En pitänyt pienenä suklaasta ollenkaan, itseasiassa ainoata suklaata jota suostuin syömään olivat After Eight-suklaat. Iän karttuessa on suklaa alkanut maistumaan, mutta edelleenkään ei toista yhtä hyvää comboa ole kuin After Eight minttusuklaakonvehdit. Jokin aika sitten minua odotti postissa iloinen yllätys,  muutama paketillinen After Eight suklaita. Olen tässä mietiskellyt ja mutustellut, että mitä niistä oikein leipoisin ja ensimmäisenä ajattelin leipoa niistä Cupcakeja.  After Eight:n kotisivuilta voitte käydä kurkkimassa muitakin reseptejä sekä myöskin Liemessä-ruokablogissa on menossa After Eight aiheinen reseptikilpailu.
Reseptini: 
n.30 kpl After Eight konvehteja
150g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat. Yhdistä kuivat aineet sokeriseoksen kanssa ja lisää lopuksi  maito. Täytä 2/4 vuoista taikinalla, laita 2 After Eight-konvehtia taikinan sekaan. Lopuksi lisää loput taikinasta konvehdin päälle. Paista 225 asteessa n.15 minuuttia. 
Päällinen: 
250g tuorejuustoa (Philadelphia)
1dl tomusokeria
1 tl vaniliinisokeria
Sekoita aineet keskenään ja levitä viilenneiden muffiennsien päälle. Halutessa voit koristella Cupcaket ihan miten itse haluat. Olen ostanut paljon erilaisia leipomistarvikkeita ulkomailta mm. Have your cake and eat it-sivustolta.
When I was an child I didn't like chocolate so much, the only chocolates I ate were After Eights'. Nowadays I eat chocolates but I prefer After Eights over all of the chocolates. Around one week ago I got nice surprise from After Eight, a big pack of their chocolates! I have been enjoying my mint chocolates and thinking what would I bake from those, I got an idea to bake cupcakes. From  After Eights´ website you can find more some inspiring recipes.

My recipe:

30 After Eights'
150g butter
1,5 dl sugar
2 eggs
3,5 dl all-purpose flour
2 tea spoon baking powder
4 tablespoon cocoa
2 tea spoon vanilla sugar
1,5 dl milk

Preheat oven to 255 celsius. Cream butter and sugar with electric mixer. Add eggs one at a time. Sift together flour, cocoa and baking powder. Mix the flour mixture with butter mixture. Beat the mixtures and add milk. Fill every liner two-quarters full, add one or two After Eights', full the cup to three-quarters full. Bake around 15 minutes and let them cool completely before you add the frosting.

Frosting:

250g cream cheese
1 dl icing sugar
1 tea spoon vanilla sugar/extract

Mix all the ingredients together and frost the cupcakes. I used After Eights in the decoration but I have also ordered some nice baking decors' from internet. One of my favorite sites is  Have your cake and eat it.

Kommentit (6)

Sofié

Suz:No nää ei nyt ihan hirveesti taitoa tai vaivaa tarvitse :))No voi kiitos paljon! Yritän tän pitää tälläisenä, sievänä ja naisellisena :)

Suz

Mmm... Pakko kokeilla näitä, vaikka en mikään leipomismestari olekaan :) näyttävät vaan niiiin hyvältä, että onhan sitä kokeiltava!Tykkään muutenkin blogistasi kovasti, koska täältä löytyy kaikkea, ja tuntuu kuin lukisi omaa unelmablogiaan... leipomisia, matkoja, meikkejä ja muotia!!

Sofié

Maija: Kiitos :)Cupacaket on ihan parhaita! Suosittelen Martha Stewartin cupcake-kirjaa ;)

Sofié

Nna:Oohoh! Et pidä After Eighteistä? Mun suurin herkku on minttusuklaa!No mutta tosta reseptistä voi jokainen muokata haluamansa variaation :) Peanut butterilla, liköörillä, vaahtokarkeilla ja monilla monilla muilla vaihtoehdoilla saa jokainen mieluisensa kuppikakun!

Nna

yyh, suklaa kyllä menee, mutta en pidä after eighteistä. en pidä muutenkaan mintusta enkä esimerkiksi vanilijasta, vaikka ne ovat monen ihmisen lempimakuja ja -tuoksuja. mutta houkuttelevan näköisiä leivoksia noin muuten! varmasti monen mielestä myös ihan parasta herkkua :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010