Morjentes,

nyt jatketaan allekirjoittaneen viime vuosien kampaushistorian kahlaamista toiseen osuuteen. Viime postauksessa jäätiin jännään vaiheeseen eli syksyyn 2014. 

Totaalikyllästymisen jälkeen päädyin sitten tähän vähän radikaalimpaan ratkaisuun :D Kyllähän sitä hiusta aikamoinen kasa jäi kampaamon lattialle. Muistan kun kampaaja vielä kysyi monta kertaa, että oletko varma. "Anna mennä vaan, kerran se vaan kirpaisee". Enkä sekuntiakaan ole katunut, kuin ehkä sitä etten heti vetänyt vielä lyhyemmäksi :)

Vähän aikaa mentiin vielä maltillisella lyhennyksellä, alla takaa lyhyempi ja edestä pidempi malli. Värinä pysynyt oma väri plus vaaleammat raidat. Tällä variaatiolla mentiin siis puolisen vuotta.

Tammikuun lopussa tuli sitten mitta täyteen noiden etuhiusten kanssa ja taas mennään lyhyemmäksi. Kynitty poikatukka, here we are!


Vähän ajan päästä taas sitä piti keksiä vähän jotain uutta, eli nyt testattiin tummempaa väriä vaihteeksi. Ja kuten aikaisemminkin, todella vaalean oman värini takia ylläpito osoittautui niin työlääksi, että oma väri kasvatettiin esiin.


Kesä/syksy 2015 mentiin sitten oman värisellä superlyhyellä kuontalolla. Ja koska kyseessä on superkyllästyjä, niin sitä kohta piti taas jotain uutta keksiä ;)

Ja kyllähän sitä keksittiinkin, siis päällisosaa kasvattamaan ja uskaltauduin vähän rajummalle linjalle eli leikkautin sivuilta siiliksi.


Tällä tiellä ollaan edelleen ja tarkoitus olisi kasvattaa tuo päälliheitto leuan alapuolelle asti. Sen verran uutta intoa tarvitsi kasvatusprojektiin, että kesän lopulla värjäsin hiukseni superblondiksi. Kun hiukset on halutussa mitassa, niin sen jälkeen voidaan taas miettiä että mitä seuraavaksi :D

 

Hurjaa huomata miten paljon hiustyyli muuttaa ulkonäköä, samaa voi sanoa laseista... 

Hiushistoriaterveisin Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram