Morjentes!

olen kehitellyt itselleni pienimuotoisen fiksaation eli kasvonaamiot. I love them! Parasta rentoutumista ikinä, naamio naamaan ja Netflixin ääreen. Naamio on naamassa pari kertaa viikossa.

Ajattelin kerätä tähän muutaman tämän hetken suosikin ja näitä kaikkia löytyy ns. peruskaupoista ja eivät ole mitään budjetinräjäyttäjiä mikään, joten olkaapa hyvät:

1. Lumene Glow Reveal 60 Second Facial (n. 15 EUR/ tuubi)

Ensimmäisenä Lumenen pikanaamio, joka on kuorinta ja naamio yhdessä. Pyöritellään kuivalle iholle ja annetaan olla minuutin ajan, jonka jälkeen huuhtelu. Kiireisen naisen valinta :)

2. Garnier SkinActive Tissue Mask Moisture Bomb (n. 2 EUR/naamio)

Tämä kangasnaamio on nimensä mukaisesti oikea kosteuspommi. Vaikka naamio tuntuukin vähän "limaiselta", niin erittäin toimiva ja iho todella tuntuu kosteutetulta.

3. L'Oréal Pure Clay, Glow Mask ja Purify Mask (n. 10 EUR/purkki)

Tätä sarjaa on kolme eri naamiota. Itselläni on nämä kaksi. Kolmas on kuorivampi (punaista väriltään). Sarjan naamioita voi yhdistellä ihon kunnon mukaan. Esimerkiksi itselläni on epäpuhtauksia nenässä ja poskissa, joten käytän niihin kohtiin puhdistavaa Glow Maskia (harmaa) ja otsani taas kiiltää helposti, joten otsaan Purify Maskia (mintunvihreä). Tuoksu on erittäin miellyttävä, eivätkä kuivata ihoa.

4. 7th Heaven yksittäispakatut naamiot (2-3 EUR/pakkaus)

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä alla olevat yksittäispakatut naamiot. Näitä on lähes joka kaupassa, oma suosikkini on suklaanaamio. Myös muita sarjan naamioita on tullut testailtua ja toimivat oikein mainiosti.

Mites teillä, onko naamiot jo naamassa? ;)

-Anni-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram