Dear Diary Päiväkirja<3

Olen matkalla syntymäkaupunkiini Helsinkiin. Matka Tampereelta tarjoaa hetken rauhan katsella ruskan väreissä kujeilevien puiden välistä pilkottavaa syysaurinkoa. Se lämmittää ainakin mieltäni, vaikka lämpömittari on jo lähes talveen astumassa.

Tää vuosi on ollut todella raskas. Ihminen, joka on ollut mulle läheinen ja johon olen luottanut, on valehdellut tärkeissä asioissa, monessa eri käänteessä. Vaikka en kadu mitään elämässäni, niin vihaan sitä päivää, että tapasin hänet ja uskoin mitä hän esitti. Että pitikin erehtyä silloin. Vuosien piina ja jälkipyykki, josta ei vielä loppua näy. Olen saanut nyt kuitenkin onneksi apua tähän tilanteeseen, ja asiat alkavat edes edetä, aika näyttää etenevätkö minun oloa helpottavaan suuntaan. 

Juuri kun ajattelin, että kaikista elämän alueistani voi tämä henkilö kiusaa tehdä, niin kyllä tuli tästä blogistakin sanomista. Hän tietää henkilökohtaisia asioitani joita voi tietää vain jos on somekanavieni seuraaja/ystävä. Hän se ei itse voi olla, koska olen blokannut hänet. Äärimmäisen vittumainen tunne, että joku, joka esittää ”kaveriani” onkin kätyri, joka reaaliaikaisesti informoi elämäni yksityiskohdat ihmiselle, joka monella tavalla käyttää niitä minua vastaan. 

Tämä on myös ensimmäinen vuosi, kun minulla on oma auto velvollisuuksineen. Veli on kaukana ja isä on jo kirkkomaassa. Exiltä en pyydä apua, se on varma! 

 Minun on todella vaikea muutenkin pyytää apua. Inhoan sitä. Avuttomuus turhauttaa, enkö minä aikuinen ihminen pärjää? No nyt kuitenkin sain pyydettyä apua, ja yksi ihana ihminen tuli vaihtamaan talvirenkaat. Oli muutenkin todella mukavaa kaikin puolin, kahvitella, syödä ja jutella. Nauroin pitkästä aikaa. Ja aina on mahtavaa kun kohtaa Fingerporin ymmärtäjiä 😂 katotaan mitä tapahtuu ❤️ mut en uskalla alkaa suunnitteleen, ne menee kuitenki salettiin pileen, draamanlaki mikä lienee🤷‍♀️

Syysaurinko on jo siirtynyt Manskun talojen väliin ja kohta koittaa Kamppi ❤️ Tästä on hyvä jatkaa. 

Bye Bye Päiväkirja ❤️

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla