Vaikkei meillä pienten jalkojen tepsuttelua ihan lähiakoina/vuosina kuulukaan, niin silti oli nämä  pienet tossut pakko saada. Ostin kengät Italian matkaltani, nyt ne vain odottavat kenkälaatikossa niiden käyttäjää. Ja jos en raaski niitä laatikossa säilytellä, menevät ne parhaimpien kaverien tuleville vauveleille :) Toivon kovasti, että joskus saisin omia lapsia. Lapset ovat kumminkin niistä tulevaisuudenhaaveista se suurin. Vaikka kyllä joskus sitä miettii, että mihin väliin ne lapset oikein sijoittuvat koulun ja uran ohella?! No sillä välin kun mietin tuota asiaa, voin aina ihailla pieniä nupukkinahkaisia Diorejani :) 
Suomalaiset vanhemmat harvoin panostavat lastensa  pukeutumiseen, toisin kuin etelä-Euroopassa. Oli aivan ihastuttavaa katsella pieniä tepsuttelijoita, jotka oli puettu pieniin Burberryn tikkitakkeihin ja trensseihin, Armanin slipovereihin ja Tods´in pienen pieniin loafereihin,niin söpöä! Mutta tottakai ymmärrän myös sen, että ei normaalituloisilla ihmisillä ole varaa laittaa lastenvaatteisiin hirveästi rahaa, ja onhan vaatteiden käyttöikäkin aivan toista mitä meillä aikuisilla. Nupukkinahkaiset kenkänikin mahtuvat vauvan jalkaan varmaankin sen ensimmäisen puolen vuoden ajan, joten enemmän ne ovatkin muistoksi kuin käyttökengiksi :)

Kommentit (2)

Sofié

Hih!Pienet kengät ovat vaan niin sööttejä! Sulla on onneksi kotona jo pieni palleroinen, joka niillä voi tepastellla :)Noita kenkiä oli nuo beiget, siniset ja vaaleanpunaiset. Järkisyistä otin beiget,että ne menevät sitten lappuhaalarien kuin pellavamekkojenkin kanssa :)

COCO

Hej, ihanat pikku töppöset! Mäki ostin kenkiä nuorempana, vaikka lapsen tulosta ei ollut silloin tietoakaan vuosiin. Pikku kengät on vaan niin ylisöpöt! Noi Diorit menee kivasti tytöille ja pojille!

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010