Tervehdys!

halusin esitellä teille hyväksi havaitsemani, joskin vähän hurjalta kuulostavan kasvohoidon eli timanttihionnan. Leikkisästi olen sanonut kavereille meneväni naamani kanssa parkettihiontaan tai hiekkapuhallukseen. Ideahan näissä on periaatteessa sama eli pinta uusiksi, mutta siihen ne yhteläisyydet jääkin ;)

Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, joka varsinkin T-alueelta rasvoittuu helposti. Vaikka kuorinkin kotona ihoani säännöllisesti, niin näin kesän jäljiltä ihoni tuntui samealta ja tukkoiselta. Epäpuhtaudet kertyivät ihonalaisiksi näpyiksi. Muutamia vuosia sitten kävin testaamassa timanttihionnan ja se muistui taas mieleeni. Päätin siis googlailla muiden kokemuksia ja löytyisikö lähialueelta tekijää. Yllättävän vähän löysin käyttäjien kokemuksia (tässä iso syy miksi halusin tämän postauksen tehdä), mutta uskaltauduin hyvän muistijäljen takia taas kokeilemaan. Ja ei kun aikaa varaamaan. Hoitolaksi valikoitui Itäkeskuksen lähellä Salon Dean tiloissa toimiva T:mi Laura Hansen.
Ensimmäisen kerran kävin jo pari viikkoa sitten. Pienellä jännityksellä ovesta sisään. Hetken Lauran murretta kuunneltuani tuli kovin kotoinen olo. Kyllä näin ex-kotkalaisena sen murteen tunnistaa vaikka unissaan. :)

Hoito alkoi normaalin kasvohoidon tapaan ihon puhdistuksella, sitten Laura kuori ihoni entsyymikuorintavoiteella. Alkuvalmistelujen jälkeen päästiin itse asiaan eli timanttihiontaan, joka tehdään alla olevassa kuvassa olevalla "monitoimilaitteella" ja erikokoisilla hoitopäillä. Samaa laitetta käytetään myös esim. ultraääni-ihonpuhdistuksissa.
Timanttihionnassa iho käsitellään korinpohjatekniikalla (vetäen vuorotellen eri suuntiin) laiteella, jonka teho perustuu siihen että se imee alipaineen avulla ihoa timanttihiottua hoitopäätä (kuva alla) vasten. Hoito puhdistaa ihon ja kuorii siitä kuolleen ihosolukon tehokkaasti, mutta hellävaroen. Hoitopäitä on eri kokoisia, esim. nenälle käytetään pienempää päätä. Laitteen tehoa voi säätää ihotyypin mukaan. Tunne iholla on erittäin miellyttävä koko hoidon ajan. Tämä ei todellakaan satu. Iso plussa verrattuna muihin ihonpuhdistuksiin. Timanttihionta sopii lähes kaikille, sillä voidaan mm. kuoria, tasoittaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa, häivyttää pinnallisia arpia ja pigmenttimuutoksia.


Laitehoidon jälkeen vielä superrentouttavat kasvohieronta, naamio ja päähieronta (allekirjoittaneen suosikkiosiot). Vielä kasvovoide naamariin ja ollaan tällä kertaa valmiita. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin ihossani selkeän muutoksen. Timanttihiontaa suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Itse olen käynyt nyt kaksi kertaa ja ihoni ei pitkään aikaan ole ollut näin hyvässä kunnossa eli vahva suositus tälle.

Tuotteina Laura käyttää kotimaisen EkoPharman sarjoja, jokaiselle ihotyypille on oma tuotelinjansa. Viime kerralla ostin testiin sarjan Mustaherukka-kasvoveden. Kasvovesi on itsellä jäänyt kyllä ennen täysin pimentoon, mutta Lauran painotettua kasvoveden tärkeyttä (viimeistelee puhdistuksen), olen nyt ottanut sen päivittäiseen käyttöön.


Mikäli kiinnostuit, niin Lauralle voi varata aikaa joko numerosta 044 262 8441 tai Salon Dean nettisivujen kautta www.salondea.fi

Kauneusterveisin

Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram