlitaan suomalaisia blogeja. Samalla myös tajusin, etten ole teille edes muistanut kertoa, että olen ehdolla parhaimman lifestyle blogi -  ja readers choice -kategorioissa. Olenkin tästä ehdokkuudestani erittäin iloinen, sillä vierelläni on upeita blogikollegoitani ja ihania ystäviäni

Mitä Avec Sofié ?blogi pitää sitten sisällään?

Sofié rakastaa matkustelua, joten aina mahdollisuuden eteen sattuessa Sofié pakkaa laukkunsa ja lähtee joko kaupunkilomille tai riisipelloille. Sofié rakastaa Italiaa yli kaiken, mutta kaukokohteista Sumatran Lake Toban rauhallisuus viehättää kaupunkilomailijaa. Barcelona sen sijaan kuuluu Sofién melkein joka keväiseen traditioon ja matkavinkkejä voittekin lueskella täältä.

Sofié rakastaa ruokaa ja kauniita ruokakuvia. Blogin Sofié aloittikin käytännössä ruokablogina, mutta vuosien saatossa on blogin sisältö myös laajentunut. Kaiken vapaa-aikansa Sofié kumminkin viettää keittiössä kokkaillen ja kuvaillen.

Sofié on myös aikamoinen kotihiirulainen matkustamisesta huolimatta. Ikuinen sisustusprojekti on kokoajan käynnissä ja ideoita haetaan sisustusblogeista ja ?lehdistä. Kaunis kattaus on myös puoliruokaa, joten suurena astiakeräilijänä Sofié panostaa myös kattauksiin intohimoisesti.

Sofién tyyli sen sijaan on aika klassinen ja naisellinen. Ballerinakokoelmat pursuilevat korkokenkiä unohtamatta. Lempivärit menevät aina valkoisesta harmaaseen ja mustaan, mutta kesällä puetaan pastelleja ja huulet maalataan punaisiksi. Kaula koristellaan lähes poikkeuksetta suurella korulle ja korvat Efva Attlingin rusetein tai Tiffanyn sydämin. Sunnuntaisin tosin päivänasuna toimii poikaystävän vanhat housut ja villasukat ;)

Kommentit (18)

Anne-Maria

Upeita kuvia ja juttuja! Näitä jaksaa katsella useampaankin kertaan. Ilman muuta suosikkilistallani :)

Sanna L.

Sinun blogiasi luen aina rauhassa nautiskellen kauniista kuvista. Kauniilla ihmisellä on myös kaunis blogi! :-)

Kysyisin mistä olet ostanut tuon valkoisen "vaateripustimen"?
Itse olen etsiskellyt samanlaista.

Ihanaa kevättä! :-)

Sofié

Ihana kuulla :)

Tämä on minun lapseni ja suuri rakkauteni, niin kiva jos sinäkin pidät siitä :)

Sofié

Hei Sanna :)

Kiitos ihanista sanoista :´)

Sekä ständi että henkarit ovat HAY:n.

Kiitos samoin!

Sofié

Kiva kuulla :)

Hih, sen valokuvaharrastuksen takia tämän joskus aikoinani aloitin.

Leppoisa tämän blogin pitääkin olla. Täällä ei nillitetä ainakaan pahmmin ;)

Kiitos <3

Windy

Ihania, älyttömän kauniita kuvia :) Näistä tulee kyllä niin väkisin hyvälle mielelle! Satuitko muuten käymään eilen kahvila La Torrefazionessa? Kuvittelin bonganneeni sinut sieltä tai sitten sulla on Helsingissä joku identtinen kaksonen :)

Sofié

Hei,

voi kiitos, teitä on kiva saada hyvälle mielelle <3

Jep, kyllä kävin. Se on vakkarikahvilani ja kävin eilen siellä iltapala-salaatilla :)

Lotta

Blogisi on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani! Olet hurjan kaunis, vaatekaappisi sisältö on täydellinen blogin perusteella ja ruokakuvat saavat veden kielelle! Kiitos ihanasta blogista, josta tulee aina hyvälle tuulelle!:)

Sofié

Kiitos :)

No kyllä, Barcelonaan ajattelin suunnata kyllä viimeistään kesälomalla :)

Kannattaa otaa tietyt osoitteet muistiin tuosta postauksestani, minkä linkkasin tähän postaukseen :)

Sofié

Voi Lotta <3

Kiitos sanoistasi <3 Olen onnekas kun minulla on tuollaisia tsemppaavia lukijoita. Teidän takia minä tätä kirjoitan, niin se on ihana kuulla jos te pidätte tästä blogistani <3

Se on tärkein asia että täällä tulee hyvälle tuulelle :)

Sofié

Thank you Katia :)

Most of them I've taken with Olympus PEN EPM-1 and with 45mm.

Some of them I've taken with my Canon 450d and 50mm.

Usually I just fix the white balance and colors. I try to save myself and try to do everything I can in that moment when I take the picture.

So I dont usually use PS or LightRoom, just if there's emergency ;)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010