Moikka lukijat,

rentouttava joulu takana ja aika alkaa valmistautumaan uuteenvuoteen ja uusiin kujeisiin. Kokosin tähän testailemiani ja hyväksi havaittuja vinkkejä, joilla meikki kestää siistinä vähän rankemmankin vuodenvaihtumisen juhlinnan.

1. "Salainen" ase numero yksi on kasvokarvojen ajelu. Kasvojen nukan ajelua varten on olemassa omat välineensä, joten ei tarvitse tarttua partavaahtoon ja -höylään. Jostain luin että sekä Marilyn Monroe että Elizabeth Taylor ajelivat aikoinaan kasvonsa, joten count me in!!  Youtubesta löytyy useitakin opastusvideoita hakusanoilla "shaving face". Tässä yksi hyvä. Kun kasvokarvat on ajeltu, meikkivoide tarttuu paremmin ja pohja on siistimpi. Näillä terillä voit muotoilla myös kulmakarvat.

2. Toinen niksipirkkavinkkini on erittäin kustannustehokas meikinpohjustusaine. Kun luin tästä ensimmäisen kerran, idea kuulosti niin hullulta että sitä oli ihan pakko kokeilla ja totta se on, tämä todella toimii. Perinteiset meikinpohjustusaineet maksavat useita kymppejä. Tämän ison purkin saa reilusti alle 10 eurolla ja erittäin riittoisasta tavarasta on kyse, tarvitset vain pari tippaa kerralla. Levitä joko meikkisienellä tai sormin, kunnes iho tuntuu hieman tahmealta. Levitä sen jälkeen meikkivoide.

3. Itselläni on varsin rasvaiset luomet ja luomiväri suttaantuu illan mittaan. Tähän minulla on kaksikin vinkkiä eli vinkit numero 3 ja 4 liittyvät luomiväriin ja sen pysyvyyteen. Paras löytämäni silmämeikinpohjustusaine on Urban Decayn EyeShadow primer potion. Todella toimii ja silmämeikki kestää siistinä koko illan. Pohjustusainetta luomille ja kevyt puuterointi ja sitten vaan levittämään vinkin 4 mukaisesti luomiväriä.

4. Nelosvinkki: Kastele luomivärisivellin! Levitän itse luomivärin siveltimellä, en vaahtomuoviaplikaattorilla. Olen huomannut, että kun siveltimen kostuttaa, luomiväri ei varise, väri on paljon intensiivisempi ja pysyy luomella pidempään. Tämä toimii varsinkin tummilla luomiväreillä/smoky eye -meikissä. (Itselläni on  käytössä Urban Decayn -luomiväripaletti)

Tässä vertailun vuoksi väriero. Sama luomiväri, vasemmalla kuivana ja oikealla levitetty kostealla siveltimellä maalaamalla.

5. Loppusuora häämöttää :) Kun meikki on saatu viimein naamaan tussattua, niin viimeisenä suihkin aina meikinkiinnityssprayta. Itselläni on käytössä Urban Decayn spray. Muutama suihkaus valmiin meikin päälle kiinnittää sen kunnolla.

Valmiina uudenvuoden juhlintoihin?

-Anni-

 

P.S. Muistathan käydä tykkäämässä blogin sivusta facebookissa. Siellä aina ilmoitus uusista postauksista. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram