Heippa lukijat,

tänään testaillaankin hiusvärejä. Omat hiukset on olleet supervaaleat omilla standardeilla jo todella pitkään ja jotain pientä päivitystä piti keksiä. Pastellisävykuvia olen kuolaillut Pinterestistä jo pidempään ja kun vastaan tuli nämä L'orealin värit, niin pitihän se kokeilla. Pakkausten mukaan värin kesto on 2-3 pesua, joten mitään kovin pitkää sitoutumista ei vaadita. En osannut päättää kahden sävyn välillä, joten ostin molemmat. Ensin kokeilin pinkkiä ja sitten persikkaista oranssia (jonka värjäysprosessista kuvat alla). Molempien lopputulokset löydät postauksen lopusta.

Lähtötilanne oli siis erittäin vaalea, tästä johtuen myös värit kestivät päässä huomattavasti pidempään kuin pakkauksessa sanottiin, 5-7 pesua ainakin.

Väri oli erittäin helppokäyttöinen. Ei mitään sekotteluja, vaan värinaamio päähän ja menoksi. Vaikutusaika oli 15 minuuttia. Itse huomasin, että omiin undercut-osioihin, jotka siis omanväriset, väri ei tarttunut lainkaan. 

Vaikutusajan jälkeen vaan pesulle ja jännittämään lopputulosta. Väri itsessään on hoitonaamio, joten erillistä hoitoainetta ei tarvittu. Alla vertailukuvaa molemmista sävyistä, vasemmalla: Peach ja oikealla Pink. 

Heti värjäyksen jälkeen lopputulos oli kuten yllä, mutta jo ensimmäisessä pesussa värit haalistui hattaramaisiksi, joista itse pidin enemmän. L'orealin värisarjassa on värin haalistamiseen tarkoitettu shampoo, jota käytin kun väristä oli enää rippeet jäljellä. Yksi väripurkki on vielä kotona odottamassa, jossain hyvässä välissä sitten käyttöön. Tykkäsin näistä kovasti ja saa nopeasti ihan erilaisen ilmeen, kun normilookki alkaa kyllästyttää ;)

Sen verran ihastuin näihin pastelleihin, että seuraavalla kampaajakäynnillä värjätään vähän jotain kivaa pastellia tähän päähän. :)

Pastelliterveisin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram