Ihanaa joulun odotusta lukijat!

Joulun "uhkaavasti" lähestyessä, halusin kerätä tähän muutaman joululahjavinkin kolmessa eri kategoriassa ja näin omalta osaltani helpottaa joulustressiä/joululahjatuskanhikeä.

Ensimmäiseen kollaasiin keräsin sesonkiklassikoita, kaikki alla olevat ovat alle 40 EUR (suluissa tuotteen ja kuvan alkuperä): joulun ikisuosikki on tietenkin leffalippupaketti (Finnkino). Trikoohaalari, joggerssit ja joulupukkineule (H&M). Joulusukat ja pipo/ (Monki), Lakrids by Johan Bülow(Ceestashop) ja Guylianin suklaita saa monista kaupoista. (kuva Kärkkäinen)

 

Tässä lahjavinkkivalintani kotiin: Kapselikahvinkeitin (Gigantti), Clean Rain huonetuoksu ja tuoksukynttilä (Stockmann), Arabia KoKo muki 0,35 L (Sokos), Marimekko Oiva muki (Sokos). Torkkupeitto ja leopardikuvioinen kylpypyyhe (H&M Home)

Viimeisenä kollaasina kosmetiikkalöytöni: Lempituoksu sarjani Cleanin Rain tuoksu (Sokos), Vartalovoide ja -kuorinta (H&M), Kasvonaamio (L'oreal/Sokos), NYX-huulipunapakkaus (Stockmann), Urban Decay/Gwen Stefani luomiväripaletti (Sokos), Lumene -kynsilakkalahjapakkaus (Stockmann)

 

(Kaikki kollaasit tehty käyttäen Polyvorea)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram