MacGyver-moikkelis!

Pikku tee-se-itse -projektia taas tyrkyllä. Kylppärin ehostus pyöri mielessä ja laattasaumat olivat jo saaneet uuden mustan värin. Allaskaapin kunto painoi mieltä ja mietin uuden hankkimista. Erään yön pimeinä tunteina välähti ja päätin kokeilla vielä kikkakolmosta ennen uuden hankintaa. Mieleen muistui kontaktimuovi ja Pinterestin ideat. Ja siitähän se taas niin sanotusti lähti. Allaskaappi on ammeen/suihkun vieressä ja vaikka miten sitä pyyhin suihkun jälkeen, niin saumat ovat pahasti korkanneet ja kaappi epäsiistin näköinen. Alkutilanteesta kuvia alla.

Ajattelin että ei tästä ainakaan pahempaa voi tulla ja kokeillaan miten päällystys onnistuu. Kävin hakemassa tarvikkeet (pari rullaa muovia, mattoveitsen ja uudet vetimet) Prismasta ja eikun hommiin.

Ensin pyyhin kaapin kauttaaltaan, jotta muovi saa puhtaan tarttumapinnan ja irrotin ovet ja vetimet.

Aloitin muovittamisen ovista, kun ajattelin että ne ovat selkeimmät pinnat. Muovi laitetaan samaan tapaan kuin aikoinaan koulukirjojen päälle. Ensin kiinnitetään alkukohta ja sitten varovasti vedetään pohjapaperia pois ja liinalla/kortilla painetaan muovia pintaan. Kulmiin leikataan saksilla sopivat suikaleet ja käännetään ne kulman yli.

Vaihdoin vielä oviin uudet vetimet.

Sitten itse kaapin kimppuun. Tein ensin alhaalta etureunan, että se ei jää valkoisena näkyviin ovien takaa. Sitten sivureunat.

Viimeisenä päällystin kannen ja muotoilin putken aukon kohdan mattoveitsellä. Ovet vielä takaisin paikoilleen ja projekti on valmis. Pari tuntia tässäkin vierähti.

Kaappi vielä paikoilleen ja nautiskelemaan kylppärin uudesta ilmeesti. Yllätyin jopa itsekin miten hyvä tästä tuli, kun rehellisesti sanottuna odotukset projektiin lähdettäessä eivät olleet kovin korkealla.

Miltäs näyttää? :)

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram