Heips lukijat!

Koska hiukset tulee olemaan aika iso osa blogini sisältöä, ajattelin avata teille ensin vähän vaiherikasta hiushistoriaani. Facebookin profiilikuvia selaillessani, huomasin että meikäläisen kuontalo on kokenut aikamoisia vaiheita muutaman viime vuoden aikana. Pohjustuksena voin sanoa, että kyllästyn varsin nopeasti ja hiuksissa on sen takia nähty jos jonkinlaista.  Tosin teini-iän värihurjastelut (tummanlila ja "parit" värinpoistot) on näin aikuisiällä vähän hillitympiä... Jaoin tämän kahteen postaukseen, koska kuvia/tyylejä riittää!

Aloitetaan vuodesta 2009, olin leikannut taas kerran pitkät hiukseni lyhyiksi (tämä kaava tulee toistumaan :D) Tätä ennen oli vaaleat, kainaloihin ylettyvät hiukset. Muutaman kerran olen kasvattanut pitkät hiukset, mutta jotenkin aina päädyn ne ennemmin tai myöhemmin leikkaamaan lyhyeksi...

Ja tästähän lähtee taas kasvatusprojekti käyntiin. Koska itselläni on luonnostaan todella vaaleat hiukset, tuo tumman värin ylläpitäminen osoittautui työlääksi, so back to blonde.

 

Loppuvuotta kohden mitta oli jo kasvanut polkkaan ja väriin lisättiin vähän tummempia raitoja. (huomaa vaihtuvat silmälasit, toinen paheeni)

 

 

Vuosi sitä sitten huolellisesti kasvateltiin, joulukuun lopulla 2012 kutrit oli jo saatu tähän mittaan. Värikokeilut oli tänä aikana suht minimissä, eli luonnollisella värillä mentiin.

Pari vuotta mentiin tällä pidemmällä kuontalolla, pitkät lähellä omaa väriä olevat hiukset. Alla beach-lookia kaverin polttareista.

Keväällä 2014 tuli 30 vuottakin mittariin vielä pitkillä hiuksilla (tässä niihin oli lisätty tummempia raitoja ja sävy tuhkaisempaan suuntaan). Kesällä hiukseni vaalenevat todella paljon, kuten alemmasta kuvasta näkyy.

Kesän aikana kuitenkin huomasin, että hiukset oli lähes päivittäin alla olevan kuvan kaltaisella Pikku Myy -nutturalla, ja ajatus leikkaamisesta alkoi houkuttaa enemmän ja enemmän. Hiukseni ovat paksut ja joka-aamuinen föönaaminen tympi rajusti. 

Jännitys tiivistyy... To be continued... ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram