Viikko on alkanut kiireisesti, olen pitänyt tuotannon kanssa palaveria musavideon ja promokuvien aikatauluista. 

 

Löysin second hand ostoksena eilen mustan bodyn jota meinaan tuunata, kuitenkin niin, että sillä on helppo liikkua, esiintyä ja tanssia. 

 

Tuotanto sai lyötyä roolituksen lukkoon, eli musiikkivideon tarinalliseen osuuteen minua esittävä näyttelijä valittiin. Miljöö kuvausten paikka myös sovittiin Tampereen Ratinan maisemiin. Baarikohtauksen kuvauspaikan neuvottelut on käynnissä, päivämäärä täytyy saada lyötyä lukkoon niin että sopii sekä tuotantoryhmälle, mulle että baarille.

Uusi biisi on valmis masteroinnista ja miksauksesta ja se saadaan pyörimään niin että huulisynkkaukset saadaan musavideon kuvauksiin toimimaan. 

Viikonlopulta lauantailta jäi hämmentävä juttu mieleen, nimittäin sain treffikutsun LinkedIn -sovelluksen kautta.

Tradenomiksi valmistumisen jälkeen Helsingissä oli aika vähän toimistotöitä ja sain Tukholmasta töitä. Niin sieltä työpaikasta yksi esimiehistäni laittoi viestiä. Mulla ei ole ollut aavistustakaan, että hän olisi ollut silloin tai nyt kiinnostunut. Miten hän edes muisti minut? 

Aika suuren vaivan myös tehnyt löytääkseen mut koska en ole omalla koko nimellä facebookissa, Instagramissa enkä Snapchatissa. 

Fiilis on ollut tällä viikolla kaiken kaikkiaan vaihteleva, on täytynyt vääntää lapseen liittyviä asioita, eikä päästy maaliin asti. Kyyneliltä ei siis vältytty, mutta oon optimistinen, et seuraavassa keskustelussa päästään keskustelun tasolta paperille.

 

Alkuviikosta oli superkivat treffit, salilla. Oon aina ihaillut pariskuntia, jotka treenaa yhdessä. Oon halunnut sitä välillä niin paljon, että ihan sydämeen on sattunut. Liikunta on niin huikeeta! Se adrenaliini, hyvän olon hormonit ja stressitasoa laskeva fiilis, mikäs sen parempaa, jos sen voi vieläpä kokea oman kullan kanssa. 

 

Nyt täytyypi jatkaa videoprojektin koordinointihommia, taustatanssijat, vaatteet, hiukset ja meikki on seuraavina hommalistalla. 

Täytyy myös muistaa nauttia hetkestä, syksystä, viikonlopusta ja ensilumesta ❤️

Bye Bye Päiväkirja❤️Ma-estro❤️

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla