Aurinkoista kesän alkua parvekkeelta :)

Vietän todella paljon aikaa parvekkeellani kesäisin iltapäiväauringosta nauttien ja minulle on tärkeää että parveke on kesällä yksi huone lisää ja silmää miellyttävä. Tänä kesänä ajattelin napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla, parvekkeelle vihreää ja ruokapöytään lisäystä. Alla kuvat mistä lähdettiin taas talven jälkeen liikenteeseen:

Pöydän ja tuolit sekä lattialaatat hankin viime kesänä. Kalusteet on Prismasta ja lattialaatat Ikeasta.

Laatat ovat muovia ja miellyttävät jalan alla sekä erittäin helppo ja nopea asentaa/purkaa.

Kun laatat oli paikoillaan, niin päästiinkin vihreiden kimppuun, ensimmäinen reissu Plantageniin tuli heitettyä Jopolla... Polvet vähän mustelmilla, kun paperikassit sarvissa hakkasi polviin. Seuraavalle reissulle sainkin autokyydin :)

Ensimmäisellä rundilla hain kirsikkatomaatin ja muutamia yrttejä. Toisella kierroksella täydennystä mansikan, lisäyrttien ja kesäkoiso"puun" merkeissä.

Ruukut ja yrttiteline sekä tuolinpäälliset ovat myös viime vuoden hankintoja. Suurin osa ruukuista on Ikeasta samoin kuin seinäteline.

Tämä alla oleva kesäkoiso on minulle aivan uusi tuttavuus, halusin nurkkaan jonkun näyttävämmän ja korkeamman kasvin. Lilat kukat ja tumman vihreät lehdet erottuvat hyvin taustasta ja tämä on ensimmäisenä edessä kun parvekkeen oven päräyttää auki.

Yrtteinä on villisuolaheinää, piparminttua, ruohosipulia, oreganoa, basilikaa, rosmariinia, persiljaa, sitruunamelissaa, laventelia ja timjamia.

Ensimmäiset tomaatitkin on jo napsittu parempiin suihin :)

Miltäs parveke näyttää ja mites teidän kesähuoneet?

Ihanaa juhannusviikkoa kaikille!

-Anni-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram