Heippa,

yleisön pyynnöstä ja pitkän harkinnan jälkeen on meikäläinenkin nyt sukeltanut bloggailun maailmaan. Blogini tulee keskittymään tyyliin, hiuksiin ja meikkeihin maustettuna sopivasti sisustus-, kokkailu/leivonta- ja muilla lifestyle -aiheilla.

Minut tuntevat tietävätkin jo MacGyver-taipumukseni, joten sopivaa onkin että ensimmäinen postaus on taas yksi tee-se-itse -projekti. Avataan siis peli nyt varsin trendikkäällä sisustuselementillä eli mehikasviasetelmalla. Tarpeeksi kauan Pinterestistä näitä tsekkailtuani, päätin tarttua härkää sarvista. Pihakirpparilta tuli vastaan tuo iso "konjakkilasi" ja siitä se idea sitten lähti ja mopo lähti käsistä samantien. Yhden asetelman sijaan keittiön ruokapöytää koristaakin kolme asetelmaa. Alta löydät ohjeet miten tämän voi toteuttaa helposti itse. 

Ensin tarvitset sopivan lasiastian, itsellä käytössä vaihteleva arsenaali kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Mukaan pääsivät niin Ikean maljakko, kirpparilta löydetty "konjakkilasi" kuin pieni lasinen kynttilänjalkakin.

Suosittelen pesemään astiat, jos ovat olleet muussa käytössä tai ovat muuten likaisia. Astian pohjalle laitoin koristekiviä, voi laittaa myös lekasoraa tms. Mehikasveille ja kaktuksille on oma erikoismultansa, joka on hiekkaisempaa kun tavallinen kukkamulta. Seuraavaksi sitä sopiva kerros ja sitten istuttelemaan. 

Parhaan lopputuloksen saa, kun ei yritä survoa liian isoa/liian montaa kasvia astioihin. Itse tein tämän virheen ja jouduin lopulta ottamaan pienet mehikasvit pois. Erilaiset koristekivet tai vaikkapa hiekka viimeistelevät asetelmat.

Ja eikun ihailemaan :)

Blogiterveisin, Anni

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram