Löysin tässä hetki sitten yrityksen nimeltä AAVA Helsinki. Mielenkiintoni heräsi kun tutustuin heidän sivuihinsa, sillä seinämme ovat ammottaneet tyhjyyttä ja olen miettinyt että millaisilla tauluilla ne oikein täyttäisin. En tiedä oliko se telepatiaa vai mitä, mutta ei mennyt kuin hetki ja sain sähköpostiini heiltä postia. Hyvin mieluista sellaista. AAVA Helsinki mahdollistaa sen, että öljy ja-akryyliväritaidetta voi löytyä jokaisen kodin seinältä, niin minun kuin sinunkin ;).

Mietin hetkisen, että mikä taulu olisi eniten omannäköiseni. Pidän rauhallisista väreistä ja ehkä jopa hieman eleettömimmistä esineistä, joten ei mennyt kauaakaan kun löysin heidän monipuolisesta valikoimastaan omat suosikkini ja varteenotettavimmat taulut kotiini.

Harmaa kuuluu muutenkin suosikkiväreihini, niin Harmaan Sävyt ?tauluun kiinnitin ensimmäisenä huomioni. Sitä kuvaillaan seuraavasti: ?Teoksen  hillitty väriskaala ja selkeät muodot toimivat erityisesti tiloissa, joihin haluaa paeta rauhoittumaan kiireen ja melun täyttämää stressaavaa arkea.? Olin suunnitellut taulun tulevan keittiön pöydän ylle ja taulun kuvaus sopii erittäin hyvin tähän tilaan ja siihen mielentilaan missä olen kun olen keittiössä tai ruokapöytäni ääressä.

Leikittelin hieman ajatuksella ja photarilla, ja kokeilin miltä taulu näyttäisi kodissamme. Ihan oikeassa mittakaavassa se ei tosin ole, mutta ainakin saan paremman kuvan miltä se näyttäisi siinä mihin sitä alunperin ajattelin. Vaikka tässä ollaankin muuttopuuhissa ja taulu ei varsinaisesti tuohon kohtaan tule edes oikeasti tulemaan, mutta tiedän että pidän taulusta niin paljon että se tulee sopimaan joka tapauksessa siihen tulevaan kotiimme.  Ja niihin muihinkin joissa tulevaisuudessa tulen asumaan :)

Muita suosikkejani ovat alapuolella olevat Unho ja Päiväuni. Päiväunen voisin mieluusti ripustaa vaikka siihen tulevaan makuuhuoneeseemme. AAVA Helsingin sivuilta löytyy toinen toistaan upeampia tauluja, joten käykääpä tutustumassa yritykseen ja katsomassa heidän upea tauluvalikoima :)

Yhteistyön johdosta sain arpoa yhden taulun teidän kanssanne ja täten haluaisinkin kuulla, että mikä taulu on sinun suosikkisi. Toivoisin että linkkaisitte lempitaulunne kommenttikenttääni ja kertoisitte minulle, että miksi juuri se taulu oli suosikkinne. Arvonta on voimassa viikon ja loppuu tiistaina 27.11. klo: 20:00.

Olen tästä yhteistyöstä enemmän kuin onnellinen, sillä pidän siitä ajatuksesta että AAVA Helsinki avaa mahdollisuuksia nuorille taiteilijoille. Taide kuuluu kaikille, eikä sen pitäisi olla vain tietyn ryhmän etuoikeus. AAVA Helsinki antaa mahdollisuuden siihen, että saamme nauttia öljy- ja akryyliväritaiteesta kodeissamme. Sinä ja minä :)

Kommentit (177)

Saara

Aamupäivän kankeassa väsymyksessä oli piristävää päästä selaamaan teoksia ja miettimään mikä istuisi omaan mieleen ja kotiin parhaiten.

http://www.aavahelsinki.com/products/aamu oli mielestäni tauluista kaunein tai ainakin itselleni sopivin. Työ on rauhallinen, mutta värin pilkahdukset tuovat siihen virkeyttä ja tasapainoa. Työtä olisi ilo katsella aamuteetä juodessa.

Lora

Itse ilahduin kun löysin kyseisen sivuston viime viikolla sillä meidän keittiön paljas seinä on jo pitkään kaivannut pientä väriläiskää mutta sopivaa ei tullut vielä vastaan.

Minulla on kaksi suosikkia joista toinen piristäisi täydellisesti aamiaishetkeä kepeydellään ja raikkaudellaan:

http://www.aavahelsinki.com/products/kiwi-dreams

Hannah

Upeita! Taulusta ollaankin monesti haaveiltu; täyttämään tyhjiä seiniämme. Niitähän riittää; olohuoneemme huonekorkeus on korkeimmillaan noin 4 metriä.

Upea ja värimaailmaltaan ihanan harmoninen Unho kiinnitti heti huomioni. Värimaailmaltaan taulu istuisi kotiimme loistavasti. Taulu on herkkä, mutta samaan aikaan sopivan rosoinen, sekä mielenkiintoinen.
http://www.aavahelsinki.com/products/unho

Nora

Aivan mielettömiä tauluja. Rakastuin kutienkin Aamuun (http://www.aavahelsinki.com/products/aamu)

Siinä on ihana rauhallinen tunnelma, mutta kuitenkin väriä kivasti. Olen oppinut rakastamaan aamuja, varsinkin taulun mukaisia rauhallisia sellaisia, jolloin aurinko nousee valaisten taivaan. Tuo taulu makuuhuoneessa saisi jokaisen päivän alkamaan hymyssä suin. :)

Anna

Ehdottomasti tämä: http://www.aavahelsinki.com/products/enne. Heti katologia selaillessa iskin silmäni tähän. Se on niin ihanan yksinkertaisen kaunis. Sopisi täydellisesti kotiini sängyn yläpuolelle. Tuntuu, että tällä taululla olisi sielu. Se tuntuu niin hengelliselta, sopisi siis meille aivan mainiosti:) Kauhean vaikea valinta kuitenkin niin hienoja tauluja tuolla on...

Anna

Itselleni tuntuisi vaikealta valita kotiini maalausta vain ruudulla näkemäni kuvan perusteella. Printtikuvan tai valokuvavedoksen saattaisin uskaltaa tilata verkkokaupasta.

Maalauksessa kuitenkin käytetty maali ja sen tekstuuri, väreistä puhumattakaan, ovat mielestäni olennainen osa teosta. Ne eivät mitenkään voi toistua oikein vain tietokoneen näyttöruudulta tarkastelemalla. Mielestäni ennen ostopäätöstä maalaus täytyy voida nähdä luonnossa, kolmiulotteisena.

Toisaalta verkkokaupassa asiakas käyttää ostopäätöksensä perusteena kuvaa, joka ei lopulta käytetyn jäljennöstavan takia kuitenkaan ole se, minkä hän saa. Koen siis, että verkkokaupassa maalauksen joutuu valitsemaan "vähän sinne päin".

Tällaisia ajatuksia minussa heräsi ainakin alkuun AAVA Helsingin konseptiin tutustuttuani. Taidankin olla liian "taidenyrpistelijä" kuuluakseni heidän kohderyhmäänsä. Olisi kiva kuulla muiden ajatuksia konseptista!

Leena

http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halaus

Pidän taulun rauhallisesta tunnelmasta ja harmonisista väreistä.

Taulun hankkiminen voi muuten olla yllättävän vaikea ja pitkä prosessi. Sain vanhemmiltani valmistujaislahjaksi vuonna 2006 taulun, joka on edelleen valitsematta. Yksi taulu on jopa päässyt kotisovitukseen asti, mutta väreiltään se olikin sitten liian hailukka. Taidelainaamon sivuja olen viime aikoina selaillut ahkerasti mutta sitä täydellistä ei ole vielä tullut vastaan.

Maria

Tämä nyt on varmaan hirveän tylsää, mutta suosikkini on ehdottomasti juuri tuo Harmaan sävyt-taulu. Se vangitsi katseeni heti, kun avasin blogisi. Sen rauhallisuus ja värit miellyttivät heti. Lisäksi taulu sopisi kotimme sisustukseen erinomaisesti, sillä harmaa väri on se "punainen lanka" kotimme sisustuksessa. Olisi aivan mahtavaa voittaa taulu, sillä pitkän remontoimisen jälkeen kodin sisustus on juuri taulujen kohdalla jäänyt aivan täysin. Seinämme huutavat tyhjyyttään!!

http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt

fiu

Ihania, ihania, IHANIA tauluja!

Omaa silmää miellytti kuitenkin http://www.aavahelsinki.com/products/fluid lämpimine sävyineen ja kauniine siveltimen vetoineen! Ihan uskomattoman kauniit värit. Myös tuo että taulu on kolmessa osassa on kiva idea, teos ei ole niin hallitseva kuin se olisi kokonaisena. :)

Ruori

Sisustuksemme on aika mustavalkopainotteinen ja ennen kuin menin sivuille tauluja katsomaan, niin ajattelin, että silmiin osuu varmasti joku harmaa-musta-valkoinen aika pelkistetty taulu. Ja mitä vielä. Tämä kolahti ja kovaa: http://www.aavahelsinki.com/products/muisto

Upea, herkkä tunnelma täynnä rakkautta! Ehkä juuri tuo taulu toisi sistukseemme kaivatun väripilkun.

Sonja

Olen kauan haaveillut jo tämän kaltaisesta taulusta, mutta valitettavasti vielä ei ole varaa sen hankintaan. Johkailin tämän http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki ja ystävän halauksen välillä, molemmissa juuri se lämmin tunnelma. Päädyin kuitenkin aamuhetkeen, sillä itse rakastan kiireettömiä aamuja ja tuo kuvastaa juuri sitä, kaiken lisäksi sopii aivan kuin tehty meidän olohuone/keittiö järjestelyyn.

SL

On niin vaikea päättää, mutta jompi kumpi se noista olisi: Vastakohtien vuoropuhelu tai Ystävän halaus. Kauniita ja puhuttelevia ovat molemmat.

Petra Pauliina

Asiaa! ;) Vaikka ymmärränkin, että se on tämän hetken trendi, niin mua on jo pitkään kyllästyttänyt kehystetyt (teksti)julisteet, joita löytyy ihan joka kodista, ihan samanlaisia... Itse tykkään taiteesta, joten tällainen firma saa siis minulta pisteet kotiin, hyvähyvä!

Ja tietysti haluan myös osallistua kilpailuun. Suosikkini on tämä taulu: http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma
Kyseinen teos muistuttaa yhtä Nandor Mikolan akvarellia, jonka kerran jätin galleriaan vaikka ihastuin siihen heti. Siitä lähtien se on harmittanut ihan vietävästi, kun en myöskään ole löytänyt toista edes samantapaista koristamaan seiniäni.

Sofié

Hei Anna,

ymmärrän pointtisi täysin, sillä itse en esimerkiksi ikinä ostaisi uudenmerkkisiä kenkiä sovittamatta nettikaupoista. Toinen ei taas ostaisi autoa koeajamatta tai tomaattia puristamatta.

Olen ymmärtänyt, että AAVA Helsingin palvelu on todella henkilökohtaista ja hyvää. Tässä lainaus heidän sivuilta:

"Mikäli et jostain syystä olisikaan tyytyväinen hankintaasi, voit palauttaa taulun meille kolmen viikon kuluessa ostotilauksen tekemisestä ja saat rahasi takaisin."

Sofié

Mä tiedän. Mua vähän jo ahdistaa kun menin kesällä ostamaan sen Theresen taulun. Vein sen viime viikolla kehystettäväksi ja kyllä nyt ehkä vähän kaduttaa että sellaisen itselleni hankin :/

No mutta kiva jos tykkäät tästä konseptista :)

myykkis

No onpahan taas kiva arvonta! Omat suosikkini ovat Muodon vääristymä (http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma) ja Talvihehku (http://www.aavahelsinki.com/products/talvihehku), ja vaikea on valita kumpi näistä olisi kivempi. Ehkäpä olen kuitenkin rohkea ja sanon että jälkimmäinen sopisi muuten vähäväriseen kotiini paremmin! Kiitos muutenkin tästä postauksesta - voipi olla että tuolta tulee joskus ihan itse jotain tilattua!

JennaG

Rakastan tuollaista abstraktia taidetta! Suosikikseni nousi taideteos nimeltä "Unho". Tauluista kelpuuttaisin kotiimme kyllä useammankin yksilön ;)

Anni

http://www.aavahelsinki.com/products/elinvoima-vol-1

Värit vangitsivat ihan totaalisesti minut. Meillä ei ole seinillä julisteita vaan ihan oikeaa taidetta, suurin osa kyllä hieman esittävämpää sellaista, mutta minua miellyttäisi kokeilla kyllä kokeilla tällaista hieman abstraktimpaa juttua ja näillä hinnoilla se olisi ihan mahdollistakin. Mutta ensin kokeillaan josko voitettaisiin!

Hanna H.

Suosikkini on ehdottomasti tuo päiväuni, joka saa positiivisen ajatuksen ja fiiliksen leijailemaan. Kehystäisin sen vielä hopeisilla kehyksistä olohuoneeseen, tuomaan hyvää mieltä kotiin. Jokainen päivä ansaitsee vähän hyvää fiilistä!

Jaana

Tämä Aamuhetki on aivan ehdoton suosikkini. Kauniit, rauhalliset värit ja taulun tunnelma on ihana. Sopisi makuuhuoneeseen loistavasti :)

http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki

Olen pitkään etsinyt sopivan neutraalia mutta silti kaunista ja ajatuksia herättävää taulua ja on tuntunut, että se olisi mahdoton yhdistelmä. Tähän kun on pitänyt yhdistää vielä tavallisen tallaajan pankkitilin saldo, olen jo melkein luopunut toivosta. Onneksi vain melkein, kiitos siis tästä vinkistä!

Kirsi

Hei!
Reilu vuosi olemme asuneet uudessa kodissa, mutta seinille ei ole vielä löytynyt sopivaa ripustettavaa. Monta ihanaa työtä löytyi. Jäätynyt valo olisi aivan ihana olohuoneen seinälle!

Anna

http://www.aavahelsinki.com/products/unho
Unhoon ihastuin heti, kun sen postauksessasi näin, eikä AAVAn sivuilla vierailtuani mikään toinen työ ihastuttanut yhtä paljon, vaikka teokset ovatkin hyvin itseni tyylisiä. Unhossa tykästyin sen nuorekkuuteen ja tummaan yleisvaikutelmaan, jossa on kuitenkin ripaus väriä piristämässä. Ehkäpä näen taulussa myös jonkun vanhan muiston, kuten AAVAn nettisivuilla teosta kuvaillaan.

Laura

Itsekin löysin sattumalta AAVA Helsingin sivut tässä jokin aikaa sitten. Ihan mielettömiä maalauksia!

Taululle olisi todella tarvetta, kun muutto ensimmäiseen omaan asuntooni lähenee kokoajan. Tällä hetkellä en omista yhtäkään taulua, joten tämä arvonta tuli juuri oikeaan aikaan ;)

Oma suosikkini sivun tauluista on myös Harmaan Sävyt (http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt). Tämä teos sopisi uuden olohuoneeni seinälle aivan täydellisesti!

Lotta

Olen etsinyt mieheni kanssa tulevaan asuntoomme taulua, joka olisi koko olohuoneen keskipiste! Pääsemme juuri ennen joulua muuttamaan ihanaan ja valoisaan kotiimme, jonka jyhkeät seinät kaipaavat väriä.
Jo ennen kun luin edes kilpailusta kävin tutustumassa tauluihin ja ihastuin erityisesti 2 tauluun.

http://www.aavahelsinki.com/products/unho
Unho- taulun esittelyteksti kosketti omaa elämääni syvästi. Vain vähän aikaa sitten menetin rakkaan veljeni ja jo nyt huomaan muistojen muuttavan muotoaan. Toiset muistot korostuvat muita tärkeämmiksi, jotkut jäävät taas täysin taka-alalle. Uskon, että vuosien aikana muistot muuttavat ja vaihtavat paikkaansa vielä useita kertoja.

Itse kotia aatellen ihastuin palavasti Ystävän halaus tauluun.
http://www.aavahelsinki.com/products/ystavan-halaus
Se suurimmassa koossa olisi täydellinen keskipiste uuteen kotiimme!

Nina K.

Hei Sofie! Todella upeita tauluja ja olenkin aikaisemmin päätynyt heidän sivuilleen haaveilemaan teoksista. Oma suosikkini on "Muodon Vääristymä", joka sitoisi täydellisesti kotini värit yhteen. Olen ollut arka laittamaan kotini valkoisille kiviseinille mitään muuta kuin peilin, mutta samalla tuntuu, että tyylikkäästä kodista saisi viimeistellyn ja kotoisamman, jos sen sitoisi "yhteen" kauniilla taululla. Taulussa näyttäisi myös lukevan jotain, minkä pystyn lukemaan "meri". Meri on parasta, sen rannalla on uudistuva ja vapaa olo. Taulussa siis yhdistyy moni kaunis väri ja asia! Voisit tulla kuvaamaan ja arvioimaan, onko taulu se piste I:n päälle, mitä tarkoitan! :)

Tuuli

Upeita tauluja, aika mahtava arvonta! Oma suosikkini taitaa olla Hiljainen suo (http://www.aavahelsinki.com/products/hiljainen-suo), siinä on jotenkin taianomainen tunnelma.

"levollisten värisävyjen käytön kautta suomaisema avautuu katsojalleen utuisen rauhallisena maailmana, jonka harmonian pienikin kuiskaus voisi särkeä" - Tämä taulu toisi harmoniaa usein niin hektiseen ja stressaavaan elämään! :)

Anneli

Nyt olet kyllä saanut hienon yhteistyökumppanin! Ja upean arvonnan :)..itse pidän taiteesta kovin ja seiniltä löytyykin jo jonkin verran öljyvärimaalauksia. Voitto olisi erittäin mieluinen, sillä kaunista taidetta ei voi olla koskaan liikaa! Ihastuin http://www.aavahelsinki.com/products/jaatynyt-valo teokseen. Sen pehmeät sävyt sopisivat olohuoneen sohva seinälle.

Marisija

Suosikkini on sama, Harmaan sävyt, sillä se sopisi väreiltään, tunnelmaltaan sekä kokonsa puolesta olohuoneeseemme. Olen potenut 'rimakauhua' taulujen ripustukseen joten uuden kodin seinät ovat olleet tyhjillään kolme vuotta. Nyt voisin tarttua porakoneeseen, jos onni suosii!

Aavan konsepti on varmasti tervetullut lisä suosittujen valokuvakollaasien ja julisteiden rinnalle monen modernin sisustajan kodissa.

Gloria

Tämä http://www.aavahelsinki.com/products/muodon-vaaristyma
Eli Muodon Vääristymä.
Tykkään sen sekatekniikasta ja kollaasimaisesta ulkonäöstä. Tykkään tauluista, joissa on sanoja tai kirjaimia, koska rakastan erilaisia fontteja. Tähän täytyy lisätä, etten voi sietää sisustustekstejä (puisia, tartoja tai maalattuina huonekaluihin), mutta tauluissa kyllä - outoa. ;)

Tanja

Upeita, wau ja kiitos vinkistä! Tauluostokset täälläkin ajankohtaisia ja vaikean valinnan jälkeen päätyisin varmasti "Ystävän halaus" nimiseen tauluun sen herkkien värien ja ison koon takia. Menee ehdottomasti ostoslistalle :)

s-a-d-e

Oi miten ihana arvonta! Olen jo parin vuoden ajan haaveillut ihanasta taulusta seinälleni, mutta opiskelijabudjetilla oikean taiteen hankkiminen ei vain onnistu!

Minun lempparikseni valikoitui Aamun Kehrä. Pidän ylipäätään tauluista joiden muoto on monimutkainen ja taulussa on ikään kuin vain puhdas tunne! Tämä kolahti minuun todella! http://www.aavahelsinki.com/products/fluid

Anna M

Oi, olipa mieluisa yllätys näin keskiviikkoiltaan.
Päiväuni, Unho sekä Ystävän halaus kolahtivat parhaiten. Tykkään todella.

Annie

Lempeä ja rauhallinen maalaus sopisi kuin nakutettu lastenhuoneeseemme, johon odotetaan ensimmäistä asukasta.

Lila

Www.aavahelsinki.com/products/enne
Tämä olis niin ihana meille. Kauniit värit, upea osista koostuva teos. Ja siinä voi nähdä montaa eri asiaa.

Nopsukka

Oi suosisipa kerrankin arpaonni. Olen etsinyt taulu olohuoneeseen, mutta en ollutkaan vielä törmännyt kyseiseen kauppaan. Ehdoton suosikkini on Harmaan sävyt http://www.aavahelsinki.com/products/harmaan-savyt
Se sopisi hyvin olohuoneen tummanharmaaseen seinään ja lisäksi pidän sen virtaviivaisista linjoista. En tykkää lainkaan pehmeistä linjoista kuten palloista, joten tämä olisi täydellinen.

Ann-Marie

http://www.aavahelsinki.com/products/unikkoja

Rakastan unikkoja. Siksi nähtyäni tämän taulun olin jo päätökseni tehnyt siitäkin huolimatta, että muitakin upeita tauluja olisi ollut valittavana. Taulun vaaleaa yleisilmettä vasten leiskuvat punaiset unikot ovat yksinkertaisuudessaan niin ihastuttavat, etten voinut valita toisin. Tunnelma tuo mieleen lapsuuden matkan Pohjois-Italiaan. Lisäksi taulu sopisi erinomaisesti valkoiseen sisustukseeni, jossa on ripaus punaista.

Laur

Lempparini on http://www.aavahelsinki.com/products/juuret.
Rupesin selaamaan tauluja ajatellen, että sieltä se kolahtaa sitten, se oikea. Ei tarvinnut pitkälle selata, kun ensimmäisellä sivulla tämä osui silmiini ja kolahti sydämeeni! Katsoin kaksi muutakin sivua läpi, mutta palasin tähän. Taulussa on lempisiniseni, jotain mystistä, ja jokainen katsoja löytää siitä varmaan omansa. Mielestäni taulu henkii lisäksi rauhaa ja positiivisia asioita. Mutta myös energiaa ja iloa. Voisin sijoittaa tämän minne vain asunnossani. :)

Saaruska

Tämä iski silmään heti ensi vilkaisulla :) jotenkaan en osaa täysin sanoa mikä taulussa kiehtoo, siinä on kaunista ja hiljaista rauhallisuutta ja voisin laittaa sen asunnossani minne vain. Pidän myös siitä että taulu on neliosainen mikä tuo tauluun hauskan ulottuvuuden http://www.aavahelsinki.com/products/aamuhetki

heartbeat

Ihanaa! Mahtava arvonta! Oli todella vaikeaa päättää kaikista kauneinta ja puhuttelivinta teosta, joka sopisi vielä sisustukseenkin...kuitenkin http://www.aavahelsinki.com/products/unho vei sydämen. Haluan seinällemme taulun, josta voi hakea inspiraatiota vuodesta toiseen ja Unhosta tuli mieleen mustetahratesti, josta voi aina vain löytää uusia muotoja ja uusia ajatuksia.

Milla

Moikka! :) Suosikkini meidän kotiimme olisi tämä Aamun kehrä: http://www.aavahelsinki.com/products/fluid

Pohdin pitkään Unhon ja Aamun kehrän välillä, mutta kokonsa puolesta tuo valitsemani sopisi paremmin sohvamme yläpuolelle! Haluaisin hankkia siihen pitkän mallisen ikkunankarmin, mutta avopuolisi on vahvasti eri mieltä, joten taulun hankinta taitaa olla edessä... :)

Viivi

Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!

Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa "Halla" ja "F*** It's snowing". Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)

Viivi

Voi että mikä ihana kilpailu! Oon jo kauan kattelu anoppilassa upeita valko-harmaa sävyisiä maalauksia ja mielelläni kelpuuttaisin vaikka useamman teoksen koristamaan meidän kodin TÄYSIN tyhjiä seiniä!

Löysin AAVAN valikoimista parikin kivaa "Halla" ja "F*** It's snowing". Päädyin kuitenkin Halla-nimiseen teokseen, jonka värimaailma ja koko sopis erinomaisesti olohuoneeseen paraatipaikalle meidän samansävyisen sohvan yläpuolelle :)

http://www.aavahelsinki.com/products/halla

Karoliina Toivanen

Valikoimissa oli useita upeita ja ainutlaatuisia tauluja. Valitsin suosikikseni kuitenkin teoksen "Aamun kehrä" http://www.aavahelsinki.com/products/fluid. Taulussa oli jotain herkkää, mystistä ja upeat värisävyt. Sijoittaisin tämän taulun takkahuoneeseemme jonka seinät ammottavat vielä tyhjyyttään, tilassa taulu pääsisi oikeuksiinsa ja sopisi hyvin takkatulen liekkien kaveriksi:)

Tiitu

http://www.aavahelsinki.com/products/aamun-kehra

Minusta tämä Aamun Kehrä on aivan mah-ta-va. Olen tuijottanut sitä ties kuinka pitkään enkä vaan saa katsettani irti. Tuo jos mikä eroaa niistä itse tehdyistä pelkistetyistä maalauksista, joita on viime kuukausina vilissyt blogeissa ja joista sain jo kauan sitten yliannostuksen. Olen yleensä mustan, valkoisen ja harmaan ystävä ja suosin niitä sisustukseni pääväreissä, mutta tuo iskee tuo ihan täysillä. Niin hieno. Ja nuo värit. Apua. Vau.

Olen ihan hämilläni siitä millaisen reaktion tuo sai minussa aikaan :D

HML

"Harmaan sävyt" on todella kaunis. Haluaisin antaa sen lahjaksi tyttärelleni. Taulusta voisi ammentaa voimaa, kun kiire ja stressi painavat päälle.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010