Lapsi on terve kun se leikkii ;)

Enpä uskonut tämmöistäkään päivää vastaan tulevan :D Vanhempien kanssa lasersotimassa. Ollaan kaveriporukalla käyty jo useamman kerran ja pikkusiskoni sai nyt idean, että viedään vanhemmat kokeilemaan vähän omia rajojaan Salmisaaren Megazoneen. Pienen alkujännityksen jälkeen myös "vanhukset" oli hyvin hommassa mukana ja hymy huulilla. Pelasimme kaksi 20min peliä.

Noin 5 minuuttia ennen pelin alkua pelaajat viedään katsomaan koulutusvideo, jossa kerrotaan perusteet/miten pelitilassa tulee käyttäytyä. Sen jälkeen pelaajat jaetaan joukkueisiin, jotka erottaa toisistaan liivien värin mukaan. Meidän poppoo oli tällä kertaa sinisiä. Liivit päälle ja pelaamaan. Alla poseeraa niin polleina meidän perheen lasersoturit (miinus pikkusisko, joka kieltäytyi kuvasta)

Pisteitä saa osumalla vastustajan aseeseen tai liiviin. Jos sinuun osutaan, niin aseesi lakkaa toimimasta joksikin aikaa. Kun se taas toimii, niin peli jatkuu.

Pikkusiskoni oli suhteellisen suvereeni, itse räpeltelin pelaajien keskivaiheilla (pelaajanimi: Icefury)

Hauskaa oli ja hiki tuli! Oletteko jo käyneet testamaamassa?

-Anni-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram