Otsikon pitäisi tosin olla  "bonsoir", sillä lentomme on  illalla ja saavumme Pariisiin aika myöhään. Mutta tätä päivää ja pientä hengähdystaukoa on odotettu koko syksy! Huomenna me juhlistamme uutta vuotta ranskalaisten ystäviemme luona, he järjestävät juhlat kotonaan joten iloista menoa ja kuplivia juomia on tiedossa. 
Valitettavasti en kerennyt tehdä teille postauksia valmiiksi ja lomallahan ei tietokoneeseen kosketa, joten kuulette minusta vasta sitten matkani jälkeen. Ihanaa uutta vuotta teille kaikille, on ollut kiva viettää syksy teidän kanssanne :)

Ps. Kuvat ovat kahden vuoden takaa ja pokkarilla napsittuja. Olen tosi palhoillani niistä, mutta eiköhän tältä reissulta saada vähän kivemmat kuvat ;)

Kommentit (8)

Sofié

Dear Jasmin Holzbauer:Somehow your message went to my junk folder and I noticed your message today. Thank you for your sweet comment! No I don't have Facebook page for my blog or twitter, you just have to follow me here :)

Sofié

Elina:Laitan postauksen piakkoin Pariisista, niin voit fiilistellä huomista matkaa :) Paikka josta kerroin on Maraisin alue. Asut siis lempimaassani! Bassano on niin kaunis ja rauhallinen. Sinne kannattaa mennä joskus iltapäivällä, sillä koko kaupunki nukkuu aina kahteen asti. Olen tosin käynyt siellä aina vain kesäisin, mutta eiköhän talvella ole ihan sama juttu :) Ihanaa matkaa!

Anonymous

hei, olen tiistaina matkalla pariisiin, siksi utelenkin tämän ihanan alueen nimeä? kiitos myös bassano del grappa-jutusta. asun viereisessä kaupungissa, mutta bassanossa en vielä ole käynyt. ihanat kuvasi nähtyäni, päätin että sinne on pakko päästä! :)-elina

Sofié

Iduska: Kiitos paljon näin jälkikäteen! Oli ihana loma! En olisi kyllä millään mitään postauksia ehtinyt tekemäänlään, joten ihan hyvä että jätin läppärin kotiin :)Maria: Kiitos paljon, oli ihanaa! Matkavinkkejä on kyllä tulossa. Löysin Pariisista ihan uuden ihanan alueen sekä muutama käytännön vinkinkin ajattelin teille jakaa :)Daniel: Merci bcp! Vous etes tres gentil!

Anonymous

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.- Daniel

Anonymous

awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks. jasmin holzbauer

Maria

Ihanaa Pariisin matkaa! Matkakertomus on myös tervetullut, koska olemme suunnitelleet matkustavamme Pariisiin keväällä!! :)

iduska

Ihanaa matkaa!! Minustakin lomalla kuuluu pitää kone kiinni ja nauttia menosta.

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010