Let the battle begin ;)

Itselläni on paha hiustenkeltaisuus"allergia" ja keltaisuutta vastaan on taisteltava kaikin keinoin. Ajattelin esitellä teille hyväksi havaitsemiani hopeashampoita ja -naamioita sekä kampaajalta nyhdetyt pikku vinkit. Kylpyhuoneesta löytyy varsin kattava valikoima sävyttäviä shampoita ja hoitoja.

Hopeashampoita ja sävynaamioita olen käyttänyt jo vuosia, mutta varsinkin nyt kun loppukesästä hiukseni valkaistiin superblondiksi, niin nämä tuotteet ovat erittäin säännöllisessä käytössä.

Vinkkinä luottokampaajaltani tuli että lilansävyiset shampoot/sävytteet taittavat keltaisuutta parhaiten, mutta mikäli haluaa hiukseen hopeanvivahdetta, on turvauduttava sinisen sävyisiin tuotteisiin.

Ylläolevassa kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealla: Color Mask Pearl -hoitosävyte, Color Mask Platinum -hoitosävyte ja Lanzan hopeashampoo (erittäin kirkas sininen)

Alhaalla vasemmalla Biozellin hopeanaamio ja oikealla Color Maskin Pearl -shampoo (todellisuudessa marjapuuronvärinen lila, yllättävän vaikea ikuistettava).

Pearl-sävyillä omat platinanvaaleat hiukset saan halutessani ihan vaaleanpunaisiksi asti. Kampaajani vinkkasi että naamioita voi myös sekoitella keskenään oikean sävyn saavuttamiseksi. Silloin sekoittaminen kannattaa tehdä erillisessä astiassa, jotta värit sekoittuvat tasaiseksi. Alla sekoitettu Color Mask Pearl ja Platinum -sävyisiä naamioita.

Shampoista käytän Color Maskin Pearlia ja Lanzan hopeashampoota vuorotellen. Mielelläni otan vastaan vinkkejä hyvistä hopeashampoista :)

Sävytaisteluterveisin Anni

 

 

Kommentit (2)

LiisaT

Testaappas Fudgen hopeashampoota. Selkeästi markkinoiden ykkönen. Itse saatan välillä myös tehdä kombon Fudgesta ja Color Maskin Pearl shampoosta, lopputulos on mielestäni todella hyvä. 

Colormaskeista suosikki sekoitukseni on Pearl+Platinium+Vanilla. Ihanan viileä, pienellä twistillä vaniljaa :)

Fudgella on myös Hothead violet muotovaahto, joka on supertoimiva myöskin lämmön taittoon.

Four reasonsilla Silver mist suihke on myös kokeilemisen arvoinen.

AnnByck
Liittynyt6.9.2016

Loistavaa, kiitos vinkeistä. Tuota Fudgeä olenkin ajatellut seuraavaksi testata :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram