Mainiota lauantaita lukijat,

tänään olisi taas reseptipostauksen vuoro. Olen huomannut että usein parhaat reseptit syntyvät vahingossa ja silloin kuin vain yhdistelee kotoa löytyviä jämiä luovasti. Lopputulos on joko loistava tai syömäkelvoton. Tällä kertaa mentiin loistavan puolelle ja olen nyt tehnytkin tätä jo pari kertaa. Tällä kertaa jämistä syntyi mainio wokkiruoka, joka on vielä supernopea.

Tarvitset (tulee 4 isoa annosta):

300g naudan minuuttisuikaleita (itse pilkoin ensimmäisellä kerralla vain pihvin suikaleiksi)

2 pakettia Apetinan Thai wok- tuoreksia

1 prk pieniä ananaspaloja mehussa 

2 nuudelilevyä

n. 100 g cashewpähkinöitä

n. puoli pulloa valmista teriakikastiketta (itsellä seesami & inkivääri)

loraus sweet chili -kastiketta

(seesaminsiemeniä tarjoiluun)

Valmistus: Aloita valmistamalla nuudelit joko keittämällä tai liottamalla astiassa, johon on kaadettu kiehuvaa vettä.(ohjeet pakkauksessa) Sen jälkeen jatka paistamalla liha paketin ohjeiden mukaan 2-3 min ja ota se syrjään pannulta.

Paista tuorekset ohjeen mukaan (2 min.) ja lisää pähkinät, paista hetki. Valuta ananakset (ota vähän mehua talteen) ja kaada valutetut ananakset pannulle. Lisää nuudelit ja pyöräyttele pannua hetki.

Sen jälkeen lisää loraus ananasmehua, teriakikastike ja loraus sweetchiliä. Lämmitä hetki ja wokki on valmista nautittavaksi. Aikaa valmistukseen menee vajaa 10 minuuttia eli nyt on todellista pikaruokaa ja erittäin maukasta sellaista.

Pikakokkailuterveisin, Anni

P.S. Käythän tykkäämässä blogin Facebook-sivusta: www.facebook.com/annbyck :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram