Heippa lukijat,

tässä taas yhtenä päivänä kaivelin kainaloita myöten meikkejä kylppärin kaapista ja siitä se idea sitten taas lähti lentoon. Meiksi haluaa ihan oman meikkinurkkauksen makuualkovin puolelle. Muistin nähneeni Ikeassa yksiön mittasuhteisiin sopivan kokoisen mallin ja seuraavana päivänä huomasinkin olevani Ikeassa ostoksilla. Nopeat liikkeet on tunnetusti näyttäviä ;)

Alla kuvaa lähtötilanteesta, rekkiin alkoi kertyä laukkuja ja kulma alkoi pikku hiljaa muuttua epäsiistiksi. Mittailun tuloksena meikkipöydän pitäisi mahtua tähän erittäin mainiosti.

Edessä siis parin tunnin Ikea-kokoilujumppa, se perinteinen. Lopputulos oli mielestäni ainakin niiden muutamien hikipisaroiden arvoinen.

Kulma selkiytyi kummasti ja näkymä olohuoneen puolelta on myös siistimpi ja huolitellumpi. Valoa antamaan hain Clas Ohlsonilta pienen mustan kohdevalon, teemalla hyvä ja halpa. Onhan se aika siistiä että on oma meikkinurkka :) Tässä jälkeen kuvia, mitäs pidätte?

Loppuun vielä bonuskuva. Sorruin kauppareissulla näihin tosi söpöihin pikku mehikasveihin :)

Sisustusterkuin Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram