Olen aamuihminen sanan kaikessa merkityksessä. Rakastan aikaisia aamuja. Aamuisin olen aina hyvällä tuulella ja olen myös tehokkaimmillani heti aamutuimaan. Meidän sunnuntait alkavat yleensä niin, että minä herään automaattisesti siinä seitsemän aikoihin. Syön aamupalani yksin ja puuhastelen kaikenlaista pientä ennen kuin raksuttimeni herää. Siinä vaiheessa kun hän herää niin minä alan olemaan jo hieman väsynyt ja voisin ottaa pienoiset nokkaunet. Yleensä siinä vain käy niin, että juuri kun olen nukahtamaisillani niin herraseni tulee herättämään minut. Niin kävi myös eilen.

Kuuntelen paljon erilaista musiikkia ja ajattelinkin jakaa muutaman aamubiisini teidän kanssa. Muun muassa nämä biisit ovat seuranani kun juon aamukahviani ja syön aamupuuroani. Monesta näistä tulee mieleen todella vahvasti viime kesä, sillä silloin minulla ei ollut kiire minnekkään ja nämä ja monet muut soivat pitkälle iltapäivään. Muun muassa Banana Pancakesit soivat kun söimme koulukaverini kanssa aamiaista mikä kesti klo:17 asti. Se on pisin syömäni aamiainen!

1. Norah Jones: Sunrise

2. Jack Johnson:Banana Pancakes

3. Sia: Death by Chocolate

4. Regina Spektor: Dance Anthem of  The 80's

5. Angus & Julia Stone: You're the one that I want

6. Jamie Cullum: Don't Stop The Music

7. Nouvelle Vague: Dance With Me

8. The Smiths: There is a light that never goes out

9. Carla Bruni: Quelqu'un m'a dit

10. Anna Järvinen: Äppelöga

11. Jamie Cullum: All At Sea

12. Norah Jones: What Am I To You

13. Angus & Julia Stone: Just A Boy

14. Toro Y moi: Talamak

15. Jose Gonzalez: Heartbeats

16. Joshua Radin: Only You

17. Bill Withers: Lovely Day

 

________________________________________

In this post I listed some of my favorite morning songs. I'm very much a morning person and I really enjoy doing my own things in the mornings when everyone else is asleep. I am very effective in the mornings but when the night comes I just like to be in the couch next to my honey.

I listen a lot of different kind of music, almost everything goes. I love the sound of a piano and also for that reason my favorite artists are Regina Spektor and Norah Jones. Those women are just amazing with their lyrics and voices!

Have a nice Monday!

Kommentit (10)

Sofié

Kiva, että listaltani löytyi myös omia suosikkejasi :)
Näitä minä kuuntelen aamukahvia juodessa ja kouluun kävellessä :)

Pieni Lintu

Mä oon taas niin päinvastainen..nukkuisin puoleenpäivään jos vaan saisin, lapset vaan pakkaa herättelemään siinä yhdeksän kymmenen välillä - onneksi eivät sentää kuudelta herää niin kuin olen joidenkin lasten kuullut tekevän. ;)

iduska

Voi kuinka suloisia kuvia :) Täytyykin käydä biisit vaikka huomenna ajan kanssa läpi. Tykkään myös aamuista, varsinkin viikonloppuisin kun keskustassakin on hiljaista.

Sofié

Joskus toivon salaa, että pystyisin nukkumaan pitkään. Hih, minä olen olen ja olen ollut aina tällainen aamuvirkku ;)

Sofié

Hei!

En ole koonnut, jotenkin tällaiset ei ehkä ole ihan mun juttuja. En saa kollaaseista ikinä kivoja niin jätän näiden tekemisen teille muille :)

Sofié

Raksuttimeni haluaa aina ottaa minusta kuvia silloin kun ehkä ole se edustavin. Kuvissa minulla ei ole meikkiä, hiukset ovat likaiset ja pörröiset ja paidassakin taitaa olla kahviläikkä :D

Nämä kuvat ovat ihan spontaaneja eikä niiden edes pitänyt tulla blogiin. Usein bloggaajia kritisoidaan omista kuvistaan, että miten ne on aina niin tekaistuja ja huoliteltuja niin minua sellaisesta ei ainakaan voida syyttää :D

Kuuntele! Listallani on monta kaunista kappaletta :)))

Sofié

Hieno juttu! Tossa on vai osa lemppareistani tosin, niin ehkä jaan lisää vähän myöhemmin :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010